Leuk dat dit topic weer open is! De laatste taart die ik heb gemaakt was voor de bruiloft van de neef van mijn man eind augustus. Nu ga ik binnenkort weer flink bakken, mijn vader wordt 60, ik mag een taart maken voor een 25-jarig huwelijk van kennissen, de kinderen zijn binnenkort beide jarig en man en ik worden beide 30 deze zomer. Ik heb gister een airbrush gekocht, met een set foodcoloring, dus die zal ik de komende weken eerst gaan uittesten (zorgen dat ik 'm goed onder controle krijg) en daarna mijn taarten spuiten .
View attachment 458654 Vorig jaar gemaakt voor mijn oudste dochter. Volgende week mag ik weer voor mijn jongste. Jammer genoeg zijn er weinig taart eters in de familie, dus wordt er weinig gebakken. En dan meer de Las vegas appeltaart of kwark taarten versies..
`Ja hij is weer open, ik had het gevraagd. ik heb in de tussentijd weer heel wat taarten gemaakt. Skipper taart . gevuld met bastogne creme en banketbakkersroom.
Goochel taart . OOk gevuld met Bastogne creme en banketbakkers room ( broers en allebei gek van bastogne )
Wauw!!! Vooral die onderste is gaaf zeg! Knap dat je dat kan maken . Ik bestel altijd makkelijk foto taarten bij de hema
een lego ninjago taart gevuld met zwitserse room en slagroommousse. en de taarten tafel van mijn verjaardag met daarop een brownie, chocotaart met kersenvulling en chocolademousse, tiramisu taart, fruittaart, vanille biscuit met bastognecrme en slagroommousse.
Een chocolade verjaardagstaart gevuld met zelfgemaakte verse mango-perzik jam en pure chocolademousse. een zomerse taart met vanille biscuit gevuld met zelfgemaakte tropische jam en witte chococlade creme. Dat was het voor nu.
caromama. Mooi kasteel! jaqie. netjes hoor. mooie taarten. evi. Ik herken ze van een ander forum, dat zal jij bij de mijne ook wel hebben haha. Ze blijven mooi, jouw afwerking is altijd super. Sazz. Gaaf ik wil ook graag een airbrush . wil je laten weten of het je mee of tegen valt en ook je probeersels mag je best showen hoor. kleintje. wat een mooierd. chocoholic. je kan ook een appeltaart met 2 dichte kanten maken en bekleden he . Net zoals je de onderkant maakt dek je dan ook de bovenkant af met deeg , goed vol vullen. bij voorkeur met ringen appel, dat is sterker en af laten koelen voordat je hem uit de spring vorm haalt. recht maken met een lekkere kaneel botercreme en dan gewoon met fondant of marsepein bekleden. Sunshine. dank je wel!Dat is toch ook prima. ik maak deze op bestelling en voor onszelf uiteraard..
Wat staan hier mooie taarten tussen zeg! Ik bak vooral Antilliaanse taarten en die zijn vaak wat anders versierd Binnenkort bak in weer 2 taarten voor mijn zoontje z'n verjaardag, zal eens kijken of ik er dan een foto van kan plaatsen