Een vlamverdeler helpt ook goed tegen de rook. Wij doen er best veel mee. patat en snacks,aardapprlblokjes en vlees. Alle soorten.
Je ruikt wel wat, maar is niet hetzelfde als frituurpan. Ik brand een kaarsje of lucht even en de geur is weg. Bij een frietpan blijft het lang stinken. Zelfs als ik in de schuur bak stink ik van die 15 sec dat ik er boven hang om de friet er uit te halen. Als ik vlees bak zet ik de airfryer wel in de schuur, omdat het zo rookt. Met friet gewoon binnen onder de afzuigkap.
Beschermt tegen opspattend vet, wat dan tegen je verwarmingselement aankomt, en dat geeft juist soms die rook. Het verwarmingselement is ook wat lastig schoonmaken, maar een vlamverdeler houdt het vet tegen. Scheelt echt enorm!
Zit zóó in twijfel. Vindt het erg veel geld en heb ook een goede oven..... Maarrrr een airfryer lijkt me ook erg ideaal...
Na veel overwegen hebben wij er gisteren een aangeschaft. Vandaag uiteraard uitgeprobeerd met patatjes. Wij wilde graag weten hoe onze patat proeft die wij normaal doen en ik moet zeggen smaakt prima! wel iets te lang gedaan dus ze waren wat bruin dus de volgende keer iets korter. De stank valt reuze mee, wel iets maar met het raam open is dat zo weg De snacks o.a kroket en kaassoufle waren bleek maar smaakte prima. De pikanto was zoals altijd eigenlijk maar dat had ik wel verwacht gezien je ze ook in de oven kan doen. Morgen een recept uitproberen voor de lunch. Een keertje aardappeltjes proberen deze week en een saté burger. Wij hebben wel gekozen voor de Philipps xl variant.
Had je voor de kroket en kaassoufflé ook de ovenvariant? Want die zijn al wat donkerder van zichzelf.
Ik heb hem inmiddels. Heerlijk. Al gehaktballen, slavinken, pizza, snackjes, en aardappeltjes in gemaakt. Super ding.
Ik heb er een mini appeltaartje in gebakken, pure perfectie <3 Kroketjes zijn nog niet echt gelukt, moesten denk ik langer maar m'n geduld was op Verder gebruiken wij hem vooral voor patatdag. Al zijn kipkluifjes ook een succes!
Vandaag komt mijn Airfryer. Ik ben benieuwd! Ik ga vanavond vissticks proberen, ik wil ze graag krokant maar in de pan worden ze zo vet en in de oven niet zo krokant als ik wil. Moet ik nog bakpapier gebruiken of kunnen ze zo in het mandje?
Als ze niet krokant zijn gewoon de tijd wat verlengen. Met visssticks zeker de dampkap niet vergeten aan te zetten. Dat is het enige wat veel damp geeft. Komt door al het vet wat eruit druipt
Kip rookt bij ons ook zo erg, en van die diepvriesloempia's. Die hele grote. Dat vind ik wel een nadeel. Kip doe ik er dus ook niet meer in.