Brrr wat een hoop walgelijke combi's kom ik tegen overigens ook die ik als normaal beschouw (witlofsla, komkommer met pindasaus) of die ik ken maar niet lekker vindt (pindakaas met suiker of hagelslag)
Ik zelf eet helemaal geen rare combi's maar mijn man des te meer! - een boterham met pate en kipkerriesalade en dan in het tosti ijzer brrrr - pate, kaas en gekookt ei en dan het liefst in het tosti ijzer maar zo eet hij het ook - boterham (of pannekoek) met pindakaas, jam en hagelslag Enz... Hij combineert alles wat hij apart lekker vind ook met elkaar. Vreselijk.
Alles met pindakaas! Pindakaas met vruchtenhagel Pindakaas met chocohagel Pindakaas met jam Pindakaas met banaan Pindakaas met chocopasta Pindakaas met suiker Enz enz... Maar géén pindakaas als tosti, dat dan weer nie
Ik heb het heel vaak aan het eind van mijn laatste zwangerschap gegeten, tegen zuurbranden... Werkte super.
Bedankt voor je antwoord, ik was erg benieuwd. Het is het idee waardoor velen ervan gruwelen, maar het is maar net wat je gewend bent he.
Zo ik ben echt kotsmisselijk na het lezen van een aantal pagina's. Ik heb niet heel veel schokkends maar word soms raar aangekeken als ik het volgende eet: - pannenkoeken met spek en stroop - frietjes dopen in een kaassoufle - laag appelmoes over macaroni, spaghetti, nasi of bami
Cola koffiemelk heb ik van mijn moeder en die heeft het weer van haar moeder en oma etc.... Een familierecept hier
Ik at het voor het eerst in het buitenland bij mijn schoonfamilie, was het zelf ook niet echt gewend. Maar ben zelf wel van het proeven voordat ik ergens een oordeel over heb. Ondanks dat ik lang vegetariër ben geweest had ik er geen moeite mee. En het was dus nog lekker ook.
Krentenbol met pindakaas of chocopasta en dan roosteren, jammie. Rijst met geraspte kaas Frietjes in de kaassoufflé dopen Broodje kaassoufflé met pindasaus Ontbijtkoek in de yoghurt dopen
Echt? Nooit geweten... Eet het ook echt nooit hoor, maar weet dat ik het nog steeds lekker zou vinden. Hoezo giftig? Wat maakt bakken/koken voor verschil? Eenmaal gekookt en afgekoeld smaakt het toch hetzelfde als warm gekookt en dan maakt het voor mij geen verschil.
Wat een combinaties haha Wat ik lekker vind is spinazie met aardappelpurree en appelmoes door elkaar en dan vissticks erbij mmmm
Heb net even gegoogled. De een zegt dat rauwe aardappel giftig is en je dat zo min mogelijk moet eten. De ander zegt dat aleen de groene plekjes giftig zijn...... Helemaal gezond klinkt het in ieder geval niet in mijn oren, al zal het ook wel van de hoeveelheid die je ervan eet afhangen.
Ik doe graag wat maggi over mijn patat. Ik doop patatjes ook in een kaassouffle. Ik ben gek op pindakaas met banaan (niet zo gek toch)