Nou ja, logisch toch?! Zou wat zijn als ze konden neerzetten/serveren wat ze willen in een restaurant en niemand mag zeuren als het niet te vreten is?! Ik heb aardig wat slechte restaurant ervaringen in NL, hier in Azië niet zo vaak, maar ik meld het altijd bij de bediening!
Haha klinkt als een feest waarbij het verzorgingstehuis zelf de catering doet. Wij hadden dat namelijk ok eens met de oma van mijn man. Alle drankjes zelf halen want het moest overzichtelijk blijven wat er verbruikt werd. Ik heb 2 keer bij een AC restaurant gegeten, nooit meer! De eerste keer bestelde ik een schnitzel, die smaakte naar karton zowel qua smaak als qua structuur, helemaal kapotgebakken in de olijfolie . De 2e keer onderweg naar een lang weekend Hof van Saxen. Even tussendoor een saucijzenbroodje gegeten, die dingen waren al lauw tot koud aan toe, maar ik had flinke trek, dus dan gaan ze er nog wel in. Een paar uur later aangekomen in ons huisje werd ik me toch ziek! Ik heb door de voedselvergiftiging 2 dagen op de wc geleefd.:x
Wij zijn ooit toen ik jonger was ergens gaan eten met het gezin.. Eerst kwam het voorgerecht voor mijn ouders maar nog geen bestek.. Mijn vader erna vragen en na een kwartier kwam er bestek.. Toen kwamen er frietjes en groenten maar weer geen bestek voor iedereen.. En zo ging dat bij elke tafel dus mijn vader ging opheldering vragen bij de manager zijn reactie? "nou als het niet goed is dan flikker je toch op" hij liep zelfs mee om mijn vader naar buiten te krijgen (wij zaten ook buiten) Wij hadden allemaal al wat gedronken en mijn ouders een voorgerecht en zijn zo opgestapt.. Er kwam een hele grote groep om te eten die hadden we even uitgelegd hoe en wat en die zijn gelijk omgedraaid! Hij heeft het niet lang meer volgehouden..
Wij bebben het ook een keer gehad met kerstdiner van de zaak. Iedereen mocht zn keuze van de menukaart doorgeven. Komen we daar aan was dat blijkbaar toch teveel moeite voor een grote groep. Vooraf kreeg iedereen carpaccio. Ik was zwanger dus vroeg om wat anders. Kreeg twee schijfjes meloen met een rauwe ham... Hoofdgerecht was voor iedereen steak. Ik vroeg weer om wat anders en kreeg dan een varkenshaasje zonder garnering oid. En uiteraard toen iedereen zn eten al op had. Bij het merendeel bestond de steak uit driekwart vet en zeen ipv mooi vlees. Patat en groente kwam allemaal er hele tijd later pas achteraan nNagerecht was een berg bolletjes ijs op een groot bord gekwakt en plakjes spekkoek en dat moest je dan zelf pakken. Hadden allemaal honger joh. Ik geloof niet dat de directeur de rekening betaald heeft hem kennende.
Wij gingen een keer met mijn ouders uit eten op vakantie. Het jaar daarvoor in hetzelfde restaurantje (aan het water) heerlijk gegeten, dus met goede moed gingen wij daar weer naartoe. Alles goed en wel, maar uiteindelijk kwam de kok naar buiten en bleek echt letterlijk van top tot teen onder een één of andere schilferende huiduitslag te zitten. Op zich kan hij daar niets aan doen, maar dat hij dus ook in de keuken gewoon een t-shirt en korte broek droeg was niet echt eetlust bevorderend . En als klap op de vuurpijl zat ik lekker op het maag/darm kanaal van mijn gamba te kauwen. Deze waren niet schoongemaakt. Word er nog misselijk van. Bah!
Haha!! Ik ben erg visueel ingesteld, dus vond dit zeer grappig om te lezen Wel vervelend dat het eten zo slecht was, maar volgens mij is dat wel vaak het geval bij een bowling centrum. Heb zelf niet echt vaak mee gemaakt dat het eten in een restaurant vies was. Wel een of ander vaag restaurantje waar ze 100den mini gerechtjes serveerden. Niet mijn ding en de meeste dingen vond ik niet lekker.
