taartvulling

Discussie in 'De lounge' gestart door Ligero, 23 jul 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Ligero

    Ligero VIP lid

    1 aug 2011
    6.823
    1.533
    113
    Ik heb de vraag van een collega gekregen om een taart voor haar temakenmet het liefst een laag slagroom vulling en 1 laag met de smaak van pindarotsjes. Lekker machtig denk ik maar goed dat is wat ze wil en klant is koning :cool:

    Nu zat ik te denken waarmee ik die pindarotsjes vulling ga maken. Het kan met chocoladebotercreme en dan gehakte pinda's eroverheen, maar dit lijkt me wel helemaal machtig. Of met chocoladeganache en dan pindarotsjes erover, dit combineert weer beter denk ik met de slagroomvulling maar vraag ik me af of je wel echt het pindarotsjesidee hebt?

    Wat denken jullie? Of zijn er nog andere Ideetjes?
     
  2. sannie30

    sannie30 Fanatiek lid

    24 jan 2011
    1.050
    9
    38
    Net zoals Bokkepootjes-vulling de pindarotsjes in de hakmolen en dan wat slagroom erdoor?
     
  3. Cindy81

    Cindy81 Fanatiek lid

    28 feb 2012
    2.271
    50
    48
    Ik denk dat ik ganache zou doen en dan de pindarotsjes erop. Dan zijn het ook nog echt pindarotsjes ipv fijngemalen of losse pinda's op chocola. En dan de andere laag alleen slagroom.
     

Deel Deze Pagina