Hoe de dag doorkomen Parijs noord?

Discussie in 'De lounge' gestart door SDonya, 24 aug 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. SDonya

    SDonya Niet meer actief

    Hai dames!

    Gisteren is helaas onze buggy gepikt in Disneyland. Vandaag moeten we uitchecken om 11 uur in de ochtend en pas om 7 uur savonds gaat onze trein vanaf station Parijs noord terug naar NL. we zoeken nu iets wat dicht bij het station te doen is in Parijs en waar ik ook rustig kan zitten met mijn jongste dochter omdat die nog middagslaapjes doet. Iemand tips?
     
  2. Anouk2005

    Anouk2005 VIP lid

    21 mrt 2012
    21.950
    15.253
    113
    dokters-assistente
    De Glazen Stad
    Ik zou indien mogelijk een andere buggy kopen.
     
  3. SDonya

    SDonya Niet meer actief

    Als er ergens een winkel in waar de dat kunnen kopen dan is dat ook zeker de bedoeling.. Eerst maar kijken of we die tegen komen.
     
  4. Boommm

    Boommm Niet meer actief

    Jeetje wat ontzettend k.t! Asociale mensen.

    Hopelijk kom je een winkel tegen waar je de buggy kan kopen. Heb verder geen tips over wat je kan doen. Is er geen park in de buurt? Dat je een bal en wat lekkere dingetjes koopt en gaat picknicken?
     
  5. SDonya

    SDonya Niet meer actief


    Ja echt zo balen!! Ik heb de hele dag tegen mijn man gezegd dat ik bij de buggy bleef (dure buggy) en hij lachte me steeds uit want hij dacht echt niet dat die gepikt ging worden. Uiteindelijk in de avond toch op aandringen van hem mee gegaan in een attractie. De medewerker van de attractie zou bij de wagens blijven en als ze weg ging dan stond haar collega er, aldus wat ze zei.. Helaas toch bij de eerste attractie waar ik die dag in ging meteen pech😩 Geen idee of er een park in de buurt is. Ik ga dat straks wel even navragen bij de receptie van het hotel
     
  6. Valerie

    Valerie Fanatiek lid

    22 jun 2007
    4.206
    1.041
    113
    Vrouw
    Wat vervelend dat jullie buggy is gestolen. :(

    Als het mooi weer is, zou ik naar Parc des Buttes Chaumont gaan. Dat is niet ver van het Gare du Nord. Het is echt een heel mooi park, persoonlijk vind ik het zelfs het mooiste park van Parijs (met mooie uitzichtpunten). Voordeel is ook dat het park niet zo bekend/toeristisch is, dus waarschijnlijk kun je er wel een rustig plekje vinden. Onderweg even wat lekkers kopen, dan kun je er rond lunchtijd picknicken.

    Mocht je nog wat willen bezichtigen, dan is de Sacre Coeur een goede optie. Is ook niet zo ver van het station, maar wel precies aan de andere kant dan dan het park. (Sacre Coeur ligt ten westen van het station, het park ligt ten oosten van het station.) Het gebied rondom de Sacre Coeur is sowieso ook leuk gebied om doorheen te slenteren. Maar dat is nu wellicht wat lastig zonder buggy.
     
  7. SDonya

    SDonya Niet meer actief

    Het is heel mooi weer! Ruim 30 graden :) ik ga kijken of we dat park kunnen vinden. Dankjewel voor de tips!
     
  8. Molensteen

    Molensteen Fanatiek lid

    17 nov 2014
    4.059
    21
    38
    Vrouw
    Mss bij gevonden voorwerpen navragen?

    Wij hebben altijd een ketting mee.
    Tip voor anderen of volgende keer
     
  9. SDonya

    SDonya Niet meer actief

    Is al gedaan maar helaas niks. Ik moet van het park aangifte doen maar het politiebureau is 40 minuten lopen. Dat gaat helaas niet met een dreumes en kleuter zonder kinderwagen. Een slot is inderdaad echt een goede tip!! Ik wilde een slot mee nemen maar mijn man lachte me uit 😅 Hij is nu op alles terug gekomen en nog steeds verbaasd dat mensen echt buggy's jatten... Hij zegt dat hij het nooit verwacht had. Hooguit wat spullen uit de buggy maar een hele buggy niet. In het park kan je overigens ook een buggy huren voor 15 euro per dag. De volgende keer doen we dat gewoon.
     
