Wij wilde eerst onze standaard snacks omdat die het lekkerst zijn in onze beleving. En uiteindelijk willen we die snackjes blijven eten en niet moeten overstappen. Heb wel eens ovenvarianten genomen voor kroketten maar dat vond ik niet te eten Maar de kaassoufle ga ik wel proberen de volgende keer maar de kroket was prima zo ondanks de kleur.
Dan moet je er dus even een spatmatje (vlamverdeler) bovenop leggen. Dan spettert het vet niet tegen je verwarmingselement aan, dat veroorzaakt namelijk de rook. Scheelt ook enorm in het schoonmaken.
Het zal vast wel ergens hiertussen staan maar heb even geen tijd om te zoeken (a) hoe lang en hoe warm doen jullie verse friet in de airfryer? Wij hebben er een gekregen voor de kerst en wilde hem vanavond eens testen! En frikandellen? Dacht de eerste keer proberen maar even simpel houden haha. Bedankt!
Verse friet uit mijn hoofd 12 minuten op 160 graden en 18 minuten op 180 graden. Maar dat staat ook in het boekje wat je erbij krijgt. Frikandellen zou ik op 180-190 graden doen, een minuut of 6-8 (af en toe even kijken)