geven jullie vanaf 1 jaar gewone melk?

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door danili, 19 nov 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. dirksmama

    dirksmama VIP lid

    29 aug 2007
    22.170
    34
    48
    mens
    Meestal in de wolken
    Hangt er van af welke.
    Die gewone pakken sojamelk in de winkel zijn niet 'volledig' genoeg voor een zuigeling. Er is ook opvolgmelk op basis van soja.
    Maar als er sprake is van allergie moet je wel heel voorzichtig zijn met soja. De eiwitten lijken namelijk nogal veel op die van koemelk. En op die manier kun je een kruisallergie kweken. KEA groeien veel kinderen overheen, een sojaallergie veel moeilijker.

    Dreumesmelk is een nieuwe uitvinding om je langer van de dagmelk af te houden. Het bevat nog meer zetmeel dan opvolgmelk, en vaak is het zoetiger gemaakt en heeft het een extra aroma.

    Is nog niets hoor, maak je borst maar nat, hier in Indonesie hebben ze ook opvolgmelk voor kleuters en voor schoolkinderen tot 12 jaar. En volgens de reclame zijn die natuurlijk VEEL beter dan gewone melk...
     
  2. Jansen

    Jansen Bekend lid

    6 nov 2005
    588
    0
    0
    Ik gebruik meestal nog steeds groeimelk. Puur uit praktische overweging omdat we dan geen vitaminen apart hoeven te geven.
     
  3. roelien

    roelien Actief lid

    26 nov 2005
    420
    0
    0
    moeder
    noordwolde
    ik geeft mijn kleine meid opvolg melk
    omdat ze geen brood eet en soms wel ze geen warme maaltijd vandaar

    we moeten aankomende woensdag moeten we naar de diatiste toe kijken wat zei voor Yamalina kan doen wij hebben alles geprobeert ze krijg eigelijk geen tussendoortjes maar toch wil ze niet eten
    ze weeg net 11 kilo en ze 86 cm
    en ze wordt ik feb 2 jaar
     

Deel Deze Pagina