Ik ga zo braadstomen met kipfilet heb zelf braadstoomzakken en kruid zelf nu dacht ik ineens kan ik hierin niet mijn bonen en aardappelen ook toevoegen? Iemand dit eens gedaan vertel?
Ik zou het niet doen. Volgens mij wordt dat heel erg vet. Als ik braadstoom blijft er altijd zo'n flinke laag vet achter in de zak namelijk. Maar het is maar wat je lekker vindt natuurlijk.
Daarom vraag ik natuurlijk ervaringen. Ik lust momenteel geen groente dus dacht trekt de kip lekker in de bonen misschien vindt ik dat wel super lekker.
Vet met braadstomen van kipfilet? Dat heb ik met bouten van de kip wel bij de kipfilet doe ik altijd wat water extra voor wat jus. Die ik niet eet
Wij doen dat wel. Wij doen dat met vis en ook met kip. Doe er ook geen olie ofzo meer bij, wordt gewoon in het eigen vocht /vet gegaard.
ah ja foutje van mij. Dacht het dat het om n hele kip of bouten ging. Je kan het altijd proberen toch?
Tuurlijk kan dat, waarom zou het niet gaan? Als je kip in de oven maakt in een ovenschaal leg je er toch ook aardappels en groenten bij, tenminste, dat kan
Nou nee hoor tuurlijk trekt de smaak van de kip wel een beetje in de aardappels en boontjes maar dat is nou juist zo lekker.
Ik doe altijd mijn kipfilet samen met de aardappelen in de braadzak. Aardappelen zijn lekker gaar met een heerlijke kruidensmaak. Wortelen erbij vond ik minder geslaagd, ui was wel lekker. En vet? In de braadzak doe je geen vet en kipfilet is allesbehalve vet...
Welke kruiden had jij? Ik heb meestal provençaalse kruiden en daar vond ik de wortelen niet geslaagd bij.
Ik ga het toch eens proberen heb mijn bonen al kokhalzend zitten eten en vindt het stinken. Volgende keer gooi ik het er gewoon bij in. Hoe lang houden jullie dan aan wat betreft de tijd?
Ik neem een stoomzak, 4 kipfilets (zo'n pak van bij Jumbo, voor 5,00) en mijn aardappelen. En dat samen in de oven gedurende een uur op 180°. Net zoals op het zakje beschreven staat. Aardappelen zijn normaal gaar.