Meergranen Wraps met krokante kipschnitzel in reepjes gesneden, cheddarkaas, ijsbergsla en chilisaus en mayo. Mijn man vraagt dan: maak je vanavond Mac Donalds
Ik doe het altijd beetje naar eigen inzicht: Bakboter in de pan bruin laten worden, rode ui aanfruiten. Dan het stoofvlees, gekruid en in stukken gesneden, er bij ( ik had riblappen ), goed aanbraden aan beide zijden. Dan warme runderbouillon er bij tot het vlees net onder staat, laurierblaadjes, kruidnagel en een scheut rode wijn er bij. Ik doe ook altijd de in stukken gesneden winterpeen al vrij aan het begin er bij, zodat dit goed gaar kan worden. Dit alles zo'n 2 uur op laag vuur laten sudderen en de laatste 3 kwartier-1/2 uur doe ik er nog champignons en prei bij. Het alleslaatst bind ik het vocht met maizena, zodat het wat dikker wordt. Lekker met aardappelpuree.
Aardappel anders. (Gehakt gebakken met roerbakgroenten, aardappelschijfjes en de saus, staat nu in de oven, mmm....)