Oh ja bedenk me weer 2 vaste combi's Bij de broccoli altijd kaassaus en bij de bloemkool altijd kerrie saus. Als ik al mijn vaste combi's lees ben ik best saai en voorspelbaar met het avondeten haha.
Ik ben ook best erg met combinaties. Dat hoeven niet per se logische combinaties te zijn, spinazie vind ik bv het lekkerste met rijst (en ik hoor vaak dat dat maar een vreemde combinatie is?). Zaadjes en pitten alleen op wit brood, beschuit mag alleen met hagelslag of aardbeienjam. Ik ben verder helemaal niet zo moeilijk qua eten met dat ik weinig lust maar het moeten vaak wel bepaalde combinaties zijn haha.
hahaha ik ben ook van de standaard combi's. hutspot met rookworst of braadworst. boerenkool met rookworst. witlof met ham en kaas en gebakken piepers andijvie gestampt met piepers en spekjes spinazie met ei patat met mayo ui nasi met sate.
Krootjes aardappels met speklapjes en gebakken ui. Boerenkool met rookworst, spekjes, zilveruitjes en mosterd Gebakken aardappels met sla en met kip, ( kluifjes of filet) Sliptong met wit brood ( veel vis en weinig brood) Ander eten hebben we geen standaard menu voor, is maar net hoe het uitkomt en wat er in huis is.
Chips of banaan idd met chocolade is idd erg lekker hahaha En jam met kaas ook. Hier eet ik ook vaak pindakaas met kaas op een boterham. Of boterhammenworst met mosterd. Met t avondeten eigelijk geen echt vaste dingen. Behalve met stampotten, dan altijd een unox rookworst. O ja en macaroni met smac Bugles chips met paturain
Ja wij hebben veel vaste combinaties. Spinazie met mozarella/tomaat kombino's of gehaktballen. Rode kool met hachee of vinken. Bloemkool met saucijsjes. Broccoli met krieltjes en drumsticks. Stamppotten met rookworst. Saai eigenlijk, maar wel lekker
Stamppotten met een verse rookworst en gebakken spekjes erdoor Nasi met gebakken ei en kip saté Hachee met rode kool of stoofpeertjes Rode bieten met speklapjes Spinazie met ei
Haha wat een combi's. Er worden hier echt veel aardappels gegeten zeg. Ik kook of bak die eigenlijk nooit. Pannenkoeken altijd een met kaas en gember/stroop bij gebrek aan gember. Over pasta moet wat geraspte kaas. En natuurlijk een sausje. Risotto moet met paddestoelen of champignons en of venkel. door de sla moet een schep mayo (wel zelf gemaakt)
Andijvie met een bal Zuurkool en boerenkool met worst Hutspot met draadjesvlees Rode kool met hachee of een saucijs Doperwten-wortelen met vissticks en geb. Aardappeken Brocolli met toryellini Maar geen van allen eten we vaak, zijn niet zo aardappel fans
Ik kan eigenlijk niks bedenken wat een vaste combinatie is. Alleen zuurkool met rookworst. Maar verder verzin ik vanalles.
O nee, ik ben helemaal niet van de combinaties! Ik maak er bij wijze van spreken een sport van om altijd wat anders op tafel te zetten. Broccoli kan ik bijv. koken met een sausje, in een ovenschotel verwerken en gaat ook altijd wel in de pastasaus. Aan de hand daarvan is het dus ook altijd verschillend wat voor vlees (of helemaal geen vlees) erbij gaat. En ik kijk altijd naar wat ik in huis heb, en waar ik zin in heb. Spinazie eten we wel bijna altijd met gekookte aardappels en vissticks..
Het enige wat ik kan bedenken is dat wij spinazie altijd met zalm en rijst eten. Verder zijn we niet zo gebonden aan combinaties.
Ik had vorige week per ongeluk hutspot met kipburgers helemaal niet nagedacht... Het was prima te eten hoor
Natte groenten met gekookte aardappelen. Sperzieboontjes, sla, asperges e.d. altijd met gebakken aardappeltjes. En wat ik nooooit zou doen is fruit in een warme maaltijd. Bijv. ananas in de kerriesaus, blehg. Of appel bij de rodekool
Bizar! Zo weinig mensen die gewoon de ijskast open trekken en dan iets in elkaar draaien? Ik geloof dat ik niet één vast recept heb, gek genoeg. Zelfs cake maak ik zonder te wegen of meten. Er zijn wel vaste combi's maar dan buiten het avondeten om. Ossenworst, kaas, rosbief moeten met roomboter op brood. Krentebollen moeten ook met roomboter (geen margainezut) en kaas. Donkere chocola bij voorkeur met een schep pindakaas. Bitterballen alleen bij speciaalbier. En daar moet dan mosterd bij. In de yoghurt moeten noten.
Joh... wat veel Hollandse kost... Ik zou dat niet dagelijks kunnen eten.. Maar goed dat was de vraag natuurlijk niet.. Broccoli eet ik liever met rijst, of inderdaad met gebakken aardappeltjes. Vis nooit met sla of spinazie of koolsoorten. Wat ik ook zo vreemd vind, is dat er mensen zijn die het normaal vinden om hun toetje in hun bord te schenken na het eten.. OMG!!! that's not how you eat it!! met jus resten en alles..