oktober 2006 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door rachel22, 29 okt 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Gina

    Gina Fanatiek lid

    20 dec 2005
    1.755
    0
    0
    @Tweety, ik heb geduld hoor....hahaha...
    Zo heb je er dus 2,5 week bij. Misschien toch wel een oktoberkindje? Het is maar een weekje na je uitgetelde datum oktober. Ik was van Nona 2 oktober uitgeteld en zij kwam 30 september dus je weet het nooit.
    En ja, inderdaad. Nona komt er wel. De wil heeft ze in ieder geval!

    Gina
     
  2. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Goede avond meiden,

    @ Gina: Ja, zodra Keano op bed ligt 's middags ga ik ook even op de bank liggen als is het om even t.v. te kijken. Goed zo dat Nona het zo goed doet! Ze komt er wel!

    @ Tweety: Ow dat scheelt 2 weken verder als gedacht! Fijn dat de echo goed was. Gelukkig dat het met Rene ook goed gaat.

    Zo meiden vandaag samen met Keano en schoonmoeder om boodschappen geweest (mag met deze medicatie niet autorijden) was wel even gezellig. Vanmiddag toen Keano op bed lag helemaal niks gedaan lekker zelf op de bank gelegen. Vanavond heerlijk gegeten met zijn 3-en, Keano in bad gedaan en die ligt nu heerlijk frisgewassen op bed.

    Liefs, misspuma
     
  3. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    Hoi meiden,

    Schaam me diep ben ook al een tijd niet meer hier geweest.
    Ook de nodige ellende achter de rug.Mijn moeder is weer opgenomen geweest en geopereerd dus allemaal nogal hectisch geweest

    @Gina,Ik beloof dat ik deze week het kaartje op de bus doe!

    @Tweety,Zo 2,5 week verder leuk hoor!

    @setteke,De kamer van Tymen begint mooie vormen te krijgen zo te lezen,.Idd ze zijn nog veel te klein om uit het ledikant te gaan.

    @Misspuma,gelukkig dat je je weer iets eter voekt en je weer lekker voor je kleine kereltje kunt zorgen.Neem je tijd meid,je moet niets overhaasten hoor!Dikke x van ons!

    Liefs,Claudia
     
  4. tweety

    tweety VIP lid

    2 okt 2005
    10.054
    0
    36
    dordrecht
    @setteke ben wel benieuwd naar het kamertje hoe die er uit gaat zien van tymen
     
  5. Setteke

    Setteke Niet meer actief

    Hallo meiden!

    @ Misspuma, fijn dat je hier weer even was. Ben blij dat je je iets beter voelt. Ik heb ook een poosje bij een psychotherapeut gelopen en het heeft mij erg goed gedaan! Het is in ieder geval een goed teken dat je weer wat kunt genieten van Keano! Rustig aan meid!

    @ Gina, ben je er uiteindelijk uitgekomen wat de tekst op tymen zijn kaartje betekent? Weer wat geleerd, wie weet ga je nog eens fries spreken! Mijn mannetje heeft ook de opleiding voor loonadministratie gedaan en drie jaar gewerkt op de salarisadministratie. Hij was verantwoordelijk voor de salarissen in een organisatie van 110 mensen.

    @ Tweety, nou dan zit er nog maar een week of zes tussen onze kleintjes. Grappig! Voel je je verder een beetje goed? ik ben zelf ook wel erg benieuwd naar het eindresultaat van Tymen zijn nieuwe kamer!

    @ Claudia, och jee, hoe is het nu met je moeder?

    Nou hier gaat alles zijn gangetje. Tymen is vanmiddag voor het eerst naar de kapper geweest. hij had een hele lange lok op zijn hoofd waar ik steeds eeen kuif van maakte, maar die werd nu zo lang dat hij steeds instortte. Hij heeft nu een lekker kort stekelkoppie. hij vond er niet veel aan bij de kapper. Maar het staat wel heel leuk. Zal zo nog even een fotootje plaatsen. Vanmiddag nog even wezen shoppen. Een positiebadpak voor mij en nog een shirt en meegroeibh. Voor Tymen nog een zwembroekje gekocht. Verder weinig nieuws te melden! ik zit onder het eczeem. Al een week of drie. Ik ga morgen maar even naar de huisarts. Zullen de hormonen wel zijn, ik heb nooit eczeem.
     
