Voor de kip : 2 kipfilets 10 min laten koken met wat zout daarna 10 min in het water laten met gas uit. tl kipkruiden tl paprikapoeder tl kurkuma tl peper snufje cayenne peper snufje zout snufje laos el Italiaansekruiden Kruiden mengen met elkaar kipfilet in stukjes snijden, door de kruiden halen. SAUS 17 g grove mosterd 45 g fijn gesneden augurk 45 g fijn gesneden ui 200 ml of gram creme fraish 225 g mayonaise 11g cayunkruiden klein scheutje augurken sap Alles afwegen en samen mengen Broodje insmeren met de saus daarop sla taugé en de kip. Smakelijk
Zag er heerlijk uit! Heb het recept overgenomen en ga het morgen voor de lunch maken. Bedankt voor het delen!
Nu eet ik een bruine boterham met kaas en een bruine boterham met filet americain. Voor straks heb ik nog een bruine boterham met muisjes en een peer.