Weet iemand of ik met verse frambozen een vulling kan maken voor in cupcakes? Of heeft iemand een ander lekker alternatief voor een vulling voor cupcakes met framboos topping?
Voor een collega heb ik een taart met mep taartje gemaakt. Ik had erg veel last van het warme weer en zwetende fondant.
Je kunt door de botercreme een flinke lepel frambozenjam doen en daar toeven van spuiten, ev nog een verse framboos erop.
Even een vraagje, maandag gaat mijn zus geregistreerd partnerschap aan en ik wil een taartje voor hun maken. Ik heb een afbeelding van Blond Amsterdam met een mannetje en vrouwtje erop die ik wil personaliseren. Alleen nu heeft mijn zwager zijn haar gemillimeterd..... Hoe ga ik dat in hemelsnaam aanpakken...? iemand tips/ ideeën?
Alleen ik zat met een paar dingen.... waarom is rood zo zacht en plakt het zo enorm bij zowel marsepein als fondant? Ik had de poppetjes ingevroren en laten ontdooien in het bakje met suikerklontjes alleen begonnen het na ontdooien te zweten, tips?
De afwerking van de taart is niet echt super de poppetjes gingen zo erg zweten dat de kleuren overliepen... Dus gauw wat in elkaar gezet.
Ik heb geen ervaring met zweten en uit de vriezer, maar ik vind dit voor een eerste taart super! Ik boetseer eigenlijk niet. Enkel eens een klein dingetje gemaakt. Toch maar eens gaan proberen. Ik mag over 2 weken een geboortekaartje namaken. Ben benieuwd hoe dat gaat!
Kan iemand zoiets maken? voor een leuk prijsje natuurlijk Het is niet helemaal het plaatje die kon ik niet uploaden. Woon in Apeldoorn max 50 km.
dit is mijn eerste taart van bumba voor mijn zoontje, wat ik heel lastig vind is dat alles allergie vrij moet zijn.... Ook met het fondant werken vond ik best lastig... groetjes willow