klein vruchtzakje

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Miertje12, 12 feb 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Miertje12

    Miertje12 Lid

    9 jun 2015
    21
    0
    0
    NULL
    NULL
    Dames,

    Gisteren verloor ik een klein beetje bruin slijm. Ik werd in de ochtend wakker met enorme buikpijn. Vandaag kon ik terecht voor een 1e echo omdat het me toch niet helemaal lekker zit.

    Op de echo is een vruchtzakje te zien maar heel klein (er van uitgaande dat dist: op een echo afstand is) is het vruchtzakje 10,5 mm groot. Ik ben 5 weken en 4 dagen zwanger. In verhouding tot mijn zwangerschap is het vruchtzakje erg klein.

    Wie heeft hier ervaring mee? Is het goed gekomen of zit de kans op een miskraam er in?
     
  2. 1203mama

    1203mama Niet meer actief

    Ik het helaas hetzelfde meegemaakt.. op een iets verder termijn ( nooit precies geweten wanneer) vruchtzakje met wel een vrruchtje erin.. maar vrucht was te klein voor de vruchtzak.. moest 2 weken later terug komen en de vruchtzak was nog wel wat gegroeid maar het vruchtje niet meer.. volgende dag curretage gehad..
    Ik hoop dat het bij jou anders afloopt.. ik heb geen idee hoe groot een vruchtzak met 5 weken moet zijn en een iets latere eisprong of innesteling en je bent minder ver..
    Wanneer moet je weer terug voor een echo??
    Ik hoop snel en ik hoop dat straks gewoon een mooi vruchtje hebt.. heel veel succes komende tijd
     
  3. Miertje12

    Miertje12 Lid

    9 jun 2015
    21
    0
    0
    NULL
    NULL
    CJSB bedankt voor je reactie. Omdat ik dmv IVF zwanger ben geraakt kan ik a.s. dinsdag al terug komen voor een 2e echo. Mijn 1e echo stond al gepland op 24-2 as. Op de eerste echo zagen ze helemaal niets, later kwam het vruchtzakje in beeld. Ik heb geen bloedverlies of krampen, heel af en toe beetje bruin slijm. Ik probeer positief te blijven en wachten dinsdag as af
     
  4. Marisha

    Marisha Fanatiek lid

    15 jul 2006
    2.728
    0
    0
    Bediende
    Belgiƫ
    Was het vruchtzakje klein of het vruchtje (of zagen ze nog geen vruchtje)?

    Ik ben met 7,5 weken op echo geweest ivm aanhoudend bloedverlies en het vruchtje zag er wel ok uit maar kreeg toen ook de opmerking dat het zakje wel erg klein was... 2 weken later op eigen vraag terug op echo gegaan want ik maakte me ook best zorgen maar alles was perfect in orde. Geen opmerkingen meer gehad over de grote ervan :) hopelijk heeft het bij jou ook niets te betekenen (zeker gezien je voorgeschiedenis)!
     

Deel Deze Pagina