Ik maak altijd de Sonja Bakker variant. Gehakt rul bakken en ik doe er dan nog een uit,wat paprika en champignons doorheen. Krieltjes aanbakken,daarbij de gesneden spitskool en het gehakt toevoegen,kerrie poeder erbij en klaar!!
Spekjes en uitje in de wok dan spel met kerrie erbij aan t eind eitje erdoor ananas erdoor en wat kaas eroverheen, heerlijk!
Het recept met de wrap en het gehakt is heel snel klaar eigenlijk. Wij halen bij de AH dan zo'n voorgesneden zak. Gehakt rullen, spitskool en peen julienne erbij en klaar. 10 minuten, hooguit.
Oei, dat klinkt lekker. Zal ook lekker zijn als je de pancette los ervan bakt en daarna krokant erop doet. Ik ga het eens proberen.
Wat hier zwaar favoriet is: spitskool in kleine reepjes snijden, in de pan met wat water, wat vloeibare boter en een flinke kneep pannekoekstroop erbij. Dat een paar minuten laten koken/stoven en intussen spekjes uitbakken. Dan afgieten (hoeft niet, doe ik altijd wel, er komt ook nog vocht uit de kool) spekjes erdoor roeren en serveren. Wij eten dit meestal met verse worst en gebakken aardappeltjes.