Ik neem altijd zoete en dan doe ik er geitenkaas in, gehakt en dan minuutje grill in de oven zodat alles een beetje smelt. En dan opeten met chilisaus
Ik vul ze met gehakt en rijst: Uitje en knoflook fijn hakken en in olie aanbakken, gehakt erbij en rullen, beetje tomatenpuree, paprikapoeder, zout en peper. Ondertussen rijst koken. Rijst erbij. Gehalveerde paprika's vullen met dit mengsel en nog even in de oven. Echt heerlijk.
Een hele simpele versie: Gehakt mengen met Mexicaanse kruiden en rul bakken. Zoete puntpaprika in de lengte doormidden snijden en zaadlijsten verwijderen. De twee helften vullen met het gehakt. Even in de oven en een helft per persoon serveren met een salade van tomaat en avocado met een dressing van olijfolie, citroensap en peper.
Met couscous, lente-ui, gerookte kip, olijven en feta. Heel lekker en een makkie. Couscous bereiden volgens verpakking (vergeet niet de couscous GOED op smaak te brengen, alle overige ingrediënten er doorheen roeren, paprika's vullen, nog een beetje feta er over en dan 20 min in de oven op 200 graden. Yumm!
Chorizo in blokjes, even aanbakken in de pan. Dan Mexicaanse roerbakgroente erbij, roerbakken tot de groentes geslonken zijn. Als dat klaar is mini mozzarella bolletjes erdoor en in een rode, uitgeholde paprika doen. Wat geraspte kaas erop en dan kwartiertje ongeveer in een voorverwarmde oven.
Ik maak het oersimpel. Gehakt preparen met een eitje, paneermeel en zout en peper (en eventueel wat cayennepeper). Paprika in 2, pitjes eruit, gehakt erin duwen. In een ovenschaal. Ongeveer 2 paprika's per persoon (soms 3 - afhankelijk van de grootte). Ovenschaal een half uur in de oven. Ondertussen rijst koken. Smakelijk.
ik heb verschillende recepten van gevulde groenten, allemaal koolhydraatarm, indien je een wenst moet je maar vragen , Gevulde aubergine Aubergine opgevuld met lamsgehakt Groenten opgevuld met ricotta Portobello opgevuld met tomaat en mozzarella Komkommer gevuld met gazpacho Tomaten gevuld met feta en kruiden Uien gevuld met gehakt en tomatensaus