Ik heb geen idee! Geef dat soort dingen altijd aan mijn moeder mee en dan krijg ik het in een pan weer terug. Wij hebben een tijd zo'n biologische groentendoos gehad, man, wat was ik blij met mijn moeder
Rode kool fijn snijden, 1 a 2 appeltjes fijn snijden, kruidnagel en samen in pan met water koken. Op een gegeven moment doe ik er ontbijt koek bij en laat ik het doorpruttelen.
ik krijg het ook niet lekker....uit een potje vind ik niet te vreten. Dus hier altijd diepvries rode kool...net zo vers en heerlijk.
Voor diegene die van wat zoeter houdt: Als ik het maak kook ik het, daarna maak ik met wat kookvocht en bijvoorbeeld wat maizena een soort papje. En dan roer ik er wat appelstroop door heen. Zo smaakt het net zoals uit de diepvries.
Laaaaaang koken in water of appelsap. Zout en citroen appel kaneel en rozijnen erbij. Als je potjes gewend bent denk ik dat je er haast niet aan ontkomt om er nog suiker of honing door te gooien.
Pruimen erdoor is ook lekker! Voor degenen die geen azijn willen gebruiken: het gaat erom dat je iets zuurs gebruikt. Appelsap of citroensap werkt ook.
Ik kook het met laurierblaadjes en kruidnagels. Als t gekookt is doe ik er flink wat kaneel doorheen en appel of peer in kleine blokjes. Met peer is hier favoriet. Maar rozijntjes of pruimen lijkt me ook erg lekker!