Kreeft op de bbq. Verder lunchen we zo met asperges, aspergesoep, gerookte zalm, een gehaktbrood en een grote groene salade en vers gebakken brood.
Verschillende salades, kipbestilla (Marokkaans gerecht met oa kip, ui en filodeeg) En ik maak aardbeientaarjes, Marokkaanse koekjes en andere zoetigheden
Ik pocheer de kip in bouillon. Het lekkerste is dan een hele kip, maar daar komt dan zo weinig vlees af en het duurt een stuk langer, dus ik gebruik meestal kipfiletjes. Kipfilet doe ik een kwartiertje, hele kip 1.20 uur. En dan met twee vorken uit elkaar trekken als het nog warm is. Dat gaat het makkelijkste.
Gisteren hebben wij onze verjaardag gevierd en Chinees besteld. Daarvan is nog veel over, dus vanavond opbakken.
Asperges à la flamagne, krieltjes met rozemarijn uit de oven en lam met honing-rozemarijn saus voor vl en vega burger voor mij.
Ik heb voor vandaag allemaal hapjes gemaakt. - Rauwkost met dipsaus - Gevulde eieren - Mini-broodjes met hamburgertje, cheddarkaas en sla - Fruitsalade - Stokbrood met kaasjes - Augurk in boterhamworst Is voor zowel de lunch als avondeten. Vooral de kinderen vinden het altijd erg leuk zo, ook om te helpen maken. Morgen eten we een hele kip uit de oven, aardappelschijfjes uit de oven en Sperziebonen met spek.
Wat leuk! Wij doen dat ook wel eens. Dat noemen we dan zondagmiddagavondetenborrel omdat we dan in de namiddag gaan 'borrelen' met dit soort hapjes/gerechtjes en daar lekker lang over doen en het dus ook als avondeten fungeert. Vinden de kinderen hier ook geweldig.
Wij zouden gaan Gourmetten maar de kids zijn onverwachts gaan logeren bij opa en oma dus mijn man en ik hebben lekker Argentijns besteld