  6. Setteke

    Setteke Niet meer actief

    Tymen net naar de kapper geweest:

    [​IMG]
     
  7. Silly

    Silly Fanatiek lid

    24 okt 2005
    1.537
    0
    0
    @Claudia, o wat vervelend voor je moeder. Hoe gaat het nu met haar?

    @Setteke, leuke foto van Tymen en z'n haar zit zo leuk ;) .
    Hoe vind hij het bij de kapper. Quinn vond het de eerste keer maar niks maar de tweede keer ging gelukkig een stuk beter.

    @Tweety, fijn dat de echo goed was. September is een goede maand hoor, mijn zoon en ik zijn allebei van 20 september ;) .

    Ook heerlijk gewandeld en in de speeltuin met Quinn geweest afgelopen weekend. Heerlijk het zonnetje alleen jammer van de koude wind.
    We hebben sinds kort een vaatwasser en Quinn vind het reuze interessant; zou er het liefste in willen kruipen :confused: .
    Wat heerlijk zeg een vaatwasser. Voorheen heb ik altijd met de hand afgewassen, vond een vaatwasser niet nodig maar nu met z'n vieren is het soms niet bij te houden.
    Ga straks wel even bij de blokker wat borden bijhalen want die heb ik nu tekort en ga geen halve wassen draaien.

    Silly

    Silly
     
  8. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    Hoi Meiden,

    @Tweety,September is een goede mnd Yentl is net als Silly en haar zoontje van de 20e!

    @Silly,Mijn moeder is afgelopen maandag thuis gekomen uit het ziekenhuis en is dinsdag weer voor een dagbehandeling geweest.Op dit moment gaat het redelijk over 14 dgn mag ze weer voor een dagbehandeling.Een vaatwasser staat bij mij ook bovenaan mijn lijst heb er ook nog geen.

    @Setteke,Leuke foto van Tymen!Hoe was het bij de huisarts?

    Nou zoals ik hierboven al schreef is mijn moeder gelukkig weer thuis.Ze moet nu over 14 dg weer komen voor een dagbehandeling.Ze krijgt dan een medicijncocktail per infuus en als dit allemaal goed gaat gaan ze dat uitbouwen.Ze mag dan om de 8 weken komen.

    Met Vince gaat het Super!Het spugen is helemaal gestopt en hij eet weer heerlijk met de pot mee!
    Morgen ga ik lekker naar de kapper en Vince mag ook weer mee. :)

    Liefs,Claudia
     
  9. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Goede avond meiden,

    @ Claudia: Ach jeetje meissie wat vervelend dat het weer niet goed ging met je moeder. Gelukkig dat het nu weer iets beter gaat. Hopelijk reageerd je moeder goed op die medicijncoctail! Hou ons op de hoogte.
    En hoe was het bij de kapper? Zijn jullie gekortwiekt?

    @ Setteke: Je bent al 18 weken zwanger zie ik de tijd vliegt :D gaat het allemaal goed met de zwangerschap? En nog naar de dokter geweest i.v.m. je eczeem? Wat is Tymen een lekker mannetje zeg!

    @ Silly: Lekker hé een vaatwasser ik kan ook niet meer zonder hoor! Nog leuke borden kunnen scoren, halve wassen draaien is inderdaad zonde.

    Zo meiden, ik ben weer als een kaartenhuis in elkaar gevallen. Mijn teamleidster snapt er helemaal geen snars van en wil dat ik zo snel mogelijk weer kom werken, maar ik wil eerst de afspraak met de psychoterapeut afwachten (13 maart) maar dat wil zei maar niet snappen. Nu heeft ze ook direct weer de arbeidsconsulente ingeschakeld.
    Ik ben zo kwaad en zo verdrietig waarom dit zo moet lopen, waarom zo moeilijk doen gun me gewoon even de rust om hier uit te komen.
    Maar goed, met Keano is alles in orde gelukkig heeft hij dit allemaal niet niet in de gaten. Als ik moet huilen komt hij met me knuffelen zo lief!
    Ik word gelukkig ook goed gesteund door mijn collega's wat heel veel goeds doet.
    Maar wat ik wel heel erg vind, is dat mijn man er nu ook onder gaat leiden. Hij slaapt nu ook slecht...echt zo rot, ik wil gewoon niet dat mijn gezin hiervan kapot gaat. Gelukkig is mijn man een hele steun voor me, net zoals de rest van mijn/zijn familie.

    Tot snel meiden!

    Liefs, misspuma
     
  10. Setteke

    Setteke Niet meer actief

    Goedenavond meiden!

