Help wat wil mijn meisje (9 mnd)!

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door Marie85, 18 jul 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Marie85

    Marie85 Lid

    22 jan 2016
    99
    3
    8
    NULL
    NULL
    Hoi! Even een vraag.. Normaal gesproken gaat m'n dochtertje rond 19 u slapen en slaapt dan tot zo'n 06:00 u. De laatste avonden is ze heel onrustig. Ze bromt en gromt in bed (trekt beentjes op en spant lijfje).. Maar volgens mij zijn het geen krampjes! Ze bromt en gromt namelijk altijd voor het slapen gaan 😜 Ook als ze haar knuffel vast heeft, dan gromt ze daar ook lekker tegen. Vaak duurt t een paar minuten, maar nu ligt ze al bijna een uur zo. Gisteravond wel 2,5 uur en af en toe huilen. Als ik haar op til is het meteen over ook. Ze is wel echt moe, maar lijkt moeilijk in te slaap te komen. Ook is ze nu vaak om 05:00 u wakker en ligt een uur te grommen en brommen.

    Ze wil overdag veel wat niet kan (staan vooral).. Dus mss even een groeispurt? Is wat huilerig en wil best veel gedragen worden. Twijfel steeds of ik naar haar toe moet gaan!
     
  2. ikkie97

    ikkie97 VIP lid

    7 mei 2011
    10.079
    3.520
    113
    Kan een sprongetje zijn inderdaaad.
    Of de warmte, weet niet hoe warm het op haarkamertje is maar misschien wil ze wle slapen maar lukt het niet zo goed.

    Mijn zoontje van 21 mnd was net ook de boel aan het verbouwen boven, althans zo klonk het... Ben zelfs maar even gaan kijken, drie knuffels naast zijn bed en meneer stond rechtop.
    Ga je nu slapen? "Jaaa"


    Maar hij heeft ook wel van die fases gehad dat hij ineens moeite had met slapen gaan, duurt dan een paar dagen en dan is het weer over. Meestal laten we hem gewoon omrommelen in zn bedje. Als hij echt huilt of schreeuwt gaan we wel zo nu en dan kijken, soms even optillen en op de stoel naast zn bed zitten tot hij weer rustig is en dan weer lekker in bed. Meestal helpt dat wel en valt hij dan rustig in slaap.
     
  3. Moekje

    Moekje Fanatiek lid

    29 apr 2012
    1.021
    1
    38
    NULL
    Zuid-Holland
    Heb je haar oortjes al eens laten Checken? Dit gedrag was bij onze oudste namelijk het teken dat an oren aan het rommelen waren. Was alleen qua slaapgedrag the merken.
     
  4. Marie85

    Marie85 Lid

    22 jan 2016
    99
    3
    8
    NULL
    NULL
    Hm nee nog niet laten checken, bedankt voor de tip!
     

Deel Deze Pagina