In de bladerdeeghapjes zit: Gehakt, ui knoflook, gedroogde abrikozen, peterselie en gekruid met ras el hanout. Ui snipperen, gedroogde abrikozen en knoflook fijn snijden. Gehakt met de ui , knoflook en gedroogde abrikozen zo'n 5 minuutjes aanbakken op hoog vuur. 10 gram fijngesneden bladpeterselie erdoor roeren en zo'n 3 el ras el hanout. Nog even extra op smaak brengen met een flinke snuf zout en peper. Bladerdeeg met gehakt mengsel vullen. Ik maak 4 hapjes uit 1 rol bladerdeeg. Bladerdeeg met een geklopt ei besmeren en afbakken in de oven. Yoghurt op smaak brengen met zout en peper. Daarnaast serveren we er een salade bij van komkommer, tomaat en lente ui met een eenvoudige dressing van olie en azijn,
Wij gaan voor het witte goud, ofwel asperges. Zelfgemaakte hollandaisesaus, zalm, ei erbij. Smullen maar! Van schillen en afsnijdsels maken we soep