Zwanger worden na miskraam juni '13

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door Debbie81, 19 jun 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Yinxy

    Yinxy Fanatiek lid

    22 dec 2012
    1.461
    2
    38
    Noord Brabant
    DeesDees, Hoe issie met je? Ik ga er even vanuit dat je nu van hot naar her gesleept word en van alles gedaan wordt met je. Ik hoop dat het goed met je gaat! Ik hoop dat wat ze vinden normaal is en dat t niets ernstigs is.
    Ik zal morgen ook nog online proberen te kijken om te kijken hoe t met je gaat, maar ik kan t niet beloven. Krijgen bijna de hele dag mensen over de vloer ;)

    Debbie, Sharon, Eerstebeeb, Mamsie, Silvy: Op een vruchtbaar 2014! Dat onze grote wens zo snel mogelijk in vervulling mag gaan. Dat we zo snel mogelijk die 2 streepjes te zien krijgen! En daarna natuurlijk een oww zo sterk hard kloppend hartje mogen zien en horen.

    DeesDees: dat je zo snel mogelijk antwoorden zal hebben. En dat alles goed komt. Met jou, je kleine man met zn heup. Je andere kleine maar ook grote man. Dat je engeltje een ontzettend mooi plekje bij jullie thuis mag krijgen. Ook voor jullie hoop ik dat wanneer jullie er weer klaar voor zijn, zo snel mogelijk zo zorgeloos mogelijk zwanger mogen worden en zijn.

    Lieke en Birds: Op julie kereltje! Wat nu nog zo lekker rond spartelt in jullie buik. Dat ie goed mag groeien en later een hartenbrekertje mag worden ;)

    Cathrien, Daphne: Ook op jullie kleintjes! Dat hij of zij ook nog lekker hard mag groeien en nog lekker kan rond spartelen in jullie buik.

    Lili, Linda: Dat jullie snel de eerste 12 weken voorbij zijn. Dat jullie ook een zorgeloze zwangerschap zullen hebben. Op dat kleintje in jullie buik die nog ow zo hard aan het groeien is. Dat ie blijft zitten en jullie over een paar maanden een nieuw gezinslid erbij zullen hebben.

    Ik hoop dat ik niemand gemist heb, mijn excuses hiervoor.
    Tuurlijk wil ik iedereen de beste wensen wensen. Dat al onze dromen uit mogen komen. En onze grote wens werkelijkheid zal worden.

    "May all your troubles last as long as your New Year's resolutions." - Joey Adams
     
  2. Lieke86

    Lieke86 Fanatiek lid

    16 jun 2012
    4.789
    1
    38
    Zwemonderwijzeres
    Zuid-Holland
    Thanxxx meiden voor de lieve wensen! Ik weet zeker dat voor iedereen hier in 2014 een wondertje wacht! Dat jullie wens mag uitkomen en mogen genieten van een nieuw mooi leven op komst!

    @Dees hoe ist inmiddels meid weet je al meer? Kan je er ook nog wel bij hebben..hoop dat je snel thuis bent bij je gezinnetje! Knufffff
     
  3. BLiS

    BLiS VIP lid

    29 jan 2009
    27.768
    1
    38
    Vrouw
    Goedemorgen meiden, ik ben weer thuis.
    Gisteravond mocht ik gelukkig weer naar huis nadat er eerst van alles is onderzocht en uitgesloten.
    Er is bloed afgenomen waar gelukkig niks bijzonders is uitgekomen.
    Ik kreeg 2 echo's om te kijken hoe mijn baarmoeder en baarmoedermond eruit zagen..alles zag er normaal uit. baarmoederslijmvlies was mooi dun, baarmoedermond gesloten, eierstokken rustig en zag de nieuwe eitjes al klaar liggen (nog nooit gezien!).
    Urine is gecontroleerd en deze was schoon.
    Bloeddruk was wat verhoogd maar dat kan ook wel kloppen omdat ze deze controleerde nadat ik mijn verhaal van afgelopen tijd gedaan heb en mijn dag van gisteren over het verhaal bij het crematorium...ik zat nog vol adrenaline :)
    Zeer waarschijnlijk is mijn lichaam nog wat van slag, ze denken dat mijn cyclus nu ontregeld is. Vorige week toch heel duidelijk mijn menstruatie gehad en gisteren dan toch weer ineens wat verliezen kan erbij horen.
    Het kan en is zeer zeker geen restweefsel.

