Geen pakjes met sausjes, kant en klaar maaltijden etc Niets met zoetstoffen Vlees bij de Turkse slager. Goedkoper en veel lekkerder.
Ik koop geen light producten, geen kalf/lam/paard vlees en sowieso koop ik meestal vlees bij de slager. Verder kopen we gewoon alles wat we lekker vinden, ik let niet op bepaalde E nummers of wat dan ook en ik ben ook een pakjes-mama. Makkelijk en snel klaar. Ik ben een hele slechte kokkin dus die pakjes en kant en klare blikjes zijn hier wel handig.
Probeer zo weinig mogelijk dingen te kopen die voor dierenleed zorgen. Denk bv scharreleieren of kiloknalvlees. Dat komt er hier niet in. Absoluut onnodig! We zijn ook niet gek op zoetstoffen en pakjes en zakjes. Alhoewel dat bij hoge uitzondering nog wel eens gekocht wordt.
In het geval van Franse sperzieboontjes niet. Enkel water en zout. Er zijn geen extra conserveringsmiddelen etc toegevoegd. Sommige groentes hebben het wel. (vaak als het in combinatie met bijv. tomatensaus wordt ingeblikt.) Conserveringsmiddelen hebben geen effect op de vitaminen en mineralen in de groente. (Wellicht wel invloed op de smaak )
Ik koop eigenlijk alles, zolang ik het maar kan betalen hihi. Zal ik wel erg ongezond zijn, let namelijk nooit ergens op, alleen de prijs
Super simpel! 2 eigelen met een beetje mosterd mixen en dan langzaam 200 ml olijfolie/zonnebloemolie erbij schenken terwijl je mixt. Als het dan lekker dik is een beetje peper en/of zout erdoor Eventueel een beetje citroensap erdoor en klaar! Echt heel lekker. Het is dan wel maar een paar dagen houdbaar
Ow wat een goed recept...die ga ik vanavond nog proberen bij de aardappelkroketjes. Dat het maar een paar dagen houdbaar is vind ik niet erg...dat is bij mijn zelfgemaakte knoflooksaus ook...en is idd zo bijgemaakt.
Groente uit pot of blik.. gewoon bah. Voor de rest.. tja ik kijk naar de prijzen niet naar de e nummers etc. Enige wat ik nooit koop is varkensvlees omdat ik dit heel slecht verdraag maar eet ik elders dan eet ik het gewoon.
Dat zal dan 1 van de weinige soorten groenten zijn waar geen zuur en andere troep in zit om het langer houdbaar te maken ( kan het me haast niet voorstellen maar goed heb geen potten groenten in huis dus controleren kan ik het niet) Daarbij is het slecht voor je gebit en organen en al het zout niet best voor je bloeddruk . Ik ga nu even lekker koken... vers.
Vlees uit de supermarkt Pakjes en zakjes Bijna geen zooi met suikers (koek, snoep, toetjes en alle andere dingen waar het in verborgen zit) Weinig wat niet biologisch is Weinig potjes en blikken Wit meel producten Tarwebrood Sauzen kant en klaar, ook geen mayo of ketchup. Margarine Verzorgingsproducten met parfum en zooi.
Wij vermijden aspartaam want we krijgen er erge hoofdpijn van. Ook de Macdonalds hebben we verbannen. We krijgen daar zulke buikpijn van! Dacht dat het toeval was, maar de laatste keer is iedereen er doodziek van geworden. Op het werk waren er ook een aantal ziek van. Dit allemaal over verschillende perioden. Verder houden we het zo gezond mogelijk, als het past bij war we lusten en wat het budget toelaat.
maar wel moet doodbloeden en dat duurt een tijd. Dat maakt me verdrietig. Daarom te vergelijken met de plofkip of kistkalfje. Ik koop in de zomer ook niet zoveel groenten. Nu alles uit tuin,lekker!!
sowieso geen ligt, dat is gewoon baggerspul en ik koop eigenlijk vrijwel geen kant en klaar maaltijden/sauszakjes/sauzen enz. maken alles vers, is zo gepiept en veel lekkerder. vooral pannenkoekenmixen is zó overbodig
Geen kant en klare pakken. Ik maakte vaak kip tandori e.d. van Knorr maar sinds ik weet wat daar allemaal ingaat... Ik eet zo biologisch mogelijk, laat zo veel mogelijk e-nummers staan. Eens in de week heb ik een cheatdag, maar dan kies ik liever voor een patatje of zak chips dan een pakje zelfmaaknasi van Maggi ofzo