ik gebruik nooit pastasaus uit een pakje omdat mijn man alergisch is voor paprika, en tja dat stoppen ze echt OVERAL in ... rode pastarecepten zie ik hierboven genoeg, ook lekker op zijn zomers, met kip , uitje, champions, cherrytomaatjes, en op het laatst een flinke berg rucola en dan gewoon een bakje kruidenkaas en een beetje melk... jummie ... maar niet erg gezond natuurlijk
Pasta kip pesto. Zelf pesto maken; Basilicum (vers) Pijnboompitten Knoflook Olijf olie Parmazaanse kaas (kan evt ook zonder) Evt wat zout. Basilicum fijn maken in bijv keukenmachine met olijfolie, pijnboompitten even aanbakken en ook fijnmaken. Knoflook idem of door de pers en alles door elkaar gooien. Kip bakken, pasta en bijv broccoli koken en alles lekker mengen Overige pijnboompitten kan je over de pasta gooien.
Kip, mascarpone, uitje, champions, pesto. of met boursin erdoor ipv pesto en mascarpone. Ik vind zelf tomatensaus met gehakt (zoo standaard) vies en saai. Zijn zoveel lekkerdere sauzen te maken. Succes!