    Sorry dat ik jullie gisteravond niet op de hoogte hebt gehouden, ik was zooo moe en was blij om weer thuis te zijn.
    Ik heb een kop thee gedronken en ben gelijk door naar bed gegaan.
     
  4. Lieke86

    Lieke86 Fanatiek lid

    16 jun 2012
    4.789
    1
    38
    Zwemonderwijzeres
    Zuid-Holland
    @Dees geeft nix meid snap k helemaal dat je gelijk je bed in gegaan bent..goed te horen dat je weer thuis bent en helemaal onderzocht bent..en het nix ergs is..doe maar rustig aan en dikke knuffel!
     
  5. Yinxy

    Yinxy Fanatiek lid

    22 dec 2012
    1.461
    2
    38
    Noord Brabant
    Deesdees, helemaal niet erg. Ben blij dat t niet ernstig was en dat is wat telt. K hoop dat je cyclus weer snel normaal is.
     
  6. Cathrien

    Cathrien Bekend lid

    20 mei 2013
    704
    0
    0
    Fijn dat je weer thuis bent Dees en de uitslag goed was.
     
  7. Sharon01

    Sharon01 Actief lid

    21 dec 2010
    394
    6
    18
    Al sinds april 2013 bezig voor tweede. Nu in medis
    Overijssel
    Nou jullie hoop heeft me niet geholpen.. :( vannacht alles eruit gegooid. Diarree, overgeven. Gaf zelfs water of thee over wat ik dronk. Het heerst inderdaad. M'n familie heeft het bijna allemaal gehad. Dus verbaasd me niet dat het mij niet over slaat.. Maar toch, wat een piep dag om ziek te zijn! Dit jaar oud en nieuw voor het eerst bij ons en ik ben doodziek! Bah..

    Heb tijdens de ma ook een voedselvergiftiging gehad met 4/5 weken. Nu maak ik mezelf toch weer bang. Stel je voor dat ik zwanger ben, gaat het dan weer mis?! :( zit met veel vragen. Maja die kunnen niet zo makkelijk beantwoord worden.... Maar zoek soms nog gewoon een reden waarom het in juni mis is gegaan. Je gaat er alles achter zoeken... Hebben jullie dat ook (gehad) of ben ik gewoon niet wijs? Met 4 weken ook naar de tandarts geweest voor een wortelkanaalbehandeling... Gek ja.. Nu extra voorzichtig, maar hier kan ik niks aan doen... :( behalve drinken. Ook al hou ik dat niet binnen.... Na het spugen kan ik alleen maar aan WATER denken!!! Bah!
    Sorry voor m'n ego berichtje.
    Iedereen fijne jaarwisseling! Dat die van jullie 100x beter gaat dan die van mij! :(

    Dees, fijn dat alles goed was, nu beter het nieuwe jaar in!
     
  8. Yinxy

    Yinxy Fanatiek lid

    22 dec 2012
    1.461
    2
    38
    Noord Brabant
    Sharon, logisch dat je je afvraagt waarom t mis is gegaan. Ik hoop dat je snel weer beter wordt! Dit is inderdaad geen leuke dag om ziek te worden :( ik snap dat je je zorgen maakt. Maar van de andere kant, nu gooit je lichaam wel al slechte stoffen uit je lichaam. Hopelijk kan je straks wel weer wat binnen houden.