    @ Silly, Tymen vond het niet zo'n succes bij de kapper. Steeds wegduiken voor de schaar enzo. Maar ach, het zal vanzelf wel wennen denk ik. Oh heerlijk, een vaatwasser. Ik zou ook niet meer zonder kunnen, heerlijk zo'n luxe!

    @ Claudia, Nou gelukkig dat het wat beter gaat met je moeder! Het is ook wel altijd wat he? En met vince helemaal super, dat is geweldig nieuws! Eindelijk weer een heerlijk gezonde knul!

    @ Misspuma, het gaat prima met me! Deze zwangerschap is tot nu toe veel makkelijker. Bijna geen kwaaltjes terwijl ik met tymen rond deze termijn al in de ziektewet zat met bekken- en rugklachten. Ach meisje toch, wat een gedoe op je werk. Heel herkenbaar, zo ging het bij mij ook. En het is juist heel belangrijk dat je er even de tijd voor neemt en als je weer therapeutisch aan de slag gaat dan moet je het echt heel rustig opbouwen. Ik zou inderdaad ook eerst je therapeut af willen wachten. Probeer het een beetje los te laten meid! des te sneller kom je er weer bovenop. Kun je anders de arbo-arts er niet bij halen? Die moet toch inzien dat je nu nog niet kunt? Sterkte meis, ik zal aan je denken. kom af en toe maar lekker je gal spuwen bij ons. De meesten van ons weten wat je doormaakt, helaas.

    Nou vanmorgen bij de huisarts geweest en het blijkt een schimmelinfectie te zijn. Ik heb miconazolzalf gekregen ervoor. nu maar hopen dat het gauw helpt. Groot nieuws: Tymen heeft daarnet zomaar ineens vijf stappen los gedaan. hij had een blokje uit zijn bak gehaald en ineens komt hij naar me toe lopen met dat blokje. Ik gauw Hilbrand roepen, die stond naar de computer te kijken, en die heeft de laatste paar stappen gezien. He he! Eindelijk begint hij ermee. Hij snapte niet waarom heit en mem zo hysterisch deden.
     
  11. tweety

    tweety VIP lid

    2 okt 2005
    10.054
    0
    36
    dordrecht
    hallo meiden

    @silly lekker he een vaatwasser heb er ook een sinds een maandje of 6 kan niet meer zonder hihi.

    @claudia gelukkig gaat het weer wat beter met je moeder het is ook wat he steeds.

    @misspuma meid je moet om jezelf en je gezin denken hoor je werk kan wel zoveel willen maar als het niet gaat dan gaat het niet. hoop dat je via de arbo wat voor elkaar kan krijgen misschien.

    hier gaat alles goed voel me prima eigenlij geen klachten heb heel even wat vlaagjes misselijkheid gehad verder nergens last van alleen vermoeidheid. vanmiddag ff de zolder opgeweest samen met man lief ff wat zooi ruimen hihi. het is nu bijna leeg dan kunnen we het op gaan knappen en voor ons een mooi plekkie maken. verder alles rustig rene is erg ondeugend aan het worden handen vol aan hem haha maar wel leuk.
     
  12. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    @ Setteke: Wat fijn dat je je eigen nu zo goed voelt! Geniet er maar lekker van hoor! Ik ben langs mijn eigen huisarts geweest, en die vond het noodzakelijk dat ik naar de psychotherapeut ging. Misschien als ze moelijk blijven doen kan ik eens vragen of ik langs de bedrijfsarts kan. Eigenlijk is het ook allemaal zo onlogisch ik slik een medicijn tegen mijn depressie mag hierdoor geen auto-rijden maar dan zou ik wel moeten komen werken. Hoe kan ik nou voor 6 dementerende cliënten zorgen terwijl ik zelf even in de knoop zit...?! Ik snap er echt geen hout van!
    Wat goed van Tymen dat hij losse stapjes zet, dan zal het snel komen dat hij gaat lopen. Keano loopt nu heel goed, hij kruipt helemaal niet meer.

    Liefs, misspuma
     
  13. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    Hoi Meiden,

    Vanmorgen even lekke naar de kapper geweest!Mijn haartjes zijn weer geverfd en bij geknipt.Vince zijn krullenbol is ook onderhanden genomen,hij kan nu weer een mooie kuif :)

    Ben vanmiddag nog even de stad in geweest en hed alvast wat leuke zomer kleertjes voor de kids gescoord!Voor Yentl 2 leuke tuniekjes en een rokje.Voor Vince 2 leuke broeken en 2 overhemdjes.Leuk al dat zomerspul zeg!

