vanavond eten wij andijvie stampot met ham en rookworst , tja de andijvie moest geoogst worden uit de moestuin .. ach het maakt ons eigenlijk ook geen bal uit , stamppot is altijd lekker
vandaag gaat er vlees op de bbq met een salade erbij. morgen word het een ovenschotel met bloemkool en vrijdag eten we poffertjes vanwege verjaardag.
Ik houd altijd rekening met eten als het zo warm wordt.. Alles koud of buiten te bereiden. Vanavond maaltijdsalade voor mij en voor de kinderen een fruitsalde met een hamburger ( uit de rookoven buiten) op een broodje. Morgen maaltijd soep voor mij en voor de kinderen macaroni uit de vriezer met olijven, tomaatjes en bruschetta. Ik hoef dit alleen snel op te warmen. Vrijdag waarschijnlijk buiten eten want dan wordt het al minder warm. Dan gewoon de rookoven aan. We doen ook nog wel het gourmetstel met steengrill buiten aan.
Vandaag dit, morgen broodjes hamburger met een gevulde saladen, gisteren taco's en vrijdag sta ik weer in de supermarkt.
Ik heb met dit weer nooit zin om boven het gasfornuis te hangen of het moet snel klaar zijn. Vandaag krokante kipschnitzel gebakken, in reepjes snijden en een wrap van maken met wat salade erbij.
Lauw warme andijviestamppot vandaag eens met zoete aardappel ipv aardappel. Erin gaat: Andijvie 3 paprika's heb rood, geel en groen genomen Oude boerenkaas geraspt van een stuk dat we al hadden Pijnboompitten (kort geroosterd) Magere spekreepjes Alles behalve de kaas, pijnboompitten en andijvie roerbakken Daarna de rauwe andijvie door het mengsel roeren. Zout niet nodig dat zit al in de spek. Was heerlijk!
Ben op zoek naar inspiratie maar Macaroni van de bbq? serieus? Hoe??? Wil serieus weten wat je bedoelt. Lees wel heel veel leuke en vooral makkelijke oplossingen voor de vraag... wat eten we vandaag Kan wel een paar dagen voorruit nu, thanks!
Gister witlofsalade met aardappelpuree( kant en klaar) en kip uit de oven, vandaag zoete aardappelfriet uit de oven met maiskolven en spareribs van de bbq, morgen pastasalade, vrijdag bbq'en en zaterdag turks brood met diverse belegsoorten. Als het zondag nog mooi is gooien we de pizarette in de tuin aan. Kortom, alles wat niet in de keuken op het fornuis klaar gemaakt hoeft te worden
Ik maak graag zelf pizza van zo'n tante Fanny pakket. Daar zit de bodem en de saus al in en dat kun je zelf beleggen. Iets meer werk en iets duurder, maar zoooooveel lekkerder. Echt een aanrader. Hoewel het nadeel is: paar keer zo'n pizza en je wil nooit meer terug naar diepvries. Het nadeel van pizza, vond ik trouwens dat de over ervoor aan moet en het is al zo warm binnen. Dus ik zit me nu af te vragen of Tante F. pizza ook op de Skottel zou lukken. De eerste uitdaging is dan al dat de bodem een rechthoek is...