Marinade verstege, maar 30 min. laten staan staat op de verpakking??

Discussie in 'De lounge' gestart door Carlien, 19 apr 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Carlien

    Carlien Fanatiek lid

    23 feb 2010
    2.133
    1
    36
    Twente
    #1 Carlien, 19 apr 2014
    Laatst bewerkt: 19 apr 2014
    Is het niet beter als je het langer laat staan? 12-24 uur?? Normaal koop ik gewoon kant en klare shaslicks, maar nu wil ik ze dus zelf maken.. (want ze waren niet in de winkel:() Volgens mij is het ook poeder en geen vloeibare marinade, er staan wel shaslicks op de verpakking.. ;):)

    Iemand die er wel verstand van heeft? ik ben namelijk niet echt een keukenprinses.. Nu zijn de winkels namelijk ook nog open! haha;)

    Groetjes,
    Carlien

    Edit: Het is deze Verstegen Mix voor Marinade 20 gr. « Kruidenmix zakjes | Vomar
     
  2. Carlien

    Carlien Fanatiek lid

    23 feb 2010
    2.133
    1
    36
    Twente
    Kan ik ze dan morgenvroeg trouwens wel vast maken? en dan weer in de koelkast leggen, want anders moet ik ze maken als de visite er al is..
     
  3. 1eKruimeltje

    1eKruimeltje Bekend lid

    16 jun 2009
    974
    0
    16
    NULL
    NULL
    Volgens mij moet je die mengen met een paar eetlepels olie. EN dan wegzetten. Er staat op een half uur maar volgens mij maakt het niet echt uit hoor. Hoe langer het marineerd hoe meer smaak er in je vlees trekt. Succes!!!!!!
     
  4. Nietverwacht

    Nietverwacht Bekend lid

    9 okt 2013
    769
    116
    43
    Tiel
    Als ik van die zakjes gebruik maak ik het ook in de ochtend of in de middag al. Hoe langer het staat hoe meer smaak erin staat , die 30 minuten is meer een gemakstijd denk ik ofzo
     
  5. Bollen

    Bollen Fanatiek lid

    22 jul 2013
    1.422
    7
    38
    NULL
    NULL
    Ik maak altijd mijn eigen marinade en dan zet ik mijn vlees altijd een dag van te voren al in de marinade. Hoe langer het trekt hoe beter de smaak aan je vlees!
     
  6. Carlien

    Carlien Fanatiek lid

    23 feb 2010
    2.133
    1
    36
    Twente
    Bedankt allemaal!

    Ik mix de poeder met olie, dat doe ik dan in diepvrieszakjes? samen met het vlees vanavond, in de koelkast, morgenvroeg rijgen aan de stokken en dan morgenavond om 5 uur bbq..

    En dan vooral hopen dat het smaakt haha.. Zal het nog wel even laten weten!
     

Deel Deze Pagina