Wie heeft er lekkere ideeen voor een gebonden soep? Ik wil eens iets anders. Ik ben zelf helemaal gek van knoflooksoep, maar onze oven is er mee opgehouden dus ik kan de knoflook niet roosteren. Mag best iets niet allerdaags zijn. Ben zo inspiratieloos de laatste dagen
Kan wel, het kan ook op het fornuis in een gietijzeren pan bijv. Ik ben niet zo'n soepkoker, dus voor de rest kan ik je niet helpen..
Lekkere snert😉 best weer voor haha maat miss te gewoontjes Courgette soep? Pompoen soep? Zijn vast veel gebonden soep recepten te vinden denk ik hoor 😄
Ja er is genoeg te vinden. Ik heb gehoord dat pompoensoep erg flauw is. Pompoen-tomaat soep staat op het lijstje nu. Snert moet ik even niet aan denken haha hormonen he. Ik ga eens kijken hoe ik knoflook kan poffen zonder oven...
Gele Paprika/ wortel soep zooo lekker eventueel met room Gewoon de staafmixer erdoor wordt het gebonden 2 paprika s 3 winterwortels Ui Knoflook teentje Bouillon Lekker laten zacht koken mixen met de staafmixer en smullen maar. Kinderen zijn er ook dol op Ik maak veel soep vooral kippen en tomaat daar doe ik altijd vermecelli bij
Je kunt pompoensoep op zoveel manieren maken... Het hoeft niet flauw te zijn Wij maken van deze site altijd die met parmezaanse kaas... Maar bijv met gember is vast ook lekker en toch weer wat pittiger. Met curry kruiden en/of pepertjrs kan natuurlijk ook. Pompoensoep recepten - alle pompoensoep recepten op een rij - okoko recepten
Deze vond ik heel erg lekker, smaakt ook echt gebonden. Ik vond alleen dat het te zout was, dus zou minder bouillonblokjes gebruiken. Ik had die 2 gebruikt maar dat was eigenlijk al teveel vond ik. Oma's tomatensoep recept
Anders volgende keer deze eens proberen: Tomatensoep voor 1 persoon recept - Recepten van Allrecipes Overigens heet het soep voor 1 persoon maar ik maak gewoon een hele pan vol (wel de hoeveelheden aanpassen dus!) en er blijft niks over over het algemeen Ik doe er wel altijd nog soepballen bij.. Wel heel lui: diepvriessoepballen.
Gebonden kerriesoep; Boter - 150-200gram WUPS: halve winterwortel, 1 ui, 1 kleine prei, 1 pakje selderij kerriepoeder 15-18 gram bloem bouillonblokjes bij voorkeur kip, voor ongeveer 3 liter. Pan vullen met 3 liter water, juiste aantal bouillonblokjes toevoegen. Boter in pan, laten smelten. Wups grof snijden, en in pan erbij. Zodra het gaar is voeg je de kerriepoeder toe. Daarna voeg je de bloem toe, totdat het een stevig geheel is. Dit laat je gaar worden. (matig vuur) Het is gaar als het geheel een compacte massa is en het van de bodem van de pan loslaat. Normaliter is het een warme roux en koude bouillon, of koude roux en warme bouillon. Anders wordt je soep 'blind'. Maar ja ik heb daar niet altijd het geduld voor. Je voegt nu iedere keer een hoeveelheid bouillon toe aan je roux. Als het al wat vloeibaarder begint te worden dan zeef je het in een bolzeef. Zodat de WUPS achterblijft, en je een heerlijke gebonden kerriesoep overhoudt. Eet smakelijk. Gaat je voorkeur uit naar een tomatensoep, dan vervang je de kerriepoeder door tomatenpuree, 1 of 2 kleine blikjes naar gelang je smaak. Wel laten ontzuren.