Een premature geboorte voelen aankomen..?

Discussie in 'Prematuur' gestart door ThunderAngel, 5 dec 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. iniemienie

    iniemienie Actief lid

    23 feb 2006
    241
    0
    0
    Verzorgende in de thuiszorg
    Hier niet echt gemerkt dat ze te vroeg geboren zou gaan worden.
    Maar vanaf het moment dat ik wist dat ik zwanger was wild eik alles al uit gaan zoeken en het liefst de kamer ook al klaar. We hadden met 20 weken de kamer al klaar. Alles moest liefst nu ipv morgen. De vrijdag voor de bevalling alvast adressen aan het zoeken voor de geboorte kaarten, beetje zitten zoeken naar geboortekaartjes en het gedichtje gemaakt. Nou zaterdag avond nog gaan stappen en zondag de box in elkaar gezet. Toen zei ik nog tegen mijn vriend: "Goh, nu is alles klaar en dan moeten we nog wachten". Nou dat had ik beter niet kunnen zeggen. Donderdag ochtend kreeg ik dus weeen, wat ik niet wist want ik had alleen rugpijn en donderdagmiddag waren we papa en mama.

    Dus ik denk dat ik het onbewust toch een beetje had aangevoeld dat ze te vroeg geboren werd. Tenminste dat is wel achteraf gezien......

    ik heb nu wel wat vriendinnen die nu ook bang zijn om te vrieg te gaan bevallen en die bij alles nu na gaan denken... Jullie vriendinnen ook?
     
  2. Niet meer actief

    Mijn stiefzus is zwanger (uitgerekend in juli) en zij is nu ook erg bang om vroeg te bevallen, aangezien het voor haar nu ook zo dichtbij komt.
     
  3. ThunderAngel

    ThunderAngel Fanatiek lid

    26 aug 2007
    1.684
    0
    0
    Apeldoorn
    Vertel haar maar dat ze daar niet bang voor moet zijn. Mijn ervaring met zwangerschap: waar je het meest bang voor bent gebeurt!
     
  4. Natas26

    Natas26 Bekend lid

    2 dec 2005
    504
    0
    0
    prov. Utrecht
    Ik merkte wel dat mijn vriendin een stuk bewuster zwanger was, niet geheel onbezorgd zeg maar. Zij had natuurlijk ook van dicht bij onze situatie meegemaakt en raakte toen Colin net uit het ziekenhuis was zwanger. Ze was niet bang om te vroeg te bevallen maar eerder dankbaar dat ze zo'n onbezorgde zwangerschap had en zich daar dus heel bewust van.
     
  5. Niet meer actief

    Ja klopt. Ik heb er eerlijk gezegd ook nooit bij stilgestaan dat zoiets zou kunnen gebeuren, maar weet zeker dat ik bij de volgende zwangerschap veel waakzamer ben.
     

Deel Deze Pagina