16 t/m 30 juni 2016 mama's. Deel 2!

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door PeAn, 19 apr 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. wup79

    wup79 Bekend lid

    18 sep 2011
    676
    0
    0
    NULL
    NULL
    Bah Rijn, dat is geen fijne kraamweek!! Gelukkig dat jullie nu je rust terugkrijgen en ze lekker drinkt, heerlijk toch? Sterkte met je blaasontsteking en schrijf hier maar lekker wat je kwijt wilt hoor.

    Lievemandy; ik geloof idd ook dat snachts 6 uur de grens is tussen een voeding. Als Luke lekker blijft groeien en mooie poepluiers heeft is er niets aan de hand. Die twee zijn onze graatmeters of de borstvoeding goed gaat. Geniet van de uurtjes slaap!! ;)
     
  2. wup79

    wup79 Bekend lid

    18 sep 2011
    676
    0
    0
    NULL
    NULL
    Vandaag weer een lekker dagje alleen thuis. ALs kadootje voor mijn 40 weken zwangerschap ga ik lekker naar naailesje waar ik vorig jaar mee was gestopt. Lekker kletsen en kleertjes voor dl maken. Kan ik erg van genieten.
    Vl vindt het maar gek dat ik de deur uit ga, maar ik kan binnen 30 minuten thuis zijn, dus als er ween komen dan puf ik die in de busreis terug wel weg, hihihi :D
     
  3. lievemandie

    lievemandie Fanatiek lid

    31 mrt 2015
    1.328
    507
    113
    Vrouw
    Roermond
    @anoul, nee niet op knappen hoor. Ik kolf ieder 2 uur. Dan heb ik borstmelk voor onderweg of als we bij mijn schoonouders zijn. Ik laat hem alleen overdag aan de borst, 's nachts krijgt die de fles met gekolde melk of anders kunstvoeding.

    @wup79 luke groeit heel goed. Qua lengte nog niet maar qua gewicht was die al van zijn afgevallen gewicht al 8 ons aangekomen. Zijn luiers zitten altijd wel vol met plas en poep. Kleine man doet heel erg goed. Ik durf hem niet wakker te maken omdat die lekker zo ligt te slapen. Ze zeggen ook wel dat je ze niet wakker moet maken.

    Ik ben nog even een zombie. Maar ik duik lekker mijn bed in.
     
  4. karin1983

    karin1983 Actief lid

    13 feb 2010
    335
    0
    0
    NULL
    NULL
    gefeliciteerd Fauna met je zoon!!

    Lieve mandie : idd overdag max 4 uur, en 1x per dag 6 uur er tussen. alleen als je zo'n slaapkop hebt als mijn zoontje red je het ook niet altijd. gistermiddag na 3/3,5 uur wakker geprobeerd te maken, maar dat lukte echt niet. van alles geprobeerd, maar niet wakker te krijgen!
    toen zat er bijna 5 uur tussen. alleen idd vannacht was het om de 3,5 feest. maar ja wat niet gaat, dat gaat niet.
     
  5. mariomama

    mariomama Fanatiek lid

    8 sep 2011
    4.281
    0
    0
    NULL
    NULL
    Fauna gefeliciteerd met je zoon!

    Rijn jij hebt een pittige kraamweek achter de rug, maar fijn dat het nu beter gaat. Je hebt nu je draai gevonden en zo gaat het voor jou en je dochter beter.

    Mandy ik zou zelf proberen overdag wel wakker te maken en snachts niet, en zo een dag-nacht ritme aanleren. Daar heb je zelf ook het meeste aan. En zeker op zon warme dag lijkt vaak drinken me wel goed.
    Ik had juist snachts wel knappende borsten als er zo lang tussen zat, heb jij dat niet als je overdag juist wel vaak kolft?
     
