Waar laat jij de jus?

Discussion in 'De lounge' started by Taby, May 28, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. AnneThamar

    AnneThamar Niet meer actief

    Ik laat he stollen en schraap het dan leeg boven de prullenbak.
     
  2. Emihan

    Emihan Actief lid

    Aug 18, 2015
    474
    68
    28
    Door de gootsteen. Als ik het doorspoelen ook nog een sloot heet water er door. Nooit geen verstoppingen gehad. Gebruik wel vloeibare boter, vaste boter stolt en zou ik ook niet door de gootsteen spoelen
     
  3. TinaTeenslipper

    TinaTeenslipper VIP lid

    Jun 5, 2013
    7,016
    546
    113
    hier ook zo. en als het echt eens heel veel is bv van suddervlees dan het ergste in de vuilnisbak
     
  4. cactusje

    cactusje VIP lid

    Feb 12, 2015
    6,752
    1,993
    113
    gooi het altijd door de gootsteen.
    met vet en al wat er in/op zit.
    spoel het altijd met heet water weg en scheut zeep er achteraan.
    nog nooit geen verstopping gehad van de jus.
    bakvet uit de koekenpan ook door de gootsteen
     
  5. Suusjeuh

    Suusjeuh VIP lid

    Jul 4, 2010
    13,212
    13
    38
    Verpleegkundige/gastouder
    Ik maak zelden jus, misschien 5x per jaar want we eten niet graag aardappels vlees en groenten. Maar vet van het bakken van vlees gaat in de vuilnisbak, ik gebruik roomboter of kokosolie en dat stolt gewoon en dan kan je het eruit schrapen.
     
  6. Luja

    Luja Niet meer actief

    In onze buiken, hier hebben we nooit een restje over :D
     
  7. Channes

    Channes Fanatiek lid

    Jul 24, 2008
    3,170
    0
    0
    Verkoopmedewerkster
    Groningen
    Laat het afkoelen dan gaat het in het bakje of zakje van het vlees daarna keukenrol erdoor en hup in de prullenbak. Door de gootsteen gaat het hier niet om de haverklap verstoppingen hier in de buurt
     
  8. Deedee91

    Deedee91 VIP lid

    Jun 10, 2015
    13,628
    5,656
    113
    Als we over hebben door de gootsteen, wel met heet water doorgespoeld.
     
  9. Typicalme

    Typicalme Fanatiek lid

    Dec 11, 2014
    1,158
    442
    83
    Female
    In de vuilnisbak, nooit door de gootsteen.
     
  10. Lousaa

    Lousaa Fanatiek lid

    Nov 18, 2011
    2,497
    2
    38
    Jus? Heb ik nooit. Tenzij we een keer een etentje bij ons thuis doen en het recept iets met een wijnsaus of iets dergelijks is, eten wij ons vlees gewoon met zout en peper. En meestal gegrild of gewoon in een stoofschotel. Ik vind dat monteren altijd zo'n geklooi.

    Resultaat is ook dat als we het eens een keer hebben er niets overblijft.
     
  11. BusyQueenBee

    BusyQueenBee Actief lid

    Sep 25, 2015
    270
    0
    0
    Operator
    Twee hoog in Zuid
    In de wc.
     
  12. tupp

    tupp VIP lid

    Jun 13, 2009
    22,766
    18,911
    113
    Female
    lerares basisonderwijs
    Wij eten zelden jus. De vetten / sappen die soms overblijven na het bakken van het vlees gooien wij, als het al een beetje is afgekoeld, in het vleesbakje. Zodra het gestold is, gooien wij het in de prullenbak.
     
  13. FB1984

    FB1984 VIP lid

    Jul 17, 2010
    7,586
    0
    36
    Zuid-Holland
    In de vuilisbak, en de rest van de pan goed afspoelen onder een heette kraan en dan de vaatwasser in
     
  14. lellebel2

    lellebel2 Fanatiek lid

    Feb 18, 2014
    2,325
    0
    0
    NULL
    NULL
    In de gootsteen
     
  15. Love1990

    Love1990 Niet meer actief

    In een luierzakje, en dan in de kliko
     
  16. oumYahya

    oumYahya Niet meer actief

    Oké ben ik de enige die niet weet waarover het gaat?
    Voor wat zeggen jullie jus??
    Bedoelen jullie saus?
     
  17. Rataplan

    Rataplan Fanatiek lid

    Apr 25, 2015
    1,534
    107
    63
    Hier gewoon door de gootsteen.

    Mijn jus bestaat wel voor 85% uit water. Ik gebruik alleen vloeibare boter (klein beetje) om het vlees te bakken en de jus wordt gemaakt van water met poeder. Dus ik gooi geen puur vet door de gootsteen.
     
  18. cactusje

    cactusje VIP lid

    Feb 12, 2015
    6,752
    1,993
    113
    zoals ik het lees bedoelen de meeste met jus wat ik als bakvet zie.
    dus het vet wat er over blijft na het bakken van vlees.
    voor mij komt jus uit een zakje waar jus op staat;)
    daar gooi ik mn bakvet dan wel weer doorheen voor de smaak
     
  19. brownielover

    brownielover VIP lid

    Mar 9, 2009
    8,148
    3,026
    113
    Nederland
    Precies dit. :)
     
  20. het toilet
     

Share This Page