De maaltijd van gisteren liep door drukke omstandigheden 'in de soep'. Dus werd een makkelijke maaltijd. Vandaag dan de witlof met kip op het menu, maar dan een beetje aangepast. Kip gepaneerd met paprikachips (verzoekje kids) Gekarameliseerde witlof met balsamico Aardappelkroketjes en ijsbergsla
Bulgursalade met geroosterde groenten (paprika, ui, courgette, aubergine) en kip. De kindjes eten pasta pesto met kip.
Smaakt eigenlijk zoals couscous.. super lekker als koude salade. (Sorry madeliefje dat ik de vraag beantwoord )
Nee heel makkelijk. (Het kan moeilijker, stomen en later roomboter etc toevoegen dan nogmaals stomen) Maar de makkelijke manier. Doe wat bulgur in een schaal, giet er gekookt water overheen, net zoveel tot dat de bulgur net onderstaat. Dan een bord of iets dergelijks op het schaaltje zodat het de warmte in de schaal blijf. Na 5 minuten doorroeren (kijken of het gaar is, zo niet nog een klein beetje gekookt water erbij) en klaar is je bulgur. Heerlijk.. Daarna kan je variëren naar smaak. Ik maak soms een traditionele Turkse bulgur salade ervan (kisir) en soms doe ik er wat feta, pistache nootjes, zoete punt paprika, citroensap, olijfolie, peper en zout bij..
doe jij die drumsticks ergens in oid? Hier gaat de airfryer altijd enorm roken als ik er vlees in bereid, denk door opspattend vocht oid. Want lijkt me wel super handig als ik het gewoon in de airfryer kan maken.