    @Misspuma,He meid wat vervelend dat ze zo doen op je werk!Mar zo gaat het helaas vaak!Bij mij was er in het begin best begrip maar ik ben soms nog niet helemaal top.Ik raak gewoon nog snel uit balans en dat vinden ze ook maar raar.Meid ik zou zeggen doe echt rustig aan.Laat je niet opjagen daar heb je alleen jezelf mee!Msschien is de arboarts idd een goed idee.

    @Setteke,Tis idd steeds wat.Er is nu geconstateerd dat ze een zogeheten reumalong heeft,Dit is iets wat zelden voorkomt :rolleyes: :( Doormiddel van het infuus hopen ze dat het vocht zo lang moegelijk weg blijft.Er werd mijn moeder wel gezegd dat als ze het infuus niet deed ze komt te overlijden daar zijn wij natuurlijk erg van :confused: geschrokken.
    Ik hoop dat je snel van je schimmelinf af bent!

    =D> Voor Tymn wat goed ook zijn eerste losse stapjes gezet!

    @Tweety,Heerlijk zeg dat jij bijna geen klachten hebt!Dat ondeugende herken ik wel ;)

    Liefs,Claudia
     
  14. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Goede avond meiden,

    @ Tweety: Wat fijn dat je je zo goed voelt. Dus de zolder is opgeruimd, lekker hoor. Jullie gaan dan naar de zolder toe neem ik aan? Ja, ik denk ook echt aan mijn gezinnetje mijn werk zoeken ze maar uit mijn gezin is mijn alles en daar kan niks tussenkomen.

    @ Claudia: Ow heerlijk hoor naar de kapper! Dus Vince kan weer een kuif hihi. Bij mij is mijn teamleidster jammer genoeg vanaf het begin af aan al niet begripvol.

    Vanmiddag op verjaardag geweest bij een vriend van ons, was super gezellig. Morgenmiddag weer een verjaardag, de Tante van mijn man is dan jarig dus een weekend vol verjaardagen.
    Met Keano is alles goed, hij loopt de hele dag door heerlijk om te zien! Hij eet ook goed, alleen heeft hij weer erg last van dunne zure luiers dus er zullen weer tandjes aan komen denk ik.
    A.s. Woensdag hebben mijn man en ik een gesprek met iemand van personeelszaken, de arbo-dienst en mijn teamleidster om eens het een en het ander door te spreken ben benieuwd.

    Liefs, misspuma
     
  15. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    Hallo meiden,

    Wat een treurig weer vandaag zeg,Het regent hier al een hele poos.
    Gister lekker wezen shoppen voor de kids.Pff wat was het overal druk zeg!Heb een hoop gekocht voor Vince 3 leuke shirts en 2 stelletjes een zomer jas en van die hele stoere schoenen.Voor Yentl ook 2 mooie stelletjes een zomerjas en van die bling bling schoenen ze is er helemaal weg van!
    Nu mama nog maar daar had ik even geen zin meer in.

    @Misspuma,Jaja Vince kan weer een mooie kuif :) Heb alleen een stuk van de zijkanten en voorkant af leten halen wi het in zijn nekje wat lenger laten groeien.Succes met het gesprek!

    Vince was vnd e week zo vervelend snacht gillen en heel onrustig slapen pff maar gister zag ik de oorzaak.Meneertje moest lachen en ik kon dus in zijn mondje kijken.Hij heeft maar liefst 4 puntjes tegelijk door van zijn hoektanden!
    Zal toch blij zijn als hij zijn gebitje compleet heeft!

    Liefs Claudia
     
  16. jacoba

    jacoba Fanatiek lid

    6 mrt 2006
    3.436
    0
    0
    tollebeek
    Hey meiden

    Weten jullie nog wie ik ben :p ;)
    Heb het erg druk en weinig tijd over.
    Pieter is ingestort en zit met een Burn-Out thuis jullie weten zelf wel hoe mannen zijn als ze ziek zijn :rolleyes:

    Verder gaat het lekker hier Martina begint nu de namen van haar zussen te zeggen.

    @Claudia lekker geshopt .
    Elisa begon vanmorgen ook ze wil Lelly belly schoenen die heeft ze op tv gezien.
    Het weer is idd triest niks aan.