  6. DisneyMama

    DisneyMama Bekend lid

    7 nov 2013
    727
    372
    63
    Hoi dames, het gerommel heeft doorgezet! Gisteren om half 2 kreeg ik weeën in plaats van harde buiken. Toen na een uurtje de vk en manlief gebeld.. En bleek ik al 3 cm ontsluiting te hebben ( bij het strippen om half 12 nog net geen cm). Vol goede moed naar het ziekenhuis, maar hier werden de weeën pijnlijker maar bleef steken op 5 cm rond 7 uur. Omdat het bleef steken en zoonlief niet genoeg druk zetten werd besloten weeenopwekke te geven met optie tot pijnstillers. Er is toen eerst een ruggeprik gezet, die achteraf niet heeft gewerkt (maar ze geloofde me niet echt) en aan de opwekkers rond 21 uur allemaal. Kwam toen in een weeenstorm terecht en om 23.18 is onze zoon William geboren! Hij weegt 3694 gram en is 54 centimeter lang.
    We zijn nu nog in het ziekenhuis, met mij alles goed, en geen nawerking van de ruggenprik ( hij deed t namelijk niet) maar uiteraard gesloopt van de bevalling.
    William doet het ook erg goed, straks weer een flesje. We wachten alleen nog op overleg van de kinderarts. Zijn fontanelen lijken te strak aan elkaar te zitten, dus dit gaan ze even overleggen wat te doen omdat afwijkingen aan de schedelbasis in de familie voorkomen, maar dan een andere variant.. Hopelijk mogen we zo naar huis, en is er niets ernstigs.
     
  7. anoul26

    anoul26 Fanatiek lid

    11 feb 2007
    1.008
    0
    36
    Hoorn
    Gefeliciteerd Disnemama!!!! Met jullie zoon William. Wat enorm fijn dat hij er is. Hopelijk is er niks met zijn schedel en mogen jullie straks lekker thuis gaan bijkomen van deze heftige dag!

    Erg blij om te lezen dat er weer een kindje is geboren.
     
  8. rijn

    rijn Actief lid

    15 aug 2014
    350
    1
    18
    NULL
    NULL
    Disneymama gefeliciteerd met jullie zoon!! Klinkt als heftige laatste centimeters. Hopelijk mag hij vandaag lekker mee naar huis.
    Lieve mandie. Bij ons was het int begin elke 3 uur voede en snachts 1x on de vier uur. Dat is de volgende dag gelijk trug gedraaid naar elke 3 uur. Hopelijk moge we snel weer naar 1x 4 uur.

    Bedankt voor jullie positieve reacties. Die doen me goed! Vandaag komt het cb. Eens kijke wat die erover te zegge heeft. Alleen weet ik nie of ze gelijk de gehoortest afnemen. Nouja dan naar vanmiddag int badje
     
  9. Fee86

    Fee86 Actief lid

    20 sep 2013
    185
    3
    18
    NULL
    NULL
    Ik ben ook vannacht bevallen: zoontje Olaf 4165 gram. Bevallingsverhaal volgt later.
     
  10. schattepoester

    3 dec 2014
    31
    0
    6
    Rotterdam
    Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoontje!! Enjoy!

    Hier lijk ik ongeveer om de 10 minuten rugweeën te hebben, maar durf dit nog niet met zekerheid te zeggen.. Net ook bij mijn afscheiding een heel klein bloedsliertje ertussen (sorry voor de details). Herkent iemand dit? Vorige week vrijdag al mijn slijmprop verloren, dus dat is het niet lijkt me.

    Manlief is wel gewoon naar werk gegaan. Straks is het loos alarm en zijn het voorweeën.. Heb hem wel de opdracht meegegeven om zijn telefoon goed in de gaten te houden ;)
     
  11. mariomama

    mariomama Fanatiek lid

    8 sep 2011
    4.281
    0
    0
    NULL
    NULL
    Disneyland gefeliciteerd. Met je zoon William! Balen dat de bevalling op het eind minder soepel ging maar hopelijk mag je nu snel naar huis.

    Fee gefeliciteerd met Olaf! Ook al zon flinke kerel! Ik hoop dat he bevalling goed ging. Een fijne kraamtijd gewenst!

    Schattepoester succes, ik hoop dat het doorzet!

    Dus een mooi begin van het babyboom weekend! ;)

    Hier nog niks, ik heb best ok geslapen maar voel me nog brak en wattig, de warmte gisteren was ook echt niet fijn. En nu zie ik opeens erg op tegen de komende weken, de bevalling (wellicht toch inleiden bah) , de vermoeiende tijd er na en als ik laat beval hebben de kinderen al bijna vakantie en ik weet gewoon niet of ik dat goed trek, een baby en de oudste twee bezig houden......beetje een off day denk ik. Ben maar even terug in bed gekropen.
     
