Ik ben verjaardagstaarten aan het maken. 1 daarvan is chocolade en wilde ik vullen en versieren met bebogeen, marshmallow fluff en gesmolten chocolade. Die fluff heb ik niet kunnen vinden. Kan ik met spekkejes dat brouwsel namaken? En kan ik dat wel gebruiken met de gesmolte chocolade of moet ik dat gescheiden houden?
marshmallow fluff kan je zelf maken. hier heb je een receptje Marshmallow Fluff recept | Smulweb.nl ik heb wel eens geprobeerd om spekjes te smelten, maar dat werd vrijwel meteen taai
oh en een ander alternatief is een meringue botercreme. iets minder fluf, iets romiger. uitermate geschikt als vulling Meringue Botercreme - Uit Pauline's Keuken
Ik moet hem vanavond afmaken. Beetje te last minute. De jumbo en 2 ah's hebben wij al geprobeerd. De ah xl die in de buurt zat is weg volgens de site. Toko bedacht ik idd pas toen de winkels dicht waren. Dat zou nog net kunnen maar dan is de taart niet op tijd koel. De andere recepten kijk ik zo even naar. Maar het word dus te stug als ik het smelt en kokend water/poedersuiker toe voeg? Anders moet ik de spekjes maar snijden en op de chocolade plakken.
Mocht het nog niet gelukt zijn.Italiaanse meringues maken. Suiker Water koken en heeeeel langzaam bij je opgeklopte eiwit gieten. Recept kun je makkelijk vinden, succes!
ik heb dat een keer gedaan om een glace te maken voor donuts. en dat werd echt zodra het afkoelde taai en lastig bewerkbaar
Op de leukste taarten website staat een vulling van marshmallow chocoladevulling. Die is superlekker!