Voor zover ik heb gelezen wordt valeriaan inderdaad afgeraden. Ik sliep slecht in het begin en voordat ik zwanger werd hielp slaap lekker thee (pickwick) best goed. In de slaaplekker thee van pickwick en zonatura zitten echter allebei valeriaan. Ik vond de kamillethee van zonatura een goed alternatief.. Maar ik weet dan ook niet waarvoor je de valdispert wilde gebruiken... en of het bij jou ook helpt.
Volgens mij niet. Ik heb zelf veel baat bij Bach rescue druppeltjes. Ik heb de kids versie en er is ook een slaap versie. Ikzelf merk geen verschil daarin, scheelt volgens mij ook maar 1 ingrediënt.
Dag dames, Ik heb zo'n zin de laatste tijd in presskop (België) Nu zegt mijn man dat dat niet mag tijdens de zwangerschap. Weten jullie of hij gelijk heeft of niet? Alvast bedankt! ��
Zure zult toch? Of 'kopkaas', vlees van de kop van een varken dacht ik? Hm volgens mij mag je dat wel... Of zit er ook lever in?
Dit is het denk ik �� Lever zit er idd niet in. Maar heb ergens gelezen dat ze het eens uit de winkel hebben moeten halen vanwege de listeria bacterie. Dan kan het wel gevaarlijk zijn he?
Heb in het in mijn vorige zwangerschap wel gebruikt, in overleg met gynaecoloog en apotheker, ze zeiden dat valeriaan geen enkel probleem was.
Nee mag niet, ik heb het nog aan de verloskundige gevraagd. Normaliter gebruik ik die ook. Het gekke is dat ik het bij mijn eerste zwangerschap wel mocht gebruiken.
Iemand enig idee hoe het nu zit met brie? Ik begreep dat je brie wel mag eten. Maar geldt dit alleen voor de voorverpakte brie, zoals die van president? Of ook voor de verse roombrie van de ah? Deze komt volgens de ah site wel uit Frankrijk namelijk. Maar is wel véle malen lekkerder!
Je moet ff Kijken op de verpakking of het au leche pasturisee is, gepasteuriseerde melk dus! Ik weet dat sowieso die van president daarvan is gemaakt, van de AH weet ik het niet.
bij de ingrediënten zou moeten staan of het van gepasteuriseerde melk wordt gemaakt. En anders navragen bij de mederwerkers? Ongetwijfeld dat ze nog een groot stuk van die brie hebben liggen waar de ingrediënten op staan. Maar ik geloof dat Nederlandse supermarkten sowieso geen rauwmelkse kaas mogen verkopen.
Rauwmelkse kaas mag alleen verkocht worden als het er op staat. Vaak dus au lait cru. Als er niets op staat is het gepasteuriseerd. Verreweg de meeste kaas (zo niet bijna alle) in de supermarkt is gepasteuriseerd. Bij de verse roombrie moeten ze het je kunnen vertellen of het rauwmelkse kaas is. Of het al dan niet uit frankrijk komt zegt niets over of het rauwmelkse kaas is of niet. Rauwmelkse kaas is vaak ook veel duurder dan de gewone
Hallo meiden, voorgesneden plakjes Grillworst mag dat? Het is niet rauw, maar ik lees op de site van het voedingscentrum: Gerookte vis, zachte schimmelkazen en gekookte, gesneden vleeswaren worden het meest in verband gebracht met Listeria. Alvast bedankt!
Grillworst eet ik gewoon hoor, net als alle gekookte vleeswaren. Als dat ook al niet meer mag blijft er wel echt BAR weinig over
Het valt me op dat je alleen maar bezig bent met eten en wat wel en wat niet mag? Waar komt deze grote angst uit voort?