met 1,5 naar het cb..

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door missmariska01, 7 nov 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. missmariska01

    missmariska01 Fanatiek lid

    ik heb vandaag papieren aangehad dat we over 2 weken naar het cb moeten , daar zat een klein vragenlijstje bij die ik in moet vullen ofdat hy een auto na kan bouwen, ofdat hy een lijn kan tekenen, ofdat hy zijn broek of sokken uit kan doen, en nog een paar dingen maar hy kan daar misschien maar 2 of 3 dingen van, en in dat gesprek gaan ze het daar dan over hebben. heeft iemand al zo n gesprek gehad met 1,5? waar vragen ze dan allemaal dingen over? altijd als we op gesprek moeten komen dan vragen ze van wat hy al kan enzo, en dan zeg ik hy kan dit en dat en daarna als ik thuis ben denk ik altijd van shit hy kan dat nog en dan kan hy ook :confused: dan vergeet ik altijd dingen :(
     
  2. mama van noa

    mama van noa Actief lid

    29 jun 2006
    217
    0
    0
    verpleegkundige
    eindhoven
    he missmariska.

    ik hoor dat wel vaker ja dat ze rond anderhalf naar het cb moeten. wij hoeven met noa pas net voordat ze 2 wordt of zo. misschien is dat per gemeente of zo anders. en maak je niet druk als je niet alles hebt gezegd wat hij kan.
    als het goed is zijn ze zo bekwaam om te zien hoe het mannetje in elkaar zit en als hij echt zou achterlopen dan zeggen ze er wel iets van hoor.
    succes ermee

    liefs femke
     

Deel Deze Pagina