Wat eten we...........bij de soep?

Discussion in 'De lounge' started by tuc, Nov 6, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LisbethSalander

    LisbethSalander Fanatiek lid

    Dec 1, 2015
    2,830
    5,566
    113
    Als aanvulling op de vele dingen die al
    voorbijgekomen zijn:
    Worstebroodjes, vooral de kinderen vinden dit heerlijk bij de soep.
     
    suus1983 and Adje like this.
  2. Sado

    Sado VIP lid

    May 16, 2016
    19,042
    17,010
    113
    Soep eet ik alleen als "makkelijk", "laat thuis" of "echt geen zin om te koken". Wij doen er dus altijd makkelijk bij;

    - Afbakbroodjes
    - Afbakstokbrood (met kruidenboter dr al in, of los een bakje erbij)
    - Toast
    - Turks brood
     
  3. taliaa

    taliaa VIP lid

    Mar 2, 2007
    16,045
    2,181
    113
    Brabant
    Tja als brabander kun je maar 1 ding zeggen: worstenbroodjes! Liefst zelfgemaakt.hmmmm

    Ook favoriet: pannenkoeken.of een tosti. Of aanvullen met kliekjes
     
  4. pippa26

    pippa26 Fanatiek lid

    Mar 14, 2015
    3,030
    2,030
    113
    Als je een Turkse bakker in de buurt hebt: een borek of gozleme :)
     
  5. mam1991

    mam1991 VIP lid

    Jan 17, 2013
    10,071
    2,096
    113
    Wij altijd stokbrood met smeersels en bak er kippenvleugeltjes bij
     
  6. Deedee91

    Deedee91 VIP lid

    Jun 10, 2015
    13,628
    5,656
    113
    Vaak standaard dingen zoals stokbrood en smeersel. Pistoletjes met beleg.

    Maar laatst een keer turkse pizza.
     
  7. Bailief

    Bailief Niet meer actief

    Hier een beetje hetzelfde..

    - Stokbrood
    - Piccollinis (ik schrijf het vast verkeerd, sorry :roflmao:)
    - Knakworstjes met wat curry of ketchup gerold in bladerdeeg uit de oven
    - Salade
    - Ovensnacks

    Vooral niet te moeilijk want anders heb ik ook geen makkelijke maaltijd meer ;)
     
  8. Jessi79

    Jessi79 Fanatiek lid

    Jan 4, 2012
    4,815
    2,674
    113
    Broodje knakworst, broodje hamburger of stokbrood met kruidenboter.
     
  9. Miek89

    Miek89 Fanatiek lid

    Apr 15, 2013
    1,251
    177
    63
    Pistoletjes gevuld met een mengsel van gehakt.

    Voor 8 pistoletjes heb je nodig:
    8 afbakpistoletjes
    300 gram rundergehakt
    2 tomaten
    1 paprika
    1 kleine ui
    peper en zout
    knoflookpoeder
    barbequesaus
    ketchup
    geraspte kaas

    Gehakt rullen, tomaten en paprika in kleine blokjes snijden.
    Ui, tomaten en paprika toevoegen. op smaak brengen met wat peper en zout en knoflookpoeder. evt. wat Italiaanse kruiden.
    Op het eind scheutje barbecuesaus en ketchup toevoegen. Even laten sudderen.

    afbakbroodjes snij je de bovenkant een rechthoek uit zodat het gehaktmengsel erin kan.
    Gehaktmengsel erin doen, beetje geraspte kaas erover en de broodjes afbakken in de oven.
     
    Marchella likes this.
  10. Essie3

    Essie3 Niet meer actief

    wij eten vaak soep met Turks brood en tonijnfrittata (eieren, peterselie, bosuitje en tonijn), heel lekker!
     
    Uuz likes this.
  11. sidmick

    sidmick VIP lid

    Jun 23, 2008
    17,803
    4,183
    113
    Broodje gezond
    Turks brood belegt
    Stokbrood kruiden boter
    Broodje hete kip
    Broodje warm vlees
    Broodje bal
    Pita broodjes met kaas
    Panini
    Tosti
    Quiche
    Broodje hamburger/kip urger
    Belegde wraps

    Hier maandag soep dag. Jongste zwemt tot 5 en oudste moet half 7 trainen
     
  12. Anna009

    Anna009 VIP lid

    May 30, 2008
    9,858
    5,118
    113
    Home
    Zelf gemaakt verschillende broden soms gevuld met kaas tomaat Turkse worst zooo lekker
    Loempia's
    Hamburger
    Tosti
     
  13. Uuz

    Uuz VIP lid

    Dec 8, 2014
    6,241
    818
    113
    Stokbrood of boterhammen met makreelsalade of omelet.
     
  14. Annamama

    Annamama Bekend lid

    Dec 5, 2012
    663
    5
    18
    Ik zorg dat ik van de dag daarvoor iets van gehakt of kipfilet over heb. Dat gebruik ik dan als vulling voor bladerdeeg. Zelf vind ik soep net iets te weinig aan groente per persoon, dus vul ik het bladerdeeg met een gehaktspinazie mengsel, of met witlof met kaas, of kipfilet met wortel, of... iets met tomaat, courgette, champignon... of... nou ja oneindig de mogelijkheden.
     
  15. tuc

    tuc Niet meer actief

    Ooo wat een goeie lekkere ideeën al.
     
  16. Chocolat

    Chocolat Niet meer actief

    Als de soep goed gevuld met groenten is dan eten wij er meestal brood bij (donker brood)
    *vlees
    *stokbrood en salade
     
  17. Shakes

    Shakes VIP lid

    Apr 2, 2013
    14,132
    5,874
    113
    Female
    Vlaanderen
    Jeetje als ik zie wat sommigen hierboven aanhalen als een snelle sidedish bij soep voor een makkelijke maaltijd, dan wil ik echt niet weten wat daar kwalificeert als een complex gerecht :D
     
    twoboys, famofthree and Marchella like this.
  18. Annamama

    Annamama Bekend lid

    Dec 5, 2012
    663
    5
    18
    Vooruitdenken is het antwoord! Iets teveel van de ene dag, wordt het extra van de dag erna.
     
  19. aicirtap

    aicirtap VIP lid

    May 25, 2014
    9,148
    3,392
    113
    Female
    stokbrood met smeerseltjes (kruidenboter, salade, brie etc.)
    wraps met zalm oid
    bladerdeeghapjes
    kaas/saucijzen/seitan broodje
    tosti

    vaak eet ik nog wel iets van fruit toe
     

Share This Page