Wij hebben ook allerlei hapjes, waar we gewoon lekker op tijd mee beginnen, dus echt avondeten doen we morgen niet. Ik maak denk ik wel een lekker soepje.
Bij mijn broer gaat de mini-pizza-maker-ding (geen idee, nog nooit gezien/gedaan) aan, en wij nemen een kaasfondue mee.
Oliebollen ( maar dat zijn niet de gewone maar Italiaanse die worden gemaakt van onder andere aardappelen en sinaasappel) En ik haal denk ik wat hapjes nog morgen ( garnalen, salade, toastje)
Hoe maken jullie kaasfondeu? Ik heb het een keer gehad maar ik vond het vreselijk. Wellicht gewoon het verkeerde recept.
Kinderen krijgen hun gewone avondeten en man en ik hebben allemaal dingetjes uit de oven. Wat over is gaat naar nieuwjaarsdag en dan snacken de kinderen gewoon mee. Niks gedoe met opblijven hier. Vuurwerk is hier in november en dan kerst is een gebeuren. Oud en nieuw is hier meer drinken, drinken en nog eens drinken. Daar passen we voor.
Ik maak altijd weekmenu's en heb niets bijzonders bedacht voor oud & nieuw. Voor morgen staat een vega couscous-eierschotel op de planning. 's Avonds zit ik alleen dus niks spectaculairs, alleen een zak bugles chips waar ik guacamole bij ga maken.
Ik maak een paprika soep voor mezelf en man en kids een broodje. Verder oliebollen en. Savonds hapjes. En dan 1 januari weer als de bliksem in het gareel. Heerlijk
uhm.. tussen de middag lekkere broodjes en savonds hutspot. nieuwjaarsdag stoofpeertjes met riblappen. beide wordt hier graag gegeten
Mosterdsoep met afbakstokbrood met kruidenboter. Er komt 's avonds behalve de oliebollen, appelflappen en appelbeignets nog een kaasplankje en andere hapjes op tafel.