soms word ik helemaal gek

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door jinx, 18 nov 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. jinx

    jinx Actief lid

    26 nov 2006
    381
    0
    0
    kapster
    maarssen
    soms zit ik er helemaal doorheen :(
    tara heeft het probleem dat als ze op bedje word gelegd bij de eerste tekenen van vermoeidheid dat ze dan na een half uurtje,uurtje begint met jengelen en dat gaat over in huilen en dan ook echt niet meer gaat slapen.ook al heb ik haar laten huilen en een paar x getroost.
    inbakeren doe ik nu sinds een klein weekje en de eerste 2dagen waren super!maar nu........weer drama :( .
    ik kom helemaal niet aan mezelf toe zo en zit altijd gespannenop de bank te wachten of ze nu wel is eindelijk wat langer gaat slapen.
    savonds en snachts gaat het goed,maar overdag dus niet.
    weet niet meer wat ikmoet doen..... :cry:

    liefs linda
     
  2. prinses

    prinses VIP lid

    20 mei 2006
    18.334
    1
    36
    Kan je geen contact opnemen met het consultatiebureau. Ik heb er nog geen verstand van, maar misschien dat zij je nog wat tips aan de hand kunnen doen. Misschien anders eens vragen of iemand 's middags op je beebje kan passen, zodat jij wat bij kan slapen. Als je vermoeid bent, kan je er ook niet zo goed meer tegen. Heel veel sterkte!
     
  3. miekie82

    miekie82 Fanatiek lid

    8 jul 2006
    2.797
    28
    48
    noord holland
    Wilde even zeggen dat ik echt met je te doen heb! Wij hebben hier hetzelfde gehad, en begrijp je helemaal! Was elke dag kapot en in tranen!

    knuffel miek
     
  4. jinx

    jinx Actief lid

    26 nov 2006
    381
    0
    0
    kapster
    maarssen
    hoi miek

    hoelang heeft het bij jullie geduurt en hoe ging het bij jullie?

    liefs linda
     
  5. Merel69

    Merel69 Fanatiek lid

    16 feb 2007
    1.852
    0
    0
    Wij hebben dit met Merel ook gehad. Ook ik zat dan helemaal stuk op de bank te janken.Op een gegeven moment werd ik helemaal gek van mezelf en ben anders gaan denken. Merel had gewoon niet meer slaap nodig overdag en telkens als ze wakker werd ben ik met haar gaan spelen of alleen laten spelen en dan weer bij de tekenen van vermoeidheid naar bed. Weer een uurtje slapen en dan weer hetzelfde.

    Nu is Merel bijna 5 maanden en nog steeds slaapt ze niet meer dan een uurtje per keer alleen is ze nu langer wakker tussen de slaapjes door (2 á 2,5 uur). Dus ik heb mijn eigen gedachten veranderd en toen ging het goed. Voor mij meer rust en voor haar meer rust. Nu is het soms drama als ik haar in bed leg. Ik heb dan tekenen van vermoeidheid gezien, alleen is ze dan nog niet moe. Als ze wel moe genoeg is gaat ze gewoon slapen.

    Misschien is het met jou kindje ook zo. En ze voelen natuurlijk haarfijn jou stemming aan. Als jij heel gespannen bent, dan voelt je beebje dat ook en wordt daar ook onrustig van. Echt heel goed naar je kindje kijken en je niks aantrekken van de cijvers (zoals met die leeftijd moeten ze zolang slapen, want dat weten ze zelf het beste).

    Heel veel succes ermee, ik weet hoe belabberd je je kunt voelen in zo'n situatie! Het komt allemaal goed, meestal na 3 maanden wordt het een stuk beter.....
     
  6. Mila24

    Mila24 Fanatiek lid

    30 jun 2007
    2.199
    0
    0
    Antwerpen
    Probeer eens een draagdoek om haar lekker overdag in te doen.
    Misschien zoekt ze gewoon wat geborgenheid bij haar moeder en wilt ze niet in bed slapen.
    Ze is ook pas een maandje zie ik en Yildiz had hetzelfde probleem tot ze een maand of 3 was toen was dit over.
    Succes meis!
     
  7. Irena

    Irena Actief lid

    15 apr 2007
    456
    0
    0
    Docent Engels (Voortgezet Onderwijs)
    Groningen
    Hi Jinx! Ik sluit me aan bij Mila! Ik kan me nog goed herinneren hoe erg het was in het begin en leef erg met je mee! Ons meisje sliep ook erg slecht de eerste weken. De derde week begonnen we met een draagdoek om haar overdag in rond te dragen. Daarnaast hebben we nog strakker rust en regelmaat ingebouwd (slapen, eten, verschonen, spelen, slapen). En in blokjes van 5 minuten laten huilen als ze eenmaal in bed ligt. Dat laatste was een tip van het CB, bel ze absoluut even op! Elke vijf minuten aaien en kalmeren, maar daarna weer weg. Het heeft een tijd geduurd, maar ondertussen zijn twee of drie tochtjes naar de kinderkamer genoeg. :)

    Ik moet wel zeggen dat Tiekje nog steeds weinig slaapt, zeker overdag. Het zal ook wel een beetje haar aard zijn, ik heb dat maar geaccepteerd. Gelukkig vindt ze wandelen heerlijk en gaat ze ook graag in de draagdoek. -->

    Een draagdoek is fantastisch, zeker als je beeb veel wakker is anders! Je kunt ze online bestellen of gewoon naar de Prenatal ofzo. Marktplaats heeft vast ook wel. Jij komt iets meer aan jezelf toe (lezen ofzo, opruimen, even naar de winkel) en je kindje kan wat dutten èn is lekker dicht bij dr mama.

