Hoelang laat je dat uitharden? Is het dan nog eetbaar of is dat sowieso niet de bedoeling? Bedankt voor je tips. Het lijkt me wel een lastig klusje.. Vooral fondant in een rietje krijgen???? Help ?!
Omdat het makkelijker omvalt als je het niet in een rietje steekt. Een dun pootje snijdt makkelijker door je taart dan een breed pootje. Fondant in het rietje krijgen is heel makkelijk, gewoon een dun worstje rollen en dat erin steken. Het hoeft niet passend te zijn, het stokje vult de rest wel op. En het is daarna niet echt de bedoeling dat je de regenboog nog eet. Ik laat m een dag of 3 drogen.
Bedankt voor de goede tips !! Nu wil ik alleen nog van iemand horen hoe ik twee taarten op elkaar moet zetten en wat daartussen moet komen?
Dowels voor in de onderste taart en een cakeboard of karton ertussen. Zal even kijken of ik een how to kan vinden
@ Hettie: mooie taarten vanaf de eerste en vooral ook chapeau omdat je steeds iets anders probeert: stapel, puzzel, opengevouwen... TOP!
Dank je wel! Met pasen wil ik weer een taart maken mket alleen nog bedenken wat hihi. En mijn man word 30 ook nog een idee bedenken als mn zoontje 2 word wil ik een koekiemonster taart proberen..dus als iemand nog tips heeft..
Als ik een stapeltaart maak voor iemand anders waar kan ik deze in vervoeren? Zijn daar ook dozen voor? Ik bestel meestal bij de leukste taartenshop maar daar zie ik ze niet... Wie helpt mij?