Hihi. Hier een keer in Antwerpen. Gingen we ergens naar binnen, van buiten zag het er gezellig en laagdrempelig uit. Komen we binnen is het een hele nette tent met prijzen waar je U tegen zegt. Maar vooruit, mag wel een keer toch? We bestellen tomatensoep vooraf en de smaak komt me bekend voor. Het was gewoon unox soep inclusief die ranzige soepballen gemaakt van slachtafval. We zijn snel weggevlucht, eten niet opgegeten maar we kregen wel een rekening. Van 30 euro dus...voor alleen het voorgerecht! Toen was ik 17 jaar en durfde m'n bek niet open te trekken, was nu anders geweest!
Jij kunt goed schrijven, ik proefde gewoon het zout in mijn mond . Heerlijk verhaal, hoewel het natuurlijk minder is als je het meemaakt.
Haha geniaal geschreven, vooral die piemel in de Noordzee. Mijn man heeft weleens van die worstjes op in Turkije, nou ik heb nog nooit iemand zo zien kokken. Ik heb er van geroken maar ging toen zelfs al over m'n nek. Het waren net zweetsokken yakkk.
O ja dat klinkt bekend, we zijn een tijdje terug bij een Wok geweest voor een verjaardag. Kwamen binnen, het leek daar wel een vreetschuur, enorm lange tafels allemaal in rijen... Nouja goed, gezellig vind ik anders maarja. Wokken kon je laten doen, eerst ff 10 minuten in de rij staan.... En het stonk daar naar olie, je zag in het licht echt een waas zo'n vette bedoeling was het. Eten viel opzich mee, maar wat stonken onze kleren zeg! De hele auto stonk er gewoon naar. Moesten we nog 50 minuten naar huis rijden in die lucht Dat was ook eens maar nooit meer.
whahaha, die aanbieding heb ik hier ook nog liggen. Het is er niet van gekomen er naartoe te gaan, maar we hebben dus niks gemist
Ja 2 x overkomen 1 x echt door het eten zelf, 2de keer door het restaurant De eerste keer waren vl en ik samen met mijn beste vriendin en haar man naar een paardenrvenement geweest, op de terugweg besloten bij een wegrestaurant te eten.. Daar aangekomen was het stil, een ander stel zat er bijna uitgegeten.. Het had een voorbode moeten zijn.. Besloten werd dat we allemaal het 3 gangenmenu namen carpaccio, varkenshaas en toetje, maar moesten even kijken want veel ijs was uitverkocht.. ( op vrijdagavond) Werkelijk waar in de carpaccio zat de vorst er nog in, de andere kant was lauw, volgens mij ontdooit in de magnetron.. En taaaaaai en smaakloos De varkenshaas ieuw het gruwelt als ik er aan terugdenk.. Het was zo door en doorgebakken dat de smaak eerder op kippenlevertjes leek, de aardappels waren snotterig en glazig... Het enigste smaakvolle waren de diepvriesgroente ( denk aan zo'n kombizak van hak) worteltje doperwt bloemkool en het toetje... Wezijn maar over gegaan op koffie... En vreselijk de slappe lach... Ober kwam aan met een glaasje water... Of t wel wat minder mocht... Ehh waarvoor het restaurant was verder leeg... De 2de keer was met familieweekend 9 pers. Weekend in een hotel incl eten Ze dachten dat 1 schaal patat genoeg was.. Ober was stomverbaasd om meer patat en groente..opzich best te doen, tot ze het geniale idee hadden om een groep van 15 65+ers direct achter ons te zetten , en die waren erg LUID, hebben daar dikke ruzie mee gekregen... Waarom werden we op elkaar gepropt.. Zodat de schoonmaak minder werk had, want der rest zat leeg... ( ohh was trouwens een golden tullip restaurent)
Mijn ouders waren ook een keer naar de Golden Tulip geweest voor een nacht dus ook met diner erbij. Ze zaten daar te wachten en kregen eerst een klein voorafje en daarna het hoofdgerecht: paar frietjes en stukjes groente! Zij wachten omdat ze dachten: Dit kan toch niet alles zijn.. Nou dat was dus wel alles en ze zijn later naar de snackbar gegaan En daar betaal je dan een godsvermogen voor..
