geen pannekoek, geen gebakken ei, wat dan wel?

Discussie in 'De lounge' gestart door mamabri, 25 okt 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mamabri

    mamabri Niet meer actief

    oh ja, dat is ook wel heel leuk inderdaad!
     
  2. TinaTeenslipper

    TinaTeenslipper VIP lid

    5 jun 2013
    7.016
    546
    113
    Ik maak ze zo.
    Blikje tonijn op water in een kom doen
    Ei erdoorheen prakken. Stuk courgette heel klein snijden echt flinters en ikzelf vind hele dunne preiringethes erdoor lekker. Dit door het tonijnmengsel roeren. Klein beetje olie in de pan. Vorm erin leggen en daarin tonijnmengsel. Op niet te hoog vuur bakken. Dan zou ik het met een spatel omdraaien met vorm en al. Andere kant ook paar minuten bakken.
    Moet lukken. :D
     
  3. nicole18

    nicole18 Fanatiek lid

    20 nov 2013
    4.613
    1.155
    113
    gehakt in het vormpje doen en zo een hamburger maken?
     
  4. mamabri

    mamabri Niet meer actief

    Wat een leuke ideeën komen er voorbij!
     
  5. sidmick

    sidmick VIP lid

    23 jun 2008
    17.803
    4.183
    113
    Hier zijn ei met banaan pannenkoeken ook groot favoriet. Ik doe altijd 2 eieren per banaan
     
  6. sr07

    sr07 Actief lid

    13 jan 2010
    205
    0
    0
    NULL
    NULL
    Misschien kun je het ook als cakevormpje gebruiken?
     
  7. MadeInUSA

    MadeInUSA VIP lid

    27 dec 2011
    9.170
    10.679
    113
    Op het bord gebruiken om bijvoorbeeld polenta of aardappelpuree leuk te serveren? (Plakt meer dus blijft beter liggen dan rijst)
     
  8. MadeInUSA

    MadeInUSA VIP lid

    27 dec 2011
    9.170
    10.679
    113
    Of je gebruikt hem als mal om een taart of platte cake te versieren. Je zou kunnen proberen of half vloeibare chocola of glazuur binnen het vormpje blijft, of strooit bv poedersuiker binnen het vormpje, of kneedt er marsepein of fondant in uit
     
  9. skiwi

    skiwi Fanatiek lid

    15 jun 2012
    4.270
    402
    83
    Vrouw
    Bakleverworst uitsteken? Geen idee of het werkt hoor maar het lijkt me het proberen waard
     
  10. MamaMaya

    MamaMaya Fanatiek lid

    6 dec 2010
    1.104
    29
    48
    Als vorm gebruiken voor sticky rice, puree, hamburger, groenteburger, rösti, viskoekjes, crumble met fruit, kwark/kaastaart...

    Restanten van wentelteefjes bak ik alsnog voor mezelf. Restanten van brood kan je drogen en verkruimelen, of in kleine stukjes knippen, knapperig bakken en dan in een winterse soep doen.
     

Deel Deze Pagina