Welke kruiden

Discussie in 'De lounge' gestart door Oedy, 11 mrt 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Oedy

    Oedy Actief lid

    22 aug 2013
    326
    17
    18
    NULL
    NULL
    Ik heb rijst, kip, taugé, courgette en champions voor vanavond... Hoe kan ik hier een lekker sausje of smaakje aan geven... Thanks alvast!
     
  2. Soit

    Soit Niet meer actief

    Kip kort roerbakken op hoog vuur, gesnipperde uien en knoflook erbij, courgette en champignons kort meebakken, taugé op het laatst.
    kopje water erbij, bouillonblokje, zoete ketjap, beetje gember, koriander, evt. vissaus, verse peper/ sambal, op het laatst beetje citroen/ limoensap.... zoiets?
     
  3. vlavlip83

    vlavlip83 Bekend lid

    31 jul 2010
    795
    13
    18
    Gouda
  4. mamavan5bengels

    mamavan5bengels Fanatiek lid

    21 nov 2010
    3.051
    2
    0
    Zelfstandige
    Amersfoort
    Als ik snel groente wil wokken, maak ik een sausje van knoflook, vissaus, oestersaus, sesamolie, trafasi, bouillonblokje, en wat water.

    Wil je het pittig hebben, beetje sambal of verse peper er doorheen.
     
  5. vaddie

    vaddie Fanatiek lid

    30 nov 2010
    4.016
    1
    38
    Vrouw
    In de buurt van Utrecht
    Woksaus van Conimex!

    Heerlijk!
     

Deel Deze Pagina