He dames, Gisteren heb ik verse tomatensoep gemaakt en dat ben ik vergeten in de koelkast te zetten. Vanmorgen snel gedaan.. Als ik de soep nu weer wil eten en flink door laat koken, kan het dan nog? Groetjes!
Oei, das balen ! Ik zou het persoonlijk niet meer eten, zeker niet als Er vlees in zit. Hoe laat heb je de soep gemaakt?
Ik ben het ook wel eens vergeten en heb het de volgende dag rond het middaguur gewoon verwarmd en we hebben er van gesmuld. Niemand heeft er last van gehad.
Wij eten altijd 2 dagen van verse soep en heb hem nog nooit in de koelkast gezet. Ik of mijn man zijn nog nooit ziek geworden.
Mijn moeder liet vroeger de soep gewoon op het gasfornuis staan 's nachts en de volgende middag warmden we hem weer op. Kan prima met dit weer. Het zou misschien anders zijn als het 's nachts 25 graden was, maar dan maak je vast ook geen pan soep
Ik heb het laatst gehad met groentesoep met gehaktballetjes. Vergeten om 's avonds in de koelkast te zetten. De volgende ochtend de soep maar weggegooid. Ik vind dat te lang buiten de koeling, zeker als er vlees in zit.
Hier toevallig niet vergeten gisteren, maar het gebeurt mij ook nog wel eens. Wij hebben een koele keuken en eigenlijk gaat het altijd goed.
Hier staat de pan nog steeds op het fornuis en wij eten de soep vanmiddag nog gewoon op. Nog nooit problemen mee gehad...
Ik zet verse soep ook niet altijd in de koelkast. Volgende dag laat ik het gewoon een paar minuutjes doorkoken en dan lekker smullen. Invriezen om langere tijd te bewaren doe ik persoonlijk wel altijd op dezelfde avond, maar nu je het eenmaal hebt ingevroren, zou ik het gewoon binnenkort proberen. Als het na even doorkoken goed ruikt en smaakt, zou ik het gewoon eten. (Ik moet wel zeggen dat ik eigenlijk nooit vlees in mijn soepen doe. Ben jaren vegetariër geweest en eet nu alleen biologisch vlees. Maar door mijn ervaring in vegetarisch koken kom ik zelfs nooit op het idee om vlees in mijn soepen te doen. )
mijn moeder liet vroeger altijd de pan op het fornuis staan. zo'n grote pan pastte niet eens in de koelkast. was altijd nog heerlijk hoor. nooit last gehad dus gewoon opeten!