Zijn er ook mogelijkheden hier dan je geen updates ziet van bepaalde topics hahha net zoiets als op facebook, uitzetten van meldingen ofzo?! Make me heppieeej!
Je moet het alleen welke dag uppen vrees ik.. anders ziet niemand het topic en dan heb je nog allemaal losse
Ja, ik heb er één! Voorverpakte gerookte forel! Ik kan er maar niet achter komen of forel koudgerookt of warmgerookt is.... warmgerookt mag gewoon! (Valt mee met de hysterie toch? )
Wat ik me afvraag. biefstuk die gebakken is, dat de binnenkant wel gaar is, maar nog roze. Mag dat wel? Dan bedoel ik medium/medium-well http://www.ourfood.nl/img/full/b_img/biefstuk_temperaturen.png
Ik krijg een beetje het gevoel bij dit topic dat diegenen die wel serieus hysterisch zijn over eten en daar een vraag over hebben belachelijk worden gemaakt op deze manier. Ik vind dat iedereen mag plaatsen hier wat zij wilt en dan is het aan de andere forum lezers om dit wel of niet te lezen en op te reageren. Had eigenlijk ook een vraag maar ik wacht wel tot iknde vk weer zie. Ik zie ook elke dag de vraag benik zwanger opnieuw voorbij komen. Nou en?
Oh! Ik kan ook best een ben-ik-zwanger-topic? openen (grapje voor t geval dat niet duidelijk was). Ik denk dat je dit een beetje met een knipoog moet lezen. Mensen met serieuze angst vind ik een ander verhaal, als men dat erbij vermeldt dan reageer ik daar ook zeker niet vervelend op. En stel je vraag gerust, laten we aub niet te gevoelig doen. Het leven is leuker met een beetje humor
Ja hoor. Mag je hebben. Let wel op voor 'verse' mayonaise die misschien huisgemaakt zijn in een restaurant. Die zijn vaak van rauwe eieren gemaakt. Maar uit de supermarkt dus nooit.
Supermarkt eiersalade is zolang houdbaar dat het niet van rauwe eieren kan zijn gemaakt eet smakelijk! Oh en username, helemaal mee eens.. Wat betreft die humor!
De manier van zouten schijnt ervoor te zorgen dat bacteriën geen kans krijgen. Dus dat je het wel mag. Ik vind het een beetje tricky, dus heb het laten staan.