Mmmm die linzensalade lijkt me ook lekker namoli, ben wel benieuwd naar het recept! Heb weleens een linzensalade gemaakt met groene kruiden maar vond dat niet zo heel spannend...
Heel gemakkelijk Linzen koken. Als deze afgekoeld zijn mengen met mayo, tonijn, peterselie, pijpajuin, kerstomaatjes en peper en zout.
Vandaag heb ik voor iftar kippensoep, kadin budu kofte (vrouwendijen kofta en salade gemaakt. En extra zon mexiaanse ovenschotel van Eylem. Morgen ga ik ook de citroencake maken.
Nieuwe dag/ Linzensoep staat al op het vuur, verder ga ik zelf een pizza maken en staat er een worteltaart in de oven.
Haha idd namoli! Zo brightness goed bezig al klinkt lekker! Ik begin net wakker te worden haha. Beetje laat geworden door de wedstrijd van gisteren dus net nog 2 uur op de bank liggen slapen/suffen terwijl de kindjes aan het spelen waren. Nu maar even echt wakker worden...voor vanavond geen idee, alle restjes zijn op dus ik kan iets from scratch bedenken
Hey dames hoe gaat het hier met het vasten? Ik vind het dit jaar echt reuze meevallen en heb hamdoellah nergens last van. Gisteren had ik Turkse pufbroodjes van een blog uitgeprobeerd die waren echt heerlijk en had een broodje visburger voor mijzelf waarvan ik maar de helft ophad en lekker vers fruit. Vandaag word het hier afbakbroodjes met tonijnsalade en wraps met kip en groente.
Ik heb alles al af, gelukkig maar Pasta salade nieuw recept geprobeerd, hopelijk valt het in de smaak. Dolma wil ik al zolang proberen, heb het eens gegeten en sindsdien blijft het in m'n hoofd spoken. @mamavanbijna4; hier gaat het vasten alhamdoulilah goed, eerste dag was pittig, mag eigenlijk niet vasten ivm medicijnen, maar ben koppig, en nu mijn lichaam het gewend is moet ik zeggen dat het erg goed gaat. Merk alleen dat ik na Maghrib zo moe ben, hebben jullie dat ook?
Van mij toevallig ik weet dat ze vaak genoemd worden op het forum van marokko.nl . Fijn dat ze in de smaak vielen. Mijn mixed kitchen: Puf puf poğaça (zachte luchtige gevulde Turkse broodjes)
Na magreb ben ik ook knok out ben echt niet vooruit te krijgen.Ik dek dan alles af wat ik kan afdekken en wat gewassen moet worden doe ik in de wasbak. Eylem wat toevallig klopt heb ze van die blog en inderdaad op Marokko.nl. Bedankt voor het recept had de helft met fetaspinazie gevuld en de helft met kip.Heb ook een deel ingevroren voor een volgende keer.
ziet er allemaal lekker uit zeg! wat maken jullie allemaal rond etenstijd voor de kleintjes? Ik heb een dochter van twee die dus nog niet echt super veel eet, misschien leuke tips??
Hier maak ik ons eten eerder zodat ze dat kunnen eten, of ze eten de restjes van de iftar de dag ervoor . Scheelt eten weggooien en tijd