Binnenkort komen vrienden bij ons eten. Zij heeft mee gedaan aan Masterchef Holland en kan dus goed koken. Ik heb voor de grap gezegd dat ik alvast ga oefenen voor het etentje en een tosti 2.0 als hoofdgerecht maak. Nu ga ik dat niet echt doen, want ga namelijk een eendenborstfilet met rode portsaus maken. Maar ik wil dus wel als voorgerecht een tosti 2.0 serveren. Maarja, wat ga ik er op doen. Iemand hier leuke ideeën? Mag ook een 'open' tosti zijn die onder de grill gaat bijvoorbeeld.
Gerookte zalm is echt lekker op een tosti. En met kaas dan natuurlijk. Voor het masterchef gevoel, zou je er wat verse dille over kunnen strooien en naast een beetje sla een partje citroen erbij serveren. Shit, nu heb ik trek.
Ik maak altijd een tosti wrap met spinazi en kaas. Eventueel met een fijn gehakt cashew nootje erdoor
Geitenkaas met honing en walnoten of met spek Gerookte kipfilet met honingmosterdsaus Brie met peer, prosciutto en balsamico Zoiets?
Ik vind met groene pesto, tomaat en mozarella altijd super lekker. Dit kun je uitbreiden met extra's om het op te dienen zoals rucola, avocado, lekkere salade ernaast. Wat een tosti voor mij altijd bijzonder maakt is het brood trouwens. Van dat echte, dikke, knapperige boerenbrood.
Ei tosti? Binnenkant van de boterham er uit snijden, eitje in het midden los breken, als het een beetje gebakken is leg je er een sneetje cervelaat of salami er in en een plakje kaas ( ik vind oude kaas lekker ) en dan laat je dat even goed bakken en dan heb je een Ei Tosti
Tosti pizza pastasaus, salami, ui , mozarella met kruiden of tosti nacho's met kaas had ik afgelopen weekend gemaakt wat ook lekker is tosti avocado met geitenkaas.hmmmmm
Bij de Albert Heijn hebben ze bietenwraps, die zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens mooi om te zien. En ik maak er graag een tosti mee. Geitenkaas erop, rucola, partjes sinaasappel (ontveld) en geroosterde pompoenpitten. Beetje balsamico er overheen, heerlijk!
En nog geen 5 minuten nadat ik hier gereageerd heb, kom ik op Facebook een filmpje tegen over next level tosti's. Niet met uitgebreide recepten, wel met ideeën en tips&tricks. Wie weet heb je er wat aan. Kon het linkje niet kopiëren, maar het staat op de FB pagina van Allerhande
Thnx voor het mee denken. Die met brie en peer klinkt wel goed. Die bietenwraps ga ik eens opzoeken. Lijkt me ook wel wat.
Lente tosti met asperges, ei en zalm. helemaal in het seizoen! Dus een open tosti maken (brood bakken met daarop plakjes jonge kaas) Asperges koken Brood met kaas, daarop asperges, gerookte zalm en gekookt ei. Daarop weer een kaasboterham. Mogelijk hollandaisesaus erbij serveren. Maar dan wel apart serveren anders wordt het brood al te klef. Af garneren met peterselie. Verrassend, chique en binnen het seizoen.