Boerenkoolstamppot opnieuw opwarmen?

Discussion in 'Gezondheid' started by Bureau, Oct 2, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bureau

    Bureau Bekend lid

    Jul 3, 2014
    901
    41
    28
    Gister teveel boerenkoolstamppot gemaakt, na het afkoelen afgedekt in de koelkast gezet. Mag je dit nu weer opwarmen in de pan? Of is dit niet goed voor de baby (21 weken zwanger)?
     
  2. annneliesje

    annneliesje Fanatiek lid

    Jan 16, 2011
    3,569
    0
    0
    Administratief medewerkster
    Noord Nederland
    Waarom zou het niet mogen?

    Gewoon goed verhitten.
     
  3. Bureau

    Bureau Bekend lid

    Jul 3, 2014
    901
    41
    28
    Ik dacht misschien vanwege nitraat of iets dergelijks:(
     
  4. cizmo

    cizmo Fanatiek lid

    Jun 26, 2012
    1,898
    4
    38
    Dat is toch spinazie?

    Ik maak heel vaak boerenkool voor twee keer. Vorige en deze zwangerschap ook. Nog nooit bedacht dat dat kwaad zou kunnen.
     
  5. FishersGirl

    FishersGirl Actief lid

    Apr 9, 2011
    378
    0
    0
    Regio Utrecht
    Boerenkool opnieuw opwarmen mag gewoon hoor. Het is geen nitraatrijke groente. Even opbakken in de koekenpan is het lekkerste! ;)
     
  6. Maagd

    Maagd Fanatiek lid

    Jan 8, 2014
    3,683
    10
    38
    Noorden/ drenthe
    Opgewarmde boerenkool... Heerlijk! Gewoon doen dus! Zolang het maar goed warm gemaakt wordt is er niets aan de hand!
     
  7. Liekje81

    Liekje81 VIP lid

    Sep 6, 2013
    20,147
    23,230
    113
    doktersassistente
    Zevenhoven
    Wat heb ik nu ineens zin in boerenkool! :D Opwarmen mag gewoon hoor. Ik doe het altijd, want vriend lust geen boerenkool, dus krijg het altijd van anderen die over hebben. Lekker van die uitgebakken spekjes en een rookworst. Jammie, het water loopt me in de mond.
     
  8. Veertje1986

    Veertje1986 Bekend lid

    Jul 26, 2014
    550
    38
    28
    NULL
    NULL
    Ik zou niet weten waarom een tweede keer opwarmen niet goed zou zijn. Ik ben zelf ontzettend gek op boerenkool en maak eigenlijk altijd zoveel dat ik er 2 dagen van kan eten. Zover ik weet kan dit totaal geen kwaad.
     
  9. samhh

    samhh Actief lid

    Jul 6, 2014
    147
    1
    18
    Kan geen kwaad, dus eet smakelijk!
     
  10. vedagenevieve

    vedagenevieve Niet meer actief

    Wij maken zelfs teveel zodat we over hebben om de boerenkool op te bakken en op brood te eten voor lunch :D Jammmm!
     
  11. Light

    Light Fanatiek lid

    Jun 15, 2014
    1,549
    100
    63
    Dat is inderdaad bij spinazie het geval!
     
  12. jufh

    jufh Lid

    Aug 17, 2014
    85
    0
    0
    NULL
    NULL
    en bij spinazie ook alweer achterhaald volgens mij, als je t maar niet te vaak eet.
     
  13. iertje86

    iertje86 Actief lid

    Jan 19, 2010
    117
    0
    0
    Voor zover ik altijd gehoord hebt is dat bij spinazie en brocolli, maar ook dat schijnt idd al achterhaald te zijn. Boerenkool doen wij ook altijd voor 2 keer maken!!
     
  14. Dejenna

    Dejenna Actief lid

    Sep 12, 2014
    240
    0
    0
    warmen wij altijd op..
    spinazie warm ik nooit op..
     

Share This Page