Gister teveel boerenkoolstamppot gemaakt, na het afkoelen afgedekt in de koelkast gezet. Mag je dit nu weer opwarmen in de pan? Of is dit niet goed voor de baby (21 weken zwanger)?
Dat is toch spinazie? Ik maak heel vaak boerenkool voor twee keer. Vorige en deze zwangerschap ook. Nog nooit bedacht dat dat kwaad zou kunnen.
Boerenkool opnieuw opwarmen mag gewoon hoor. Het is geen nitraatrijke groente. Even opbakken in de koekenpan is het lekkerste!
Opgewarmde boerenkool... Heerlijk! Gewoon doen dus! Zolang het maar goed warm gemaakt wordt is er niets aan de hand!
Wat heb ik nu ineens zin in boerenkool! Opwarmen mag gewoon hoor. Ik doe het altijd, want vriend lust geen boerenkool, dus krijg het altijd van anderen die over hebben. Lekker van die uitgebakken spekjes en een rookworst. Jammie, het water loopt me in de mond.
Ik zou niet weten waarom een tweede keer opwarmen niet goed zou zijn. Ik ben zelf ontzettend gek op boerenkool en maak eigenlijk altijd zoveel dat ik er 2 dagen van kan eten. Zover ik weet kan dit totaal geen kwaad.
Wij maken zelfs teveel zodat we over hebben om de boerenkool op te bakken en op brood te eten voor lunch Jammmm!
Voor zover ik altijd gehoord hebt is dat bij spinazie en brocolli, maar ook dat schijnt idd al achterhaald te zijn. Boerenkool doen wij ook altijd voor 2 keer maken!!