    Anyway, heel veel sterkte en hoe slecht je het nu misschien ook kunt geloven, ooit wordt het beter!
     
  8. fietsspecialist

    fietsspecialist Niet meer actief

    Hoi Jinx

    Ik zit in hetzelfde schuitje als jou en Mitchell is ongeveer van dezlefde leeftijd als Tara.
    Mitchell huilde de eerste 4 weken overdag ook erg veel,(s 'nachts ging het goed)Hij had toen geen rust en regelmaat. Ik was ten einde raad.Ik ben dat van de een op de andere dag gaan invoeren + overdag inbakeren.(s'nachts niet) Ik merkte gelijk verschil, viel na 5 min. jengelen in slaap. Dit ging een paar weken goed. Slapen- eten-knuffelen-verschonen-spelen- bij eerste signalen van vermoeidheid naar bed-slapen. Dit deed hij allemaal zonder te huilen.

    Maar nu is het hier ook weer drama. Geef hem nog steeds dezelfde rust en regelmaat. Bij de eerste signalen van moeheid naar bed, maar heb het idee dat hij dan toch nog niet moe genoeg is, of hij kan niet in slaap komen. Ik merk dat hij sinds een paar dagen onrustig is als hij ingebakerd lig, heb geprobeerd zonder in te bakeren, maar dan slaapt hij ook niet. Hij wil graag een teutje, maar kan deze niet lang inhouden (heeft Tara dat ook?) Dus bij verlies=>weer huilen. Loop zo'n tig keer naar zijn kamer om hem te troosten, maar haal hem niet uit bed. (meestal het eerste half uur-uur)Heb hem wel eens uit bed gehaald en bij me gehouden, maar jengelt en huilt dan ook. Hij heeft vandaag alle korte slaapjes bij elkaar opgeteld denk ik 2 uur geslapen. Ligt gewoon klaar wakker in zijn bedje zonder te huilen. Ik durf hem niet in de box te leggen,bang dat hij overprikkeld raakt, want hij moet wel moe zijn!

    Sorry Jinx ik kan je ook niet helpen. Misschien helpt het als je weet dat je niet de enige bent. Ik blijf er wel rustig onder, probeer jij dat ook te doen. Misschien kunnen we elkaar tips geven als er iets lijkt te gaan werken!?
    We houden hoop!
     
  9. carmpje

    carmpje Actief lid

    11 okt 2006
    148
    0
    0
    ik sluit me bij jullie aan, hier ook een meisje dat zo weinig slaapt en alleen maar rondgedragen wil worden..
    :(
     
  10. Tinkerbell81

    Tinkerbell81 Fanatiek lid

    20 dec 2005
    3.152
    0
    36
    herken het helemaal, overdag niet willen slapen in eigen bedje wel in mijn armen en snachts wel heel goed slapen...wat hier wel hielp is in de dragzak veel buiten wandelen...
    ook het boekje regelmaat en rust van ria blom staan wattips in (vraag maar aan het cb)
    een slaapzakje of inbakeren kan soms ook helpen, maar duurt wel ffies paar dagen voor je resultaat merkt (zal eerst erger worden) dus dat kan je beste doen als je man ook thuis is....kunnen jullie samen omwisselend troosten....
    tip probeer ook ff iemand te zoeken die ff op je kleine kan passen zodat je beetje kan bijslapen...misschien wil familile/vrienden ff p[aar uurtjes?
     
  11. Niet meer actief

    danisha had dat ook de eerste 3 maanden.. ik zou zeggen geef er gewoon aan toe.. leg haar eerst wel gewoon elke keer in bed en zodra ze gaat huilen dan pak je haar gewoon lekker bij je en desnoods in een draagdoek.. eigenlijk moet je er gewoon heel erg van genieten dat ze graag bij je ligt.. ik heb nu een meisje dat veels te bang is om iets te missen om haar heen en wil ook alleen maar tegen me aan liggen als ze echt moe of ziek is haha en dan denk je wel eens goh wat mis ik die tijd...

    ik snap je wel heel goed dat je nu niet aan je zelf toe komt maar geloof mij het gaat over.. danisha was na 3 maanden een heerlijke makkelijke baby.. mischien wat tips:

    * vast ritme zodat ze weet wanneer ze gaat slapen
    * elke keer dezelfde knuffel of liedje bij het slapen gaan
    * als je haar wel in bed laat liggen als ze huilt dan om de 10 min heen en even laten weten dat je er bent.
    * stofzuiger aanzetten haha danisha sliep er heerlijk door
    *deur open van de slaapkamer zodat ze geluiden hoort


    Verder heel veel succes!
     

Deel Deze Pagina