    @hier, nog een uurtje ongeveer en dan komt t bezoek. Heb d'r zin in! Alles is klaar, maar k kan niet stil zitten! Gisteren ook al niet. Ben nu weer alles in de sop aan t zetten. Heb zelfs alle keukenkastjes uitbundig schoon gemaakt :s hahaha. Ach ja, is dat ook weer gedaan!
    M'n vriend gaat straks alles klaar maken voor t eten vanavond. We gaan bakplaten en halen altijd alles bij de slager. De avond van gaan we dan alles in de keuken klaarmaken, vlees enzo. Ik mag dan niet helpen :p wil ie allemaal zelf doen. Dus heb net stiekem maar toch alvast iets gemaakt. Hihi. Zal ie vanzelf wel zien wanneer ie de koelkast open maakt. Chocolade mouse :)

    Bekijk bijlage 368588
     

    Bijgevoegde bestanden:

    • image.jpg
      image.jpg
      Bestandsgrootte:
      32,6 KB
      Weergaven:
      20
  9. Silvy

    Silvy Actief lid

    10 aug 2012
    300
    0
    0
    NULL
    NULL
    Lieve meiden

    Ik wil jullie ook een fijn, gezond en gelukkig 2014 wensen! Dat al jullie dromen en wensen uit mogen komen!

    Ik heb veel aan jullie gehad het afgelopen jaar en nog steeds!

    Dikke knuffel!

    Ps: yinxy die toetjes zien er echt zo lekker uit! Jammie ;)
     
  10. BLiS

    BLiS VIP lid

    29 jan 2009
    27.768
    1
    38
    Vrouw
    @sharon; hoe is het nu met jou, al iets aan de beterende hand?
    Niet fijn om de laatste dag van het jaar ziek te zijn.

    @yinxy: die toetjes zien er smakelijk uit, je hebt jezelf weer overtroffen :)

    @silvy; ik hoop voor jou ook dat je dromen uit gaan komen, knuffel voor jou!

    @allen; alvast een hele fijne jaarwisseling gewenst!!
    Op naar een vruchtbaar 2014!
     
  11. ellepel1985

    ellepel1985 Bekend lid

    15 nov 2011
    514
    0
    16
    NULL
    Drenthe
    Dames, een heel goed 2014!! Ik hoop dat alle wensen uitkomen!!! Ik heb ook de buikgriep weer te pakken... inmiddels de 4de keer.
    Ik begin me wat zekerder te voelen rondom de zwangerschap. Ik spreek jullie snel weer. Ik ga even bij de buren zitten:)
     
  12. Debbie81

    Debbie81 Fanatiek lid

    13 nov 2011
    1.338
    0
    0
    NULL
    NULL
    voordat ik lekker ga slapen wil ik een ieder een spetterend en vruchtbaar nieuwjaar toewensen. En dat er maar veel baby's geboren mogen worden in dit jaar.:D
     
  13. birds86

    birds86 VIP lid

    13 mei 2013
    5.304
    2.001
    113
    Vrouw
    Happy new year ladies!

    Hier gister nog even naar de gyn in t ziekenhuis gemoeten.
    De infectie is meer een slagveld geworden en de dokter wist niet meer wat ze nu kon doen dus ze vond dat ik naar de gyn moest (ook omdat mn buik "zeer" begon te doen). Dus even naar beeb gekeken en alles was goed. Alle medicatie konden geen kwaad. Hij lag er goed bij en ze zei zo tussen neus en lippen door dat die 350 gram is....ik dat nakijken...dat is wel heel veel voor 18 weken toch ?!?:$

    Ik en mn vriend hebben wat knuffelvlees maar ik was van mijn zus en broertje de lichtste met de geboorte en van nn vriend weet k t niet...

    Mn moeder zegt al de hele tijd dat t een flinke kerel word, vind ik verschrikkelijk om te horen want ben heel bang dat mn kereltje ook flink word.
    Ben altijd gepest omdat ik flinker was :(
    Krijgt ze straks ook nog gelijk...ikzelf ben "maar" (weet ook niet of dat normaal is) 4 kilo aangekomen tot nu toe.

    Ohja...de placenta lag nu helemaal voor en daarom kan ik m dus minder snel voelen :( daarentegen mn blaas vind die er leuk om tegen te rollebollen ;)
     
  14. Lieke86

    Lieke86 Fanatiek lid

    16 jun 2012
    4.789
    1
    38
    Zwemonderwijzeres
    Zuid-Holland
    Happy New Year Ladies en dat dit maar een vruchtbaar jaar mag worden voor iedereen en allemaal kleine Wondertjes geboren mogen worden!
     
