Graag wil ik een slowcooker kopen, maar ik lees overal dat een Multicooker ook kan slowcooken. Waarom zou ik dan toch beter voor een slowcooker kunnen kiezen? Iemand een idee?
Ik ben ook bezig geweest om één aan te schaffen. Ik ga deze van de week aanschaffen. Van mijn verjaardag geld ontvangen dus die ga ik bestellen
Ik heb een multicooker (van Philips) en gebruik dat ding echt óveral voor. Van ff snel pastA/rijst koken, stomen, bakken, braden, slow koken, soepjes, zelf yoghurt maken, nou ja alles
Ik had ook een slowcooker, na dik een jaar ongebruikt in de kast te hebben gestaan zonder ook maar 1 keer aan gezet te hebben, weggegeven aan iemand die er nu net zo enthousiast over is als jij. Alleen staat ie daar nu inmiddels ook al ruim en half jaar in de kast te verstoffen....... Uiteindelijk willen we over t algemeen niet zoveel uur wachten op ons eten, als het in een half uurtje ook gemaakt kan worden.
Ik heb een slowcooker, voor 50 euro gekocht. Geen verstand van multicookers, sorry En over zoveel uur wachten wat ool in een half uur kan... Ik kan in een half uur geen pulled pork, stoofgerechten, een goede bolognese etc maken hoor Of eigenlijk wel: ik snijd sochtends alles, ben binnen een kwartiee klaar en savonda kan ik het eten Sindskort werk ik overdag vaker en echt... Ideaal..
Waar ik het voor wil gebruiken als ik aan het werk ben dat hij op low koken staat en dan kom ik thuis is het eten klaar. Zonder dat ik nog een half uur in de keuken hoef te staan. Lijkt me heerlijk.
Dat is voor mij inderdaad ook de voornaamste reden. En het lijkt me gewoon ook heerlijk om allerlei soorten sudder gerechten te eten.
Hier ook de MC van Philips. Gebruik hem inderdaad ook vaak om 's avonds/'s ochtends klaar te zetten en dan met uitgestelde start te laten slowcooken. Denk er wel om dat MC niet echte slow cookers zijn en in die functie dus wat kortere tijd hebben. Maar dat kun je opvangen door de uitgestelde start wat langer te maken. Ik vind die die lang moeten stoven of sudderen op deze manier zoveel lekkerder. Bijvoorbeeld chili con carne. Een uurtje of 3 op tajine of slowcook. Heerlijk! En geen omkijken naar.