Ik vind 'm ook best lekker. Al weet ik niet eens hoe 'normale' filet americain smaakt dus het kan natuurlijk ook daardoor komen.
Als je normale eet is die gewoon echt niet lekker vind IK Ik zou zeggen chiggy probeer de vega versie en laat even weten wat jij ervan vond. Ben daar wel benieuwd naar!!
Vraag gewoon bij de slager alleen een bakje filetsaus en koop los rundertataar en maak het zelf alleen dan weet je zeker wat er mee is gebeurd.
Bij mijn stiefmoeder op het werk kunnen klanten het stuk vlees zelf kiezen dit malen ze dan en dan inderdaad kruiden en klaar. Op zoek naar een goede slager dus.
Ik heb ook wel eens de normale filet gegeten maar vind de vega lekkerder. Trouwens, ik eet verder nooit vlees, niet op brood niet bij het avond eten. Omdat ik dat vies vind. Lang geleden dat ik echte filet op heb ook, waag me er zelf niet eens meer aan.
Maar om ontopic te blijven; probeer zelf de vega variant eens en dan weet je het. Over smaak valt niet te twisten
Ik vind de vega filet niet lijken op de echte (is wel denk ik 15 jaar geleden dat ik dat op heb), maar ik vind het wel lekker!
Ik heb bij de slager van de jumbo gewerkt, en die gebruikte ook alleen tartaar voor vers gemaakte filet. Dus daarvoor hoef je niet perse naar een ambachtelijke slager te gaan. En ik denk dat een echte slager je gewoon eerlijk zal vertellen wat ie erin heeft gestopt.
Ik vind dat altijd zo hypocriet. Filet americain = vleeswaren. Filet = onbewerkt stuk vlees. Stuk vlees kan dus niet vegetarisch zijn, dus vraag ik me dan af hoe iets 'filet' kan heten wat geen vlees bevat? En waarom willen vegetariërs iets eten wat moet lijken op vlees?
Zelf maken? Schijnt niet zo moeilijk te zijn, de bedenker van de filet americain laat het in die aflevering van keuringsdienst van waarde precies zien.... Maar juk varkensvlees in filet dat wist ik niet...vandaar dat ik t niet lust