Als aanvulling op de vele dingen die al voorbijgekomen zijn: Worstebroodjes, vooral de kinderen vinden dit heerlijk bij de soep.
Als je zin hebt je brood wat op te vrolijken. https://www.culy.nl/recepten/culy-homemade-het-ultieme-borrelbrood-gevuld-met-kaas-en-kruiden/ https://www.littlespoon.nl/2016/12/borrelbrood-met-twee-soorten-kaas-en-chorizo/
Soep eet ik alleen als "makkelijk", "laat thuis" of "echt geen zin om te koken". Wij doen er dus altijd makkelijk bij; - Afbakbroodjes - Afbakstokbrood (met kruidenboter dr al in, of los een bakje erbij) - Toast - Turks brood
Tja als brabander kun je maar 1 ding zeggen: worstenbroodjes! Liefst zelfgemaakt.hmmmm Ook favoriet: pannenkoeken.of een tosti. Of aanvullen met kliekjes
Vaak standaard dingen zoals stokbrood en smeersel. Pistoletjes met beleg. Maar laatst een keer turkse pizza.
Hier een beetje hetzelfde.. - Stokbrood - Piccollinis (ik schrijf het vast verkeerd, sorry ) - Knakworstjes met wat curry of ketchup gerold in bladerdeeg uit de oven - Salade - Ovensnacks Vooral niet te moeilijk want anders heb ik ook geen makkelijke maaltijd meer
Pistoletjes gevuld met een mengsel van gehakt. Voor 8 pistoletjes heb je nodig: 8 afbakpistoletjes 300 gram rundergehakt 2 tomaten 1 paprika 1 kleine ui peper en zout knoflookpoeder barbequesaus ketchup geraspte kaas Gehakt rullen, tomaten en paprika in kleine blokjes snijden. Ui, tomaten en paprika toevoegen. op smaak brengen met wat peper en zout en knoflookpoeder. evt. wat Italiaanse kruiden. Op het eind scheutje barbecuesaus en ketchup toevoegen. Even laten sudderen. afbakbroodjes snij je de bovenkant een rechthoek uit zodat het gehaktmengsel erin kan. Gehaktmengsel erin doen, beetje geraspte kaas erover en de broodjes afbakken in de oven.
wij eten vaak soep met Turks brood en tonijnfrittata (eieren, peterselie, bosuitje en tonijn), heel lekker!
Broodje gezond Turks brood belegt Stokbrood kruiden boter Broodje hete kip Broodje warm vlees Broodje bal Pita broodjes met kaas Panini Tosti Quiche Broodje hamburger/kip urger Belegde wraps Hier maandag soep dag. Jongste zwemt tot 5 en oudste moet half 7 trainen
Zelf gemaakt verschillende broden soms gevuld met kaas tomaat Turkse worst zooo lekker Loempia's Hamburger Tosti
Ik zorg dat ik van de dag daarvoor iets van gehakt of kipfilet over heb. Dat gebruik ik dan als vulling voor bladerdeeg. Zelf vind ik soep net iets te weinig aan groente per persoon, dus vul ik het bladerdeeg met een gehaktspinazie mengsel, of met witlof met kaas, of kipfilet met wortel, of... iets met tomaat, courgette, champignon... of... nou ja oneindig de mogelijkheden.
Als de soep goed gevuld met groenten is dan eten wij er meestal brood bij (donker brood) *vlees *stokbrood en salade
Jeetje als ik zie wat sommigen hierboven aanhalen als een snelle sidedish bij soep voor een makkelijke maaltijd, dan wil ik echt niet weten wat daar kwalificeert als een complex gerecht
stokbrood met smeerseltjes (kruidenboter, salade, brie etc.) wraps met zalm oid bladerdeeghapjes kaas/saucijzen/seitan broodje tosti vaak eet ik nog wel iets van fruit toe