Mooie is, ik zeur NOOIT over eten, echt nooit. Eet vaak alles op, zelfs als ik iets niet zo lekker vind. Maar dit was gewoon echt zo ontzettend vies dat ik het gewoon niet op KON eten.
Ja hier ben ik ook geweest. We waren met vrienden en hadden het van hun gehad dus ik wou niet negatief doen maar we hebben ons rot gelachen toen ze met het voorgerecht kwamen. Echt een geval van, waar is de rest!? Volgens mij kan ik me wel 3 blaadjes sla herinneren Mijn slechtste ervaring was in Engeland. We hadden per ongeluk avondeten samen met de hotelkamer gereserveerd. De enige soort van smaak die aan het eten zat was afwasmiddel. Ook hier lagen mijn man en ik dubbel van het lachen gewoon omdat het zoooo slecht was. Dat maakte het personeel niet vrolijker. . Dat en dat ik opgesloten zat in de badkamer omdat de deur niet meer open ging zijn we diezelfde dag nog ergens anders heen gegaan.
Whahaha hilarisch!! Wel beetje sneu voor oma, of vond zij het wel lekker? Wij hadden tijdje terug een weekendje weg gewonnen met z'n tweeën naar 1 van de waddeneilanden. Dat kwam inclusief een avondje wadlopen en kokkels, oesters en slakken rapen op het wad om 's avonds (jawel) tot een heerlijke (ahum) maaltijd te bereiden Mijn man is een enorm lastige eter, dus je kunt je voorstellen hoe zijn hoofd eruit zag. Maar sportief als we zijn, deden we mee met het koken van de slakken en kokkels en het bereiden van de rauwe oesters. Daarna begon het eten. De slakken waren het voorgerecht. Met een prikker uit hun schulp trekken en opeten. Dat was m'n man al teveel. Ik heb nog een paar opgegeten met lange tanden, want de eigenaar van het hotelletje en kok zat erbij. Daarna kwamen de oesters. Eerst gefrituurde en daarna de rauwe. Je moet alles geprobeerd hebben toch? Mijn man probeerde heel sportief de gefrituurde en moest zich inhouden om niet te gaan kokhalzen. Ik probeerde de gefrituurde en daarna heel dapper een rauwe. Nooouuu....GOOOOOR!!! Gatverdegatver zeg. Als laatste gerecht kwamen de kokkels, die gebruikt waren in een pasta gerecht. Nou van alles viel die nog het meeste mee. Thank god voor de wijn die erbij geserveerd werd, want dat maakte alles een stuk dragelijker. En gezelliger
Wij aten ooit eens bij een restaurant waar het tweede gerecht gratis was. Ik heb toen toscaanse kip besteld. Na enig wachten werd de maaltijd geserveerd en dat zag er al verschrikkelijk uit. Ik kreeg een hele kippenbout waar ze een blikje tomatenpuree over uitgelepeld hadden. En oja, 2 zowat tot snot gekookte brocolliroosjes. Ik had al besloten om het niet op te eten en gewoon te vertrekken als vriend klaar was met eten. Maar hij vond dat ik gewoon moest zeggen dat het zo tegen viel en graag een ander gerecht wou. Na wat gezeur en gezever met de ober kwam de chef er ook nog bij. Hij zag wat er mis was met het gerecht en zou kijken of er nog uiensoep was. Dat was er niet maar ach, hoe coulant, ik hoefde de kip niet te betalen. Jeeej... Die was al gratis...
Echt? Nou er zaten er toen daar ook anderen flink te smullen. Rillingen lopen nog over mijn rug bij de gedachte aan die rauwe oesters