airfryer

Discussie in 'De lounge' gestart door Arian, 29 dec 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. buddy

    buddy Fanatiek lid

    23 jan 2007
    1.004
    12
    38
    Noord-Brabant
    Een vlamverdeler helpt ook goed tegen de rook.
    Wij doen er best veel mee.
    patat en snacks,aardapprlblokjes en vlees. Alle soorten.
     
  2. sillies

    sillies Fanatiek lid

    15 aug 2013
    3.182
    1.393
    113
    Je ruikt wel wat, maar is niet hetzelfde als frituurpan. Ik brand een kaarsje of lucht even en de geur is weg. Bij een frietpan blijft het lang stinken. Zelfs als ik in de schuur bak stink ik van die 15 sec dat ik er boven hang om de friet er uit te halen. Als ik vlees bak zet ik de airfryer wel in de schuur, omdat het zo rookt. Met friet gewoon binnen onder de afzuigkap.
     
  3. sillies

    sillies Fanatiek lid

    15 aug 2013
    3.182
    1.393
    113
    Wat doe je met een vlamverdeler bij de airfryer?
     
  4. Kuki

    Kuki Fanatiek lid

    12 dec 2006
    3.195
    225
    63
    Gelderland
    Beschermt tegen opspattend vet, wat dan tegen je verwarmingselement aankomt, en dat geeft juist soms die rook. Het verwarmingselement is ook wat lastig schoonmaken, maar een vlamverdeler houdt het vet tegen. Scheelt echt enorm!
     
  5. sillies

    sillies Fanatiek lid

    15 aug 2013
    3.182
    1.393
    113
    Oké, ga eens kijken!
     
  6. Arian

    Arian Fanatiek lid

    6 dec 2010
    1.587
    36
    48
    Zit zóó in twijfel. Vindt het erg veel geld en heb ook een goede oven..... Maarrrr een airfryer lijkt me ook erg ideaal... :)
     
  7. sydneys

    sydneys Niet meer actief

    Het is echt zijn geld waard! Koop wel de xl, dat is echt de beste.
     
  8. buddy

    buddy Fanatiek lid

    23 jan 2007
    1.004
    12
    38
    Noord-Brabant
    De vlamverdeler gewoon op je vlees leggen.
    Scheelt enorm met de rook die bij het vlees vrij komt
     
  9. palmie37

    palmie37 VIP lid

    8 jun 2009
    5.294
    40
    48
    administratief medewerkster
    overijsel
    Geweldig, gisteren nog een rollade in gemaakt en die was super heerlijk!
     
  10. PenK

    PenK VIP lid

    20 jan 2006
    6.275
    521
    113

    En dan van Philips??
     
  11. Deedee91

    Deedee91 VIP lid

    10 jun 2015
    13.628
    5.656
    113
    Na veel overwegen hebben wij er gisteren een aangeschaft. Vandaag uiteraard uitgeprobeerd met patatjes. Wij wilde graag weten hoe onze patat proeft die wij normaal doen en ik moet zeggen smaakt prima! wel iets te lang gedaan dus ze waren wat bruin dus de volgende keer iets korter. De stank valt reuze mee, wel iets maar met het raam open is dat zo weg :)

    De snacks o.a kroket en kaassoufle waren bleek maar smaakte prima. De pikanto was zoals altijd eigenlijk maar dat had ik wel verwacht gezien je ze ook in de oven kan doen.

    Morgen een recept uitproberen voor de lunch. Een keertje aardappeltjes proberen deze week en een saté burger.

    Wij hebben wel gekozen voor de Philipps xl variant.
     
  12. Kuki

    Kuki Fanatiek lid

    12 dec 2006
    3.195
    225
    63
    Gelderland
    Had je voor de kroket en kaassoufflé ook de ovenvariant? Want die zijn al wat donkerder van zichzelf.
     
  13. Arian

    Arian Fanatiek lid

    6 dec 2010
    1.587
    36
    48
    Ik heb hem inmiddels. Heerlijk. Al gehaktballen, slavinken, pizza, snackjes, en aardappeltjes in gemaakt. Super ding. :)
     
  14. Miles

    Miles Fanatiek lid

    22 sep 2013
    1.372
    885
    113
    Vrouw
    Ik heb er een mini appeltaartje in gebakken, pure perfectie <3

    Kroketjes zijn nog niet echt gelukt, moesten denk ik langer maar m'n geduld was op :D

    Verder gebruiken wij hem vooral voor patatdag. Al zijn kipkluifjes ook een succes!
     
  15. Gewoonmama

    Gewoonmama Actief lid

    4 sep 2015
    255
    0
    16
    NULL
    NULL
    Wij gebruiken kroketten van mora. 11 min op 200 graden en ze zijn perfect. Zelfs een mooi kleurtje
     
  16. MamavanDaan

    MamavanDaan Bekend lid

    27 sep 2009
    811
    141
    43
    Achterhoek
    Vandaag komt mijn Airfryer. Ik ben benieuwd!
    Ik ga vanavond vissticks proberen, ik wil ze graag krokant maar in de pan worden ze zo vet en in de oven niet zo krokant als ik wil.
    Moet ik nog bakpapier gebruiken of kunnen ze zo in het mandje?
     
  17. Marti

    Marti Fanatiek lid

    18 apr 2014
    2.384
    867
    113
    Ze kunnen zo in het mandje en worden goed krokant erin.
     
  18. sydneys

    sydneys Niet meer actief

    Als ze niet krokant zijn gewoon de tijd wat verlengen. Met visssticks zeker de dampkap niet vergeten aan te zetten. Dat is het enige wat veel damp geeft. Komt door al het vet wat eruit druipt :)
     
  19. Marti

    Marti Fanatiek lid

    18 apr 2014
    2.384
    867
    113
    Kip rookt bij ons ook zo erg, en van die diepvriesloempia's. Die hele grote. Dat vind ik wel een nadeel. Kip doe ik er dus ook niet meer in.
     
  20. Mamak

    Mamak Fanatiek lid

    8 jun 2008
    3.424
    48
    48
    thuis
    hier ook heel blij.. scheelt veel geld mbt kopen van vet en veel gezonder
     

Deel Deze Pagina