hummus, waar doe je dat op/bij?

Discussie in 'De lounge' gestart door mamabri, 4 dec 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mamabri

    mamabri Niet meer actief

    Vandaag 2 bakjes hummus gekocht. Was in de aanbieding dus dacht: dat kan ik wel eens een keer proberen. Een met aubergine, de andere is met kruiden.

    Heb die met aubergine op een toastje gedaan, vind het niet vies, maar ook niet dat ik denk: dat koop ik weer.

    Maar misschien moet het helemaal niet op een toastje, hahaha

    Dus wie weet het? Waar is het lekker bij/op?
     
  2. sniffy

    sniffy VIP lid

    26 mrt 2008
    10.179
    1
    36
    Verzorgende
    Dordrecht
    Bleekselderij of wortels in dopen :)
     
  3. sniffy

    sniffy VIP lid

    26 mrt 2008
    10.179
    1
    36
    Verzorgende
    Dordrecht
    Op stokbrood is het ook lekker
     
  4. mamabri

    mamabri Niet meer actief

    ik ben niet heel dol op bleekselderij en wortels, haha

    Maar het is dus niet heel gek om het op een toastje te doen. Maar vind het niet heel bijzonder.
     
  5. RoBiJe

    RoBiJe Niet meer actief

    Op komkommer en dan een plak kalkoenfilet erop! Op brood kan dat ook trouwens
     
  6. mamabri

    mamabri Niet meer actief

    Misschien ook wel lekker met kaas? heb wel komkommer, maar geen kalkoenfilet in huis nu,
     
  7. Martine1983

    Martine1983 Fanatiek lid

    4 feb 2014
    1.568
    1
    0
    Drenthe
    Op brood met wat sla en/of plakjes gekookt ei, tomaat etc.
     
  8. RoBiJe

    RoBiJe Niet meer actief

    Ja met kaas is het ook lekker.
     
  9. cowgirl80

    cowgirl80 VIP lid

    28 jul 2010
    7.990
    6.741
    113
    zuid-holland zuid
    Op een pitabroodje en dan falafel en salade erin.
    Op warm Turks brood met rauwkost erbij
    Ik vind het ook een beetje weeïg van smaak, maar we hebben het altijd wel in huis omdat we vegetariërs zijn en ik niet alleen kaas wil eten 😉
     
  10. mamabri

    mamabri Niet meer actief

    Falafel ben ik ook niet echt weg van ;)

    Maar ik denk dat ik pitabroodjes koop en daar kaas in doe met hummus en komkommer. dat lijkt me wel lekker geloof ik :) Zouden olijven en zongedroogde tomaat er nog bij tussen een lekkere combi zijn denken jullie?
     
  11. Whysteria

    Whysteria Niet meer actief

    Ik gooi meestal een schep in de navel van mijn vriend, en lik het op. Heel lekker, alleen blijven de restjes vaak in zijn borst/buikhaar plakken, dus dat doen we slechts alleen bij speciale gelegenheden. De restjes gebruik ik dan als dip bij reepjes geroosterde pitabroodjes. Dat is ook erg smakelijk...
     
  12. mamabri

    mamabri Niet meer actief

    hahahaha! Jij gaat lekker! :D
     
  13. mumija

    mumija Niet meer actief


    Ooh hahahahaha...zie het al voor me!!:D:D Ik verslik me ervan gek!:D:p


    Mamabri, ik kan je niet helpen, ik hou niet zo van hummus.;)
     
  14. engeltje23

    engeltje23 VIP lid

    14 aug 2011
    9.348
    0
    0
    Op brood, of komkommer of paprika erin dippen
     
  15. Bubblez

    Bubblez Niet meer actief

    Ik snij komkommer en tomaten in stukken en dip die erin. Zo lekker!!
     
  16. Whysteria

    Whysteria Niet meer actief

    Oh, en pijnboompitten zijn er ook lekker bij... :)

    Nog een favoriet: bakjes hummus, tzatziki, olijven etc op tafel - en dan een lekker vers turks brood erbij en dippen/smeren maar. Heerlijk!
     
  17. mamabri

    mamabri Niet meer actief

    mjam! maar die lust ik zo ook wel :p
     
  18. Whysteria

    Whysteria Niet meer actief

    Haha, inderdaad - heb nog wat extra tips toegevoegd... :)
     
  19. mamabri

    mamabri Niet meer actief

    Gelezen! klinkt heerlijk :)
     
  20. kris8

    kris8 VIP lid

    17 aug 2009
    8.032
    3
    36
    overal bij ? Ik ben verslaafd aan Hummus... heerlijk..
    Maar ik eet het vooral als dun laagje op een boterham met tomaat en komkommer-plakjes.
    Of als dressing door de kikkererwten salade.
    Of als dip i.d. bij wortel/ paprika/ komkommer/ soepstengels

    Of ook heerlijk rolletjes met kipfilet ( broodbeleg ) geschaafde dunnen plakjes courgette en dan hummus met een laagje Harrissa en dan oprollen

    Of een wrap met hummus en tonijn...

    of... met wat koriander erover op een toastje
    of... prakken met avocado en op een toastje of boterham
    of... zou kan ik nog wel even doorgaan..
     

Deel Deze Pagina