Taart advies nodig

Discussie in 'De lounge' gestart door Victoria30, 23 mrt 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Victoria30

    Victoria30 Fanatiek lid

    1 nov 2016
    2.082
    320
    83
    Vrouw
    Ik ben verjaardagstaarten aan het maken. 1 daarvan is chocolade en wilde ik vullen en versieren met bebogeen, marshmallow fluff en gesmolten chocolade.

    Die fluff heb ik niet kunnen vinden. Kan ik met spekkejes dat brouwsel namaken? En kan ik dat wel gebruiken met de gesmolte chocolade of moet ik dat gescheiden houden?
     
  2. manaolana

    manaolana Niet meer actief

    Ik heb geen antwoord op je vraag maar hier verkopen ze Fluff bij de toko, heb je daar al gekeken?
     
  3. mamameer

    mamameer VIP lid

    21 jan 2014
    8.173
    4.483
    113
    Bij de albertheijn heb ik ook fluff zien staan, bij de toko/surinaamse hoek.
     
  4. MissFluffy

    MissFluffy Fanatiek lid

    25 aug 2016
    2.218
    870
    113
    Vrouw
    marshmallow fluff kan je zelf maken. hier heb je een receptje
    Marshmallow Fluff recept | Smulweb.nl

    ik heb wel eens geprobeerd om spekjes te smelten, maar dat werd vrijwel meteen taai
     
  5. mamameer

    mamameer VIP lid

    21 jan 2014
    8.173
    4.483
    113
  6. MissFluffy

    MissFluffy Fanatiek lid

    25 aug 2016
    2.218
    870
    113
    Vrouw
  7. Florina

    Florina Fanatiek lid

    24 jan 2015
    2.729
    1.165
    113
    Bij de Jumbo hebben ze het ook.
     
  8. pietje1987

    pietje1987 Niet meer actief

    Ik vind die fluff echt vies en zeker geen combi met choco eerlijk gezegd...
     
  9. Smeetjuh1990

    Smeetjuh1990 Bekend lid

    11 mei 2014
    974
    0
    16
    Je kan ook Italiaanse merengue maken 😁 Bijna hetzelfde!
     
  10. Victoria30

    Victoria30 Fanatiek lid

    1 nov 2016
    2.082
    320
    83
    Vrouw
    Ik moet hem vanavond afmaken. Beetje te last minute. De jumbo en 2 ah's hebben wij al geprobeerd. De ah xl die in de buurt zat is weg volgens de site. Toko bedacht ik idd pas toen de winkels dicht waren. Dat zou nog net kunnen maar dan is de taart niet op tijd koel.

    De andere recepten kijk ik zo even naar. Maar het word dus te stug als ik het smelt en kokend water/poedersuiker toe voeg? Anders moet ik de spekjes maar snijden en op de chocolade plakken.
     
  11. owly

    owly VIP lid

    19 aug 2013
    22.289
    10.260
    113
    Mocht het nog niet gelukt zijn.Italiaanse meringues maken. Suiker Water koken en heeeeel langzaam bij je opgeklopte eiwit gieten.
    Recept kun je makkelijk vinden, succes!
     
  12. MissFluffy

    MissFluffy Fanatiek lid

    25 aug 2016
    2.218
    870
    113
    Vrouw
    ik heb dat een keer gedaan om een glace te maken voor donuts. en dat werd echt zodra het afkoelde taai en lastig bewerkbaar
     
  13. blossom85

    blossom85 Fanatiek lid

    4 jan 2013
    4.621
    1.576
    113
    Vrouw
    het oosten
    Op de leukste taarten website staat een vulling van marshmallow chocoladevulling. Die is superlekker!
     

Deel Deze Pagina