  10. rocketscience

    rocketscience Fanatiek lid

    16 feb 2015
    4.173
    3.124
    113
    Vrouw
    Ik zou ook dat park proberen. Anders met de metro erheen?
     
  11. Valerie

    Valerie Fanatiek lid

    22 jun 2007
    4.206
    1.041
    113
    Vrouw
    Ik zou zeker wel aangifte doen, als ik jou was. Dit heb je ook nodig als bewijs voor de verzekering. Als lopen te ver is, kun je toch met de metro of desnoods een taxi gaan? Als je daarmee de buggy krijgt vergoed, is het de moeite (en de eventuele taxikosten) meer dan waard. ;) En anders kan een van jullie naar het politiebureau gaan, dan blijft de andere persoon bij de kinderen, zodat zij het stuk niet hoeven te lopen.
     
  12. ducky

    ducky Bekend lid

    30 aug 2010
    531
    0
    0
    Zuid Holland
    Ik zou dit ook doen meis! Dan kun je het declareren bij je reisverzekering.
    Zeker als het de buggy was, die ik denk dat het was, echt zonde zeg! En zo irritant dat mensen niet gewoon van je spullen afblijven :x
    Hopelijk heb jetoch nog een fijne laatste dag. Wat vonden je meiden van Disney?
     
  13. RoBiJe

    RoBiJe Niet meer actief

    Ja idd echt doen hoor. Voor een buggy van een paar tientjes is het niet de moeite, maar voor de buggy waar het nu om gaat wel.
     
  14. Tulp21

    Tulp21 Niet meer actief

    Doe echt aangifte! Wij hebben dit ook eens gehad. Nieuwe dure buggy in buggystalling onder de camera ed en nog gestolen :( Daar stond ik dan met kind van 9 maanden. Zijn toen alles afgegaan om 23.00 uur s'avonds waar een politiebureau nog open was. Aangifte gedaan en bij terugkomst de melding gemaakt bij reisverzekering wat toen de buggy vergoed heeft.
    Nou sindsdien namen wij extra sloten mee voor de kinderwagen/buggy.
     
  15. SDonya

    SDonya Niet meer actief

    heel stom maar ik heb geen reisverzekering afgesloten. Ik doe het altijd als we verder weg gaan maar deze keer dacht ik dat het onnodig was. Kan het dus helaas niet laten vergoeden.
     
  16. Neeeee! :$ Ik zit laatst nog te vertellen dat wij de vorige keer een slot mee hadden voor onze rolstoel en kinderwagen, maar dat dat nergens voor nodig was.. Nemen we 'm volgende keer toch gewoon maar weer mee :( Wat vreselijk triest zeg.. Ik hoop dat jullie het desondanks toch heel leuk hebben gehad en dat jullie vandaag een beetje door weten te komen.. :(
     
  17. Cathelijne1986

    Cathelijne1986 Niet meer actief

    Ja maf idd, mijn ervaring is dat er in Disney nauwelijks buggy's gekat worden, zelfs onze aankopen konden we er altijd aan laten hangen. Zou het even een local vragen, of gewoon googelen naar een winkel.
     
  18. EdN

    EdN VIP lid

    27 mei 2011
    8.691
    3.472
    113
    Kun je niet nog een paar uurtjes in Disneyland blijven, of als dat te duur is in Disneyvillage? Daar kun je je wel een flink aantal uurtjes vermaken. Misschien nog een rondje langs de Disneyhotels en de speeltuinen daar af. Misschien nog een buggy voor die paar uurtjes huren. En dan eind van de middag daar de trein nemen naar het juiste station.
     
  19. sr07

    sr07 Actief lid

    13 jan 2010
    205
    0
    0
    NULL
    NULL
    Jeetje wat ontzettend asociaal zeg. En ontzettend vervelend voor jullie. Hoop dat er ook niet teveel spullen in zaten.
    Wij gebruiken ook vaak een slotje maar niet altijd. Vanaf nu dus altijd maar doen.
    Vlakbij Disney zit het winkelcentrum val d'europe. Daar zit een grote auchan die vast wel buggies heeft. (ook auto zitjes dus zullen ze ook buggies hebben)
    Er zal vast ov zijn daar naartoe.
    Ondanks alles veel plezier nog!

    edit: zie nu dat jullie vanmorgen al moesten uitchecken dus heb je helaas niets meer aan mijn antwoord
     

Deel Deze Pagina