  15. Yinxy

    Yinxy Fanatiek lid

    22 dec 2012
    1.461
    2
    38
    Noord Brabant
    Happy New Year iedereen! Op een vruchtbaar 2014 ;)

    Birds: Meis blij om te horen dat alles goed is met de kleine. Misschien geeft t je een beetje hoop. Mn beste vriendin is ook niet de dunste, de vader ook niet, opa en opa ook niet. Als baby was haar oudste dochter ook een michellen mannetje. Tot dr 6de was de meid ook voller dan gemiddeld zeg maar. En binnen een paar maanden ineens was de meid slank. Nu is ze 14 en heeft een perfect figuurtje die nu al menig mannehoofden doet draaien. Gelukkig heeft ze t zelf niet in de gaten ;) Maar zo kan t ook lopen. Ze heeft niets extras gedaan ofzo ;)
    En ik snap je bezorgdheid goed. Gepest worden op de lagere school is geen pretje. Ik werd zelf ook altijd gepest, maar meer door de dikkere kinderen omdat ik zo dun was. Ik was echt heel dun op de lagere school. K ben nog steeds dun en t wil er niet aan.. Maar das een ander verhaal.
    Een dikkere baby wil niet zeggen dat t ook een dik kind wordt ;) Echt niet. In ieder geval, dat heb ik nu bij meerdere gezien.
    Ik hoop dat de infectie zo snel mogelijk weg is!

    Dank jullie wel voor de complimentjes van de chocolade mouse :D Hij was erg lekker! Was gisteren ook erg gezellig, ben ik heel blij om. Kreeg gisteren al de vraag of ik zwanger was :$. Ik had blijkbaar een bepaalde glow over me heen. Uhm... Hahahaha, mijn antwoord was: Geen idee, is nog afwachten.

    @Linda: Hoe issie met je meis? Ik maak me een beetje zorgen om je. Ik hoop dat de echo goed gegaan is en dat jullie een sterk kloppend hartje gehoord en gezien hebben. Dat de kleine spruit maar goed gegroeid is!
     
  16. Linda

    Linda VIP lid

    24 sep 2006
    7.819
    0
    36
    Gelderland
    Hoi meiden, helaas een niet positief berichtje deze 1e januari. Gisteren op de echo bleek dat het hartje gestopt is :(. Weer een mk dus. Vandaag en morgen proberen we met pillen op te wekken en anders vrijdag currettage.
     
  17. Yinxy

    Yinxy Fanatiek lid

    22 dec 2012
    1.461
    2
    38
    Noord Brabant
    Linda nee! Wat een vreselijk nieuws wat je te horen hebt gekregen! Meis toch. Het was jullie zo ontzettend gegund. Worden schieten te kort. Sterkte!
     
  18. ellepel1985

    ellepel1985 Bekend lid

    15 nov 2011
    514
    0
    16
    NULL
    Drenthe
    @Limda. Gatsiedarrie meid... wat oneerlijk! Alweer!!! Ik wens je heel veel sterkte:(
     
  19. birds86

    birds86 VIP lid

    13 mei 2013
    5.304
    2.001
    113
    Vrouw
    Heel veel sterkte linda!!! Ik heb er geen woorden meer voor...het is zoo...***!!!

    Thnx yinxy voor de positieve woorden :)
     
  20. Linda

    Linda VIP lid

    24 sep 2006
    7.819
    0
    36
    Gelderland
    Thnx meiden. Ben nog steeds erg misselijk en borsten doen zeer. Zo oneerlijk. Waarschijnlijk wordt dit voor ons ook een definitief einde :(. We beseffen ons heel goed wat we hebben en waarvoor we zolang gestreden hebben. Deze twee spontane wondertjes nooit verwacht maar het voelt wel heel hard dat ze ons dan toch ontnomen worden. Maar deze stress steeds en al dat verdriet, ik wil het niet meer.... Het was zo gewenst. Ik hoop dat ik het weer kan opvangen en begraven naast zn zusje (heel gek dacht nu steeds jongen en vorige keer meisje). Alleen de cytotec doet nog niet veel. Morgen herhalen. Vrijdag staat sowieso een currettage gepland, ook voor eventueel restweefsel. Mocht ik wel schoon zijn dan wordt het afgeblazen. Gyn was gister wel super, alles super goed en lief geregeld.
     

Deel Deze Pagina