IK wil graag voor mijn verjaardag morgen eens wat anders neerzetten als dus de kaas worst enzo. Nu zat ik te denken aan die wrap reepjes. Net met boodschappen dus die wraps meegenomen en roomkaas, rode uien, paprika, komkommer, veldsla en zalm. Kan ik hier wat mee? ben niet zo een keukenprinces namelijk . En moet ik die wraps pannenkoeken eerst in de oven of magnetron doen? Daarna neem ik aan helemaal insmeren met klein laagje room kaas en paar plakes zal en wat sla? Hoe strak moet ik ze rollen? en moeten ze dan in vershoudfolie de koelkast in? Hopelijk hier wat tips. alvast bedankt hoop dat het een succes word
Google weet hier meestal het antwoord wel op, ik kreeg bijvoorbeeld dit linkje: Wraps hapjes met zalm en roomkaas - Borrelhapjes Maken Succes
Je kunt er van alles op doen! In de oven hoeft helemaal niet. Truc is wel om er niet teveel op te doen anders rolt het niet meer lekker strak. Ik doe meestal ze insmeren met kruidenroomkaas en dan of zalm of kip er op. (plakjes gerookte kipfilet zeg maar) Voor een vlees en een vis-versie Ze gaan altijd op dus mensen houden blijkbaar van simpel
Ik maak ze ook altijd en mensen zijn er dol op! Ik doe er idd altijd roomkaas op als eerste laagje, en dan plakjes kipfilet, sla en kleine stukjes paprika. of roomkaas met zalm en sla! Succes ermee!! Tis heel simpel!
Wij eten regelmatig wraps, ook als avondeten. Ik doe ze altijd een minuutje in de magnetron, zijn ze net wat zachter en rollen ze beter. Als eerste laagje smeren wij er vaal creme fraiche op. Maak ze niet te dik want dan vallen ze open.
Hier 2 versies met zalm of ham. Bij beide: wrap besmeren met kruidenkaas, dan de zalm of ham erop(ongeveer de helft van de wrap) en dan een laagje sla. Oprollen en prikkers erin en dan snijden. Heerlijk
Hier maak ik ze altijd met Philadelphia kruiden en dan zalm en sla of kipfilet en sla. Soms nog een paar snippers zongedroogde tomaatjes en het gaat altijd op. Nog een kleine tip, bewaar ze in de koelkast niet in vershoudfolie, maar in aluminiumfolie. Dan krijg je ze makkelijker weer open als je ze wil gaan serveren.
Mijn moeder warmt ze nooit, en rolt ze aardig strak, anders als je ze snijd vallen de ingrediënten eruit
Ik warm ze dus wel even rollen ze makkelijker en dan in vershoudfolie in de koelkast, worden ze weer een beetje stijf en blijven ze beter in elkaar. De helft beleggen anders rol je alles eruit en het laatste randje nog even een dun laagje roomkaas voor de plak. Ik doe altijd roomkaas dan sla en dan zalm of kipfilet.
Ik doe philadelphia kruiden en dan wat gemalen peper, een heel fijn gesnipperd rood uitje, zalm of kipfilet en daarover heen wat rucola. Heerlijk!
met farmersalade, kaas,ham en komkommer monchou zalm en rucola mayonaise vermengen met zongedroogde tomaat dat erop smeren kipfilet erop en dan sla Honinggeitenkaas swarzwalderschinken en rucola salami roomkaas en ui mosterd vermengen met suiker, wrap insmeren, boerenham erop en sla
Wraps met kipfilet en ananas-kerriemayonaise kipfilet (vleeswaren) mayonaise kerriepoeder peper en zout naar smaak klein blikje ananas wraps eikenbladslamelange Bereiden: Ananas in kleine stukjes snijden en mengen met mayonaise, kerriepoeder, peper en zout. Wrap voor de helft beleggen met kipfilet, ananasmayonaise en sla er over verdelen. Wrap strak oprollen en in (schuine) stukjes snijden.
Dank jullie wel allemaal voor de heerlijke tips!! Ze zijn gelukt hoor. Heb 3 soorten gemaakt Kruidenkaas, zalm , sla en gesnipperd uitje Kruidenkaas kipfilet, sla , gesnipperd uitje en paprika gesnipperd Kruidenkast, ui , paprika sla en geraspte kaas. Idd even warm gemaakt van te voren en goed strak gerold. Ze waren heerlijk en iedereen vond ze lekker . Ook makkelijk om te maken.