    @MissPuma fijn dat het met Keano zo goed gaat.
    En hoe gaat het met jou?
    Ik hoop voor je dat je woensdag positief nieuws krijgt.
    Zal voor je duimen meid.

    @Tweety Lekker zeg dat je bijna nergens last van hebt.
    En laat je ook foto's zien als je slaapkamer af is?

    @Setteke Goed zeg van Tymen en nu maar zorgen voor ogen in je nek want nu zijn ze zo weg ;)

    @Silly lekker he een vaatwasser heb er ook 1 en vind het ideaal.
     
  17. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    @Jacoba,Ik weet nog wie je bent hoor! ;)
    Och jeetje een burn out nou meid ik hoop dat hij snel weer opknapt!
    Grappig he als ze de namen proberen te zeggen.Vince noemt zijn zus Jetta :) en de hond heet diejo.
    Idd Lelli Kelly schoenen,Ik vondt er eigenlijk niets aan maar ze is er zo trots op en ze staan zo leuk dat ik toch maar gezwicht ben.!

    Liefs,Claudia
     
  18. jacoba

    jacoba Fanatiek lid

    6 mrt 2006
    3.436
    0
    0
    tollebeek
    @Claudia klinkt idd grappig Agnita noemt ze tita en Elisa noemt ze lies
    Ho heten ze Lelli Kelly Elisa zij tegen mij ik wil lelli Belly schoenen :)

    Zo hier liggen ze lekker onder de wol even een moment rust .
    Denk dat we straks wel weer visite krijgen.
    Ben zelf begonnen met afvallen lukt nog niet echt maar ik wil er dit jaar toch echt flink wat af.
     
  19. Setteke

    Setteke Niet meer actief

    Hallo meiden!

    @ Tweety, wat fijn dat je je zo goed voelt! Ik was rond die tijd behoorlijk misselijk, maar dat was alles! Spannend allemaal weer!

    @ Misspuma, ach meid, in de zorginstellingen denken ze alleen maar aan geld, want ja zo rijk is de zorg niet. Helaas gaan ze dan vaak aan het welzijn van hun werknemers voorbij. Ik denk dat het idd verstandig is om even contact te zoeken met je bedrijfsarts, die kan bevestigen dat je nu nog even niet kunt werken, dan sta je wat sterker. Je bedrijf zal het eerst wel zwart op wit willen zien... jammer dat het zo moet want daar word je toch echt niet beter van! Goed dat je woensdag een gesprek aangaat met alle betrokkenen. ik zal aan je denken!

    @ Claudia, hmm, heerlijk even shoppen. Nou jezelf niet vergeten, want dat schiet er gauw bij in bij mama's! Ik heb nog nooit gehoord van een reumalong! Pff heftig allemaal! Och die tanden ook altijd! Hoop dat het gauw klaar is!

    @ Jacoba, hihi, natuurlijk weet ik nog wel wie je bent! Soms heb je gewoon even veel dingen aan je hoofd! Pieter een burn-out, dat valt niet mee! Sterkte met je man!

    Nou, alweer een weekend in sneltreinvaart voorbij! Tymen heeft de smaak van het lopen nu echt te pakken. Hij kan al van de ene kant van de kamer naar de andere. Hij is nog wel wat wankelig, maar het gaat steeds beter. Sinds vandaag kan hij ook zelf gaan staan als hij op de vloer zit, zonder hulp van een tafel oid. De arme jongen, hij is vanmiddag in zijn gezicht gekrabt door 1 van de katten van mijn ouders. Hij had een hele schram en bloeden dat het deed! Tymen in paniek, alles onder het bloed! Hij heeft nu twee stoere pleisters op zijn gezicht! Hij ligt nu weer uitgeteld te slapen! Van lopen word je moe, haha! Mijn schimmelinfectie knapt al mooi op! Heb van die zalf met hormoon erin, dus dat wil wel!
     
  20. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    @Setteke,Wij hadden er ook nog nooit van gehoord.Het schijnt maar heel weinig voor te komen.Het komt omdat de reuma overgeslagen is op mijn moeders organen.Volgens de reumatoloog kan dit overslaan op longen,hart,nieren,en slijmvliezen dit is dus ook gebeurd.

    Ze heeft nu de eerste dagbehandeling gehad en voelt zich wel wat moe,maar evrde gaat het wel.

    Leuk he dat lopen.Vince liep de eerst dagen ook erg wankel maar nu loopt hij er stevig op los :)
     

Deel Deze Pagina