  12. Ellamalou

    Ellamalou Fanatiek lid

    22 jan 2011
    1.416
    0
    0
    NULL
    NULL
    Gefelciteerd disneyMama!

    Gefeliciteerd Fee! Ik ben benieuwd naar je bevallingsverhaal :)


    Hier vannacht een aantal keren last gehad van hele pijnlijke harde buiken. Maar nu is alles weer stil. En ik hoopte dat het door zou zetten. Voel me nu wat mottig, misselijk, moe... ik kruip even in een warm badje...
     
  13. Ellamalou

    Ellamalou Fanatiek lid

    22 jan 2011
    1.416
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hopelijk wordt het geen inleiding. Is je man niet thuis de eerste periode om de 2 oudste wat bezig te houden?
    Ik heb ook een offday... misschien is het een teken dat er snel iets te gebeuren staat ;)
     
  14. Goldsword

    Goldsword Fanatiek lid

    14 dec 2013
    1.422
    0
    36
    NULL
    Rotterdam
    Gefeliciteerd disneymama en fee met jullie zoontjes! Lekker gaan genieten nu hopelijk!

    Spannend schattepoester! Ben benieuwd of jij de volgende bent :)

    Hier gisteravond even een inzinking, pfff, was alles even zo zat. Vandaag gaat het weer wat beter, maar werd wakker met hoofdpijn dus niet echt fit. Ik heb de hoop een beetje opgegeven dat het dit weekend nog spontaan begint .... heb mij maar ingesteld op maandag inleiden :)
     
  15. Viveluna

    Viveluna Actief lid

    7 sep 2014
    194
    0
    16
    NULL
    NULL
    Spannend!!! Ik had eens gelezen als je een klein beetje bloed verliest dat de bevalling op gang komt.. Dus ga maar lekker douchen en je klaarmaken 😂😂😂

    Succes!!!
     
  16. Viveluna

    Viveluna Actief lid

    7 sep 2014
    194
    0
    16
    NULL
    NULL
    Een dikke proficiat aan de nieuwe mama's !!!

    Hier nog niks.. Snachts lijkt er wel iets te komen maar het zet niet door.
     
  17. kleinemuis80

    kleinemuis80 Bekend lid

    21 aug 2015
    696
    32
    28
    Mocht gisteren weer naar huis.. wel extra controle met mijn bloeddruk..
    Kleine man was vorige week ingedaald en gisteren niet meer.. dacht ik wel te voelen gisteren want eergisteren was hij rustig en gisteren heft hij volgens mij een salto gemaakt.. Wel hebben ze iets gemasseerd maar niet kunnen er strippen..

    Nu alleen afwachten maar denk niet dat hij nog komt.. haha
     
  18. wup79

    wup79 Bekend lid

    18 sep 2011
    676
    0
    0
    NULL
    NULL
    Jaaaaaa gefeliciteerd Fee en Disneymama!!!!!
    Schattepoester, spannend! Hopen dat het doorzet en je je man kan bellen om snel naar huis te komen. :)
    Kleinemuis, jammer is dat! Je stelt je er toch een beetje op in. Ik wist niet dat na het indalen de kleine er weer uit kan komen!!
     
  19. Adje

    Adje VIP lid

    21 aug 2015
    15.498
    24.375
    113
    Jaaa, babyboom! Gefeliciteerd, dames! Fijn dat er weer wat kindjes op de wereld bij zijn!

    Disneymama, wat een flinkerd al ;) Hoop dat alles goed is met zijn schedeltje!
    En Feel ook een lekkere flinke man!
    Geniet ervan meiden!

    Rijn, wat vervelend dat de bv zo moeizaam ging! Zal ook wel een beetje een stempel gedrukt hebben op je kraamweek. Maar wel fijn dat de fv wel goed gaat en je kindje nu tevreden is. Dat is toch wel het belangrijkste. Tevreden kindje = een tevreden mama, toch?!
     
  20. wup79

    wup79 Bekend lid

    18 sep 2011
    676
    0
    0
    NULL
    NULL
    ��GEBOREN��

    21 maart, Laurens, zoon van Florenthe, 856 gram (UD 23 juni)
    30 maart, Fleur & Suze, dochters van Prinsesje2014, 1430 & 1300 gram (UD 16 juni)
    30 april, Flo, dochter van Mahna, 1770 gram (UD 21 juni)
    17 mei, Hugo, zoon van A Flower, 2965 gram (UD 24 juni)
    30 mei, Luke, zoon van Lievemandie, 2730 gram (UD 21 juni)
    31 mei, Thobian, zoon van Surprise, 3660 gram (UD 21 juni)
    6 juni, Noaley, dochter van 3muisjes, 3350 gram (UD 20 juni)
    7 juni, R.avinay, dochter van Brusje, 3605. gram (UD 20 juni)
    7 juni , Esmay dochter van Vlindertje126, 3525 gram (UD 18 juni)
    8 juni, Ciro, zoon van Puppytje, 3500 gram (UD 12 juni)
    9 juni, Chloë, dochter van Pean, 4290 gram (UD 15 juni)
    9 juni, Xavi, zoon van Adje, 3515 gram (UD 20 juni)
    11 juni, Milou, dochter van Mamainspe, 3765 gram (UD 24 juni)
    11 juni, J., zoon van Fauna, 3280 gram (UD 24 juni)
    13 juni, Luuk, zoon van Karin1983, 3900 gram (UD 18 juni)
    14 juni, ?, dochter van Rijn, 3425 gram (UD 18 juni)
    15 juni, Devin, zoon van Marisje89, 4272 gram (UD 20 juni)
    23 juni, William, zoon van Disneymama, 3694 gram (UD 19 juni)
    24 juni, Olaf, zoon van Fee86, 4165 gram (UD 17 juni)

    ��9 meisjes
    ��11 jongens

    ��ZWANGER��

    17 juni��
    Chanti1980, 35 jaar, 1e kindje��

    18 juni��
    MiniMe89 , 27 jaar , 1e Kindje ��

    20 juni��
    tbtje, 23 jaar, 2e kindje��
    Marisha, 35 jaar, 3e kindje��
    Boterbloempje, ? jaar, 1e kindje��

    21 juni��
    awvd, 24 jaar, 2e kindje��
    Anoul26, 36 jaar, 3e kindje��

    22 juni��
    Kleinemuis80, ? jaar, 2e kindje��

    23 juni��
    Ellamalou, 31 jaar, 1e kindje��
    Mamavanmanoa, 34 jaar, 2ekindje��
    Fluss1984, 32 jaar, 1e kindje��

    24 juni��
    Wup79, 36 jaar, 2e kindje��

    25 juni��
    Mariomama, 34 Jaar, 3e kindje��
    Goldsword, 27 jaar, 2e kindje��

    26 juni��
    Sissi87, 28 jaar, 2e kindje��
    Bloemetje16, 26 jaar, 2e kindje��

    27 juni��
    Viveluna, ? jaar, 1e kindje��
    Pinkshadow, ? jaar, 2e kindje ��

    28 juni��
    Dalk, 34 jaar, 1e kindje��ks
    Diana285, 30 jaar, 1e kindje��
    Goblins, 39 jaar, 2e kindje ��

    30 Juni��
    Schattepoester, 30 jaar, 1e kindje��

    1 juli��
    Anne020, 36 jaar, 1e kindje ��

    In totaal 41 mama's 42 kindjes
    ��17 meisjes
    ��23 jongens
    ��2 verrassingen

    ������Sterretjes������
    ��Whoppie��Luna3��Doetie��Lila
    ��Melanie2012��Saphira85��Oktober91
    ��Marlau�� �� ��Loes

    ��Afspraken & echo's��

    Juni
    24 juni Viveluna controle gyn
    24 juni Dina285 controle
    25 juni Minime89 strippen
    26 juni Wup79 controle gyn bloeddruk
    27 juni Goldsword inleiden 8.00 uur
    27 juni Anoul26 strippen
    29 juni Wup79 controle gyn bloeddruk
    30 juni Mariomama controle gyn[/QUOTE]
     

Deel Deze Pagina