Huh? Die volg ik even niet, maar het is ook al laat Of bedoel je 1 tot 3 op de 5000? In het laatste geval, dan maak ik me er zeker niet meer druk om
Het is inderdaad een risico dat je neemt. Maar het is heerlijk en ik doe het zelf ook, als niemamd kijkt. Aan ons zoontje zou ik het niet geven. Het is trouwens op het gebied van rauwe eieren mijn enige 'zonde' die ik maar niet kan laten, verder eet ik absoluut geen rauw ei.
Hier ook; althans VOOR de zwangerschap (en natuurlijk ook daarna ) Maar tijdens durfde ik dat niet, gewoon just in case.
Mijn dochter krijgt het niet. Niet dat ik zo bang ben voor besmetting maar ze moet nogal snel van bepaalde dingen overgeven (ook van dingen met caramelsmaak, pindakaas, chocolademousse zonder rauw ei etc.). Zelf vind ik het beslag lekkerder dan de cake, haha!
Ik heb dat zelf als kind nooit gedaan, en nu nog niet, zo smerig blehh. Mijn kids vragen er ook niet om, dus nee hier wordt geen kom uitgelikt.
Ben ik nou de enige die beslag helemaal niet zo lekker vind? Mijn zoontje mag een vinger door de beslagkom doen en er een likje van nemen. Maar niet een heel stuk beslag oppeuzelen.
Nee, dat mag hij niet, zijn mama vindt het veel te lekker (maar als hij het zou willen, tuurlijk mag dat, maar heb het een keer geprobeerd en hij wilde niet)
Nee, ik geef het niet aan mijn dochter. Waarom zou ik zorgen dat haar eieren hard gekookt zijn, verder geen rauwe eieren geef haar wel beslag met rauwe eieren geef. Het is echt niet zo dat als een ei besmet is met salmonella en er een klein beetje door het beslag zit je er minder ziek van wordt dan als je het op een andere manier rauw binnen krijgt. Mijn dochter zal nog een paar jaar moeten wachten tot ze wat ouder is.
Ik vind het zelf ook niet echt lekker maar de mannen hier wel . Het enige dat ik graag uitlik is de kom als je slagroom hebt gemaakt.
Ja hoor, heerlijk! Ik vind het beslag lekkerder dan de cake zelf, haha! Ik deed het vroeger al toen ik klein was, de kids vinden het ook lekker. Zelfs toen ik zwanger